-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα μπορούμε να μπούμε κι εμείς;;;;Tσούκ!!!!
Μονο τα (ενεργα) μελη του trackday-special θα εχουν το δικαιωμα
-
Λογικά, θα ανέβω κι εγώ!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λογικά, θα ανέβω κι εγώ!!Ελπιζω ΜΕ λαστιχα αυτη την φορα Θεμη...?
-
Θα δείξει.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα δείξει.Αρχισες να γουσταρεις περισσοτερο να κοιτας απο το φραχτη,ή ετσι μου φαινεται;
-
Υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της πίστας βουλκανιζατέρ που να δουλεύουν Σάββατο απόγευμα και Κυριακή όλη μέρα? Αν ναι, ας παραθέσει όποιος γνωρίζει καμιά διεύθυνση/τηλ.
Μην ανέβουμε με λάστιχα και λόγω ενθουσιασμού κατέβουμε με τις ζάντες !!
-
-
-
-
Αντρέα με μεγαλύτερη πίεση θα άντεχε το λάστιχο του Κωνσταντίνου;
-
@@, κωλολάστιχο ήταν αφενός, αφετέρου ήταν η πρώτη μου φορά οπότε το στραμπούληγμα έπεφτε βροχή. Κάπου στα 39-40 δούλευα τα μπροστινά τότε.
-
Τα πάντα ρε Λεωνιδα εχουνε σχεση με τη φθορα.Δεν μπορεις να κατηγορησεις αποκλειστικα την πίεση (που ειχανε παιξει αρκετα εκεινη τη μερα,και φυσιολογικα θα ειμασταν αρκετα ψηλα),ούτε τη θερμοκρασια,ούτε το σκελετο,ούτε τη γομα,ουτε το προφιλ,την κατασκευη,ούτε τον τροπο οδηγησης,ούτε την αναρτηση και τις γωνιες της
Για να βρεις εναν ξεκαθαρο παραγοντα που προξενησε αυτη τη φθορα,θα πρεπει να αποκλεισεις με καποιον τροπο όλους τους αλλους.και ολα αυτα,αν πούμε για μικροδιαφορες,γιατι τελικα,όλα τα λαστιχα...υποκύπτουν.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μην ανέβουμε με λάστιχα και λόγω ενθουσιασμού κατέβουμε με τις ζάντες !!
Κάτι τέτοιο φοβάσαι;
(μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα)Πω-πω,ποιός αθλιος ατζαμης το έκανε ετσι;
χαλασε και τη ζαντα.
Πάντως, ο λαστιχάς μας είχε βγάλει ασπροπρόσωπους!
Δεν ξέρω αν κάνει να γράψω δημοσίως όνομα και τηλ, ή μόνο με πμ. Έχω και καιρό να μιλήσω μαζί του.Edit: Θυμάσαι όμως ρε Αντρέα το αστέρι μου, με 3 τροχούς πήγε σταθερό σα βέλος ως το τέλος της ευθείας με 180+!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Edit: Θυμάσαι όμως ρε Αντρέα το αστέρι μου, με 3 τροχούς πήγε σταθερό σα βέλος ως το τέλος της ευθείας με 180+!
Οντως,ηταν απίστευτο το οτι φτασαμε με πλήρη επιταγχυνση στο τελος της ευθειας,χωρις να αντιληφθω το παραμικρο.
Αλλα και η βιαιότητα της εξοδου μολις ακουμπησα το πόδι στο φρενο και εστριψα το τιμονι,ήταν στα ορια του τρομακτικου.
Τελικα,θα ητανε προτιμότερο να σε αφηνει να το καταλαβεις το προβλημα πριν αναπτυξεις πολύ μεγαλες ταχυτητες και βρεθεις με το ενα πόδι στον ταφο.
Μιλώντας πάντα για τον δρόμο,και οχι για την πίστα,οπου μια τετοια εξοδος μας επετρεψε να την υποστουμε χωρις να διακοψουμε την συζητησή μας. -
Όντως. Η τετρακίνηση και η ανάρτηση/γεωμετρία στην περίπτωση για την οποία μιλάμε [πού να είχαμε και το ESP on ], αλλά και άλλοι παράγοντες αυξημένης πρόσφυσης και ευστάθειας γενικότερα, ανεβάζουν πολύ τα όρια, αλλά τότε τα όρια τελειώνουν και πιο απότομα, χώρια που και μόνο το γεγονός ότι βρίσκονται πολύ ψηλά (οπότε το ταχύμετρο δείχνει τρελά νούμερα) κάνει τα πράγματα σκούρα όταν ξεπερασθούν...
Άραγε πόσοι πλην του Ρερλ μπορούν να ελέγξουν την 911 τουρμπο μ ε τ ά το όριό της;
Είναι το αιώνιο ερώτημα-διαμάχη: αποτελεσματικότητα vs 'συμμετοχικότητα' -
Παιδιά πότε έχει ξανά συνάντηση? Θέλει ο φίλος μου να βάλει πίστα το s3 και θα ήθελα και γω να δω τι γίνεται εκεί πέρα.
-
Τελικά με κανένα ανοικτό βουλκανιζατερ τα σκ υπάρχει κανένα νεότερο ?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τελικά με κανένα ανοικτό βουλκανιζατερ τα σκ υπάρχει κανένα νεότερο ?δεν νομιζω να βρεις.Μεχρι σαββατο το μεσημερι το πολυ-πολυ
-
Τhanks. Περίεργο πάντως που δεν είναι κάποιος. Θα περίμενα έστω και ένας να είναι. Στην Αθήνα έχει τόσα 24ωρα (εντάξει είναι και 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα εδώ!) δίπλα σε μια τέτοια πίστα δεν κάθεται κανείς ?
-
Τι να κανει διπλα σε αυτην την πίστα ακριβως;Να καλύψει τον εναν που θα ερθει μια φορα το χρονο και δεν εχει αλλα λαστιχα;Οι περισσοτεροι χρηστες της πίστας,εχουν δευτερη τετραδα μαζι τους,οπότε δεν αποτελουνε οικονομικο κινητρο για τον επαγγελματια.
Εσυ,σαν πρωτη σου φορα,και αφου δεν θα'χεις δευτερη τετραδα,φροντισε να τα τσεκαρεις διαρκως για την καταστασή τους και να σταματησεις πριν φτασεις στα λινα,ετσι ωστε να εξασφαλισεις το ταξιδι της επιστροφης
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)