-
Για φλάτζα πήγες σε αντιπροσωπεία; Αδίκως πολλά λεφτά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για φλάτζα πήγες σε αντιπροσωπεία; Αδίκως πολλά λεφτά...απλα ρωτησα, μεσα στην βδομαδα θα παω και σε συνεργειο εκτος αντιπροσωπειας να ρωτησω..ευχομαι να δω διαφορα στην τιμη
-
Σε ποιό θα πας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιό θα πας;ακομη το ψαχνω..
-
Ο χρήστης xabaxaba έγραψε:
καλησπερα και παλι.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανεναν πεφτοντας σε λακουβα το αυτοκινητο να κανει εναν ηχο περιπου 2 δευτερολεπτων που μοιαζει σαν μακρινο σιγανο μαρσαρισμα που σβηνει..η κατι σαν γραναζι που ζοριζετε,(πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε) συνοδευομενο με ενα μικρο μεταλικο ηχο..Σημερα διαπιστωσα πως δεν τον κανει τον ηχο μονο σε λακουβες αλλα και οταν ξεκιναει το οχημα ή βρίσκεται σε αλλαγή κατευθυνσης (που αυτο μπορει να σημενει ανηφόρα,κατηφορα ή και ελαφρύ φρενάκι κυρίως οταν είναι κρυα η μηχανη) είναι σαν ένα βαθύ διακεκομενο γγγγγγ
-
Είτε πήγαινε σε ένα συνεργείο να το ακούσουν (έχουμε και προτάσεις αν θες ) είτε έλα σε καμιά συνάντηση να το ακούσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είτε πήγαινε σε ένα συνεργείο να το ακούσουν (έχουμε και προτάσεις αν θες ) είτε έλα σε καμιά συνάντηση να το ακούσω.δυστηχως πηγα σε 4 συνεργεια αλλα ειμαι ατυχος και οταν το δοκιμαζει ο μηχανικος δεν το παρουσιαζει, βλεπετε δεν το κανει ολη την ωρα..
-
Ρε (σόρρυ για το ρε, είναι από την φλασιά ), μήπως είναι το ζουάν σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε (σόρρυ για το ρε, είναι από την φλασιά ), μήπως είναι το ζουάν σου;με ζουαν δεν ειχα ποτε προβλημα και αποτι ξερω το ζουαν κανει σαν λαστιχενια σολα σε παρκε.αυτο που κανει εμενα ειναι πολυ βαθυ γγγγ . μοιαζει ισως σαν την μιζα που δεν μπορει να παρει μπρος αλλα σε συνεχομενο ηχο που σβηνει σταδιακα..ειναι δυσκολο να το εξηγησω.μερικες φορες συνοδευεται με ενα ελαφρυ μεταλλικο χτυπηματακι.
-
το βαρεθηκατε ορε το forum ή ακομη τα πινετε?που ειναι ο κοσμος???
-
Νάσο δεν μπορώ να το καταλάβω...
Πρέπει να το ακούσω ή να πας καμια βόλτα με τον μηχανικό σου... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νάσο δεν μπορώ να το καταλάβω...
Πρέπει να το ακούσω ή να πας καμια βόλτα με τον μηχανικό σου...drdino σευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..ευχομαι να ειμαι τυχερος την επομενη φορα που θα το παω στον μηχανικο για να το ακουσει γιατι τις προηγουμενες φορες ημουν λιγακι ατυχος και δεν τον εκανε τον ηχο την συγκεκριμενη στιγμη...
Τελευταια εχω ψαξει σε αρκετα φορουμ για αλλαγη βαλβολινες και κατεληξα στο 'Elf Tranself TRZ 75W80 100% Συνθετική ' έχει αλλαξει κανεις μονος του ή ειναι καλυτερα να γινει απο μηχανικο?
και ενα τελευταιο για να μη σας κουραζω ..θελω να ρωτησω αν ειναι κανεις μηχανικος ή εχει πολυ καλες γνωσεις πανω στο θέμα. θέλω να κατασκευασω μια ιστοσελιδα που θα εξηγει τον αρχαριο απο το Α-Ω κάποιες ορολογιες, προβληματα και τεχνικα θεματα για νεους..κατι σαν εισαγωγικο γιαυτους που θελουν να ασχοληθουν με το 307 τους ,που ειναι ερωτευμενοι μαζι του αλλα δεν ξερουν τι να κανουν..γνωριζω να κανω ιστοσελιδες αλλα δεν γνωριζω πολλα για το αυτοκινητο.
Αν ενδιαφερεται κανεις και θελει να ασχοληθει ΠΜ. -
Elf TRP στην ρευστότητα που είπες. Ό,τι καλύτερο.
Μπορώ εγώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορώ εγώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ.
σευχαριστω για την βοηθηα που θα προσφερεις. ειναι πολυ σημαντικη για την υλοποιηση της ιστοσελιδας. ειδα πως εισαι απο Θεσσαλονικη και αυτο θα βοηθησει πολυ αν χρειαστει να τα πουμε και απο κοντα. ετσι ξεκιναω να μαζευω υλικο και θα μιλησουμε συντομα. και παλι ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση..
-
-
ξενερωσα αφανταστα με το 307 μου..το δωρο χριστουγενων εφυγε για επισκευες. drdino δεν θα την κανω την ιστοσελιδα που ελεγα..δεν αξιζει να χαραμισω χρονο για peugeot πλεον...αληθεια τι εγινε στο forum κανεις δεν γραφει πλεον?? το παρατησαν?
-
Service Intervals:
http://rapidshare.com/files/183305261/peugeotintervals.pdf.html -
Ξέρει κανείς πώς βγαίνει η επένδυση στην A-pillar;
-
-
Τα δολάρια τι τα κάνω αδερφέ;
PEUGEOT FORUM