-
Θααα παρουμε...αλλά μη φοβάσαι...θα είμαστε 'ευγενικοί'...
-
Ρε βαλτε και την κλανια σας δυναμη λεμεεεεεεεεεε... Ελατε ΜΕ ΦΟΡΑ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ας το διαλυουν το μπορντελο να τελειωνουμε,μπας και ανεβει κανας ΠΑΣ και δουμε μπαλα..Aς κλείσει πρώτα το καλύτερο μπουρδέλο και μετά παίρνουν σειρά τα άλλα...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
ας το διαλυουν το μπορντελο να τελειωνουμε,μπας και ανεβει κανας ΠΑΣ και δουμε μπαλα..
Aς κλείσει πρώτα το καλύτερο μπουρδέλο και μετά παίρνουν σειρά τα άλλα...
ΕΕΕΕΤΣΙ!!!
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τσουζει,φανταζομαι (το φανταζομαι γιατι δεν ειμαι χανουμι να το χω νιωσει) να εχεις το 1/10 της Ιστοριας του Ολυμπιακου Πειραιως...
ΑΛΑΤΙ λεμε...
-
pasxo ηρεμησε, γιατι το αεκακι ειναι πονηρο κατα βαθος. Αμα κανει καμμια νικη θα σε κανει να κρυφτεις
-
Πάσχερν, στα περί Ιστορίας σε παραδέχομαι. Εχετε μακράν μεγαλύτερη 'ιστορία' από όλες τις άλλες ομάδες.
Ναι, ρε. Ετσι. Θα μας...κερδίσετε! Ελάτε εσεις, και βλέπουμε!
-
Ρε δεν πα να κανει και τρισαγιο στη μνημη της αεκ,δεν ασχολουμαι με μια ομαδα που θα τερματισει μινιμουμ 25 βαθμους πισω μου. Δε πα να μην κατεβει καθολου ο οσφπ να παιξει,ας βαλει μονο τον μητρογλου , τον παντο ,τον μενδρινο και τον αντωνη.Να ξεκουρασει και τα αστερια μου γιατι εχουμε σημαντικοτερα παιχνιδια να χαλαμε την ωρα μας.. Να σου πω ρε καραγκουνη,μηπως εχεις να μου χαλασεις 5ευρω γιατι θελω να αγορασω ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με κιτρινο φως στους θρακομακεδονες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχτσουζει,φανταζομαι (το φανταζομαι γιατι δεν ειμαι χανουμι να το χω νιωσει) να εχεις το 1/10 της Ιστοριας του Ολυμπιακου Πειραιως...
ΑΛΑΤΙ λεμε... :Iconcool:
ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ GAY-ΡΟΣ και να τολμάω να μιλάω για ιστορία...
Για ποια ιστορία??
Με τα πέτσινα πρωταθλήματα???
Το πήρατε πουστικα πολλές φορές
ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ πέρυσι!!!αλλά σας τον σφυρίξαμε....οπως και η Ανορθωση...Γιναμε άλλη μια ομάδα που ασέλγησε πάνω σας εκτός από κάτι Mολντε ,Ροζεμποργκ..Γιουβεντους και λοιπά clubs...
Ο καλύτερος Ευρωπεος πελατης... -
Πεσε και εσυ κατω,μπορεις!!!!!!
-
Σεμνά όμως, Racing!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πεσε και εσυ κατω,μπορεις!!!!!!Πηγαίνε και εσύ στο cas να πάρεις πετσινους βαθμούς ΜΠΟΡΕΙΣ!
-
πεσε ρε χοντακια να παρεις κανα πετσι..ΜΠΟΡΕΙΣ..ΦΕΡΕ ΤΠΝ ΒΑΣΣΑΡΑ στο μεταξυ μας μπας και κερδισεις...ρε που φτασαμε να βγαζουν γλωσσα η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..
-
Πάσχερν, ήρθε η ώρα σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πάσχερν, ήρθε η ώρα σου!
Τι θα πάει με γυναίκα;
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πεσε και εσυ κατω,μπορεις!!!!!!
Πηγαίνε και εσύ στο cas να πάρεις πετσινους βαθμούς ΜΠΟΡΕΙΣ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πεσε ρε χοντακια να παρεις κανα πετσι..ΜΠΟΡΕΙΣ..ΦΕΡΕ ΤΠΝ ΒΑΣΣΑΡΑ στο μεταξυ μας μπας και κερδισεις...ρε που φτασαμε να βγαζουν γλωσσα η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..Πεσε σε αλφακια και προσοχη με τα ηλεκτρικα της αλφα στην βροχη...φερε ξανα πισω τον γερμανακο για πνιξει παλι κανα πεναλτυ του this is pantos...
Κοιτα ποιοι μιλανε... οι 5-7
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:lol:
Πάσχερν, ήρθε η ώρα σου!
Τι θα πάει με γυναίκα;
Οχι!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πεσε ρε χοντακια να παρεις κανα πετσι..ΜΠΟΡΕΙΣ..ΦΕΡΕ ΤΠΝ ΒΑΣΣΑΡΑ στο μεταξυ μας μπας και κερδισεις...ρε που φτασαμε να βγαζουν γλωσσα η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..Πασχουλινο.
Τσιμπα τα ντορτια σου και σε αλλη παραλια.
Κ παρακαλω,μην ερθετε με την οπισθεν σαν περισυ στο ΟΑΚΑ.9 η ωρα θα ειναι το παιχνιδι,οχι μεταμεσονυκτιο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Πάσχερν, ήρθε η ώρα σου!
Τι θα πάει με γυναίκα;
Οχι!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009