-
οποιος εχει να πει κατι ουσιαστικο και δεν λεει απλα για να λεει, με σκοπο να δημιουργει καταστασεις, μεσα απο τις οποιες τονωνεται το ανυπαρκτο εγω του ας το πει απο κοντα...
-
γυρνα σελιδα
-
Τωρα διαβασα και τα υπολοιπα ποστς.Δλδ για να καταλαβω,απειλεις καποιον πχ εμενα να σου πω κατι απο κοντα αν εχω τα κοτσια,ενω εσυ ο ιδιος ετρεξες στον μοντ να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ καποιον χρηστη που (και καλα σου επιτεθηκε και σου προσβαλλε την ανθρωπινη υπαρξη σου) ενω στην ουσια εσυ το ειχες ξεκινησει;
Μαλιστα,ενδιαφερουσα λογικη... Ας βαλω λοιπον τα πμ στη φορα να κανω το χατιρι του κοβαθε και να ρεζιλευτεις λιγουλακι.MAD-MAX-13 έγραψε:[/b]
[b]pasxos έγραψε:
ενω εσυ εισαι αγνωστος...Ο ακαλυπτος εχει δικιο,οπως εμφανιστηκες στα ξαφνικα απ το πουθενα ετσι θα εξαφανιστεις κιολας στην πρωτη (μετα την προηγουμενη και πριν την επομενη) χοντρη πατατα της ομαδας σου (ο θεος να την κανει).
εμφανιζομαι οποτε εχω χρονο και μου το επιτρεπει ο φορτος εργασιας της δουλειας μου
καταλαβες λαδεμπορα?
αντε που γιναμαι ολοι δικηγοροι..
ξυδακι για τις πληγες και λαδακι για τις αιμοροιδες
(πρωτο πρωτο μηνυμα που μιλαει για αιμοροιδες,αλλα προς θεου δεν θεωρειται 'ειδικου υφους' πμ αυτο...)(απο εδω κ.κ κουκ αρχιζουν τα πμ με πρωτοβουλια δικη μου)
και 3 χρονια τωρα δουλευεις ασταματητα με εξαιρεση τις τελευταιες 10 μερες;
Τεσπα,πολυ στα σοβαρα το παιρνεις το θεμα με το ποδοσφαιρο και δε θα πρεπε.. Οι περισσοτεροι ειμαστε καλα παιδια,ετσι λενε τουλαχιστον.. Οποτε μην τα παιρνεις και τοσο... Απο μονος μου σου ειπα προχτες οτι δεχομαι να μου μιλαει ο αλλος οπως μιλαω κι εγω.Αλλωστε φορουμ ειναι..δεν μπορω και δεν μπορεις να απαγορευσεις κατι.τεσπα,μη σε διακοπτω απ τη δουλεια σου...
Μad-Max:
3 χρονια τωρα εχω 1000 ποστ
δηλαδη 1 ποστ την ημεραασχολουμαι λοιπον οποτε εχω χρονο...θα μου πεις εσυ ποτε θα ασχολουμαι η σε ποια τοπικ 8α συμμετεχω?
απο την αλλη δεν ''νομιμοποιησαι'' να μιλας οπως θελεις απεναντι σε ατομα που δεν γνωριζεις..αυτα στους ομοιδεατες σου και στα φιλαρακια σου που σε ανεχονται.-
δεν με διακοπτεις απο την δουλεια μου...ισα ισα που εχουν μαζευτει συναδερφοι και γελαμε με τα γαρφωμενα ορισμενων γαβρων και mod
pasxos
Καλως τοτε,η καλη μου διαθεση δεν εχει αντικρυσμα.Οποτε,εφοσον απαιτεις να δεχομαι και απο αλλους το υφος με το οποιο γραφω,θα μου επιτρεψεις να μιλαω σε οποιον θελω οπως μιλαω 'στα φιλαρακια μου' στους συναδελφους μου ακομα και σε ατομα που δεν γνωριζω.Κι αν δεν το επιτρεπεις,sue me...! Καλο απογιομα.Εδω ο μαντ μαξ ο τιμωρος μου στελνει ενα πμ που τωρα δε μου βγαινει το οποιο λεει μονο:
'ξερεις,υπαρχει και ignore..'
και απαντω :
pasxos
και μου το λες για να με νοιαξει; mg :lol καλο απογιομα και παλι.κι ερχομαστε στο επιμαχο πμ για το οποιο εφαγα το μπαν μετα απο αυτη τη συζητηση..
MAD-MAX-13 έγραψε:
me tis ygies sou kai mhn xexnasxydaki stis plhges kai ladaki stis aimoroides soy...
ante geia...
τωρα φτανουμε στο επιμαχο ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ,πολυ σημαντικο αυτο για να ριξουμε καπου μπαν κ κουκ.. :iconcool
Εχω μαθει τους κατωτερους ανθρωπους να μην τους λαμβανω υποψην.Οποτε,ρουφα την 4αρα σου,φτυσε τα φλοκια και εχε γεια.
Αρκετα τα πμ.
Αυτα ειναι τα πμ λοιπον ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ κι οχι οπως με συμφερει.Ας κρινει οποιος θελει ποιος αρχισε πρωτος την επιθεση,ποιος ειπε να την ηρεμισει και ποιος εφαγε εν τελει μπαν και ποιος warn την ημερα των χριστουγεννων και παραπονεθηκε κακομοιρικα για το warn την ημερα των χριστουγεννων και καλα ημερα αγαπης.
ΤΩΡΑ μπορουμε να πουμε ο,τι θελεις απο κοντα.
-
Αν δεν μάθεις να εκφράζεσαι δεν πρόκειται να δεις και τις δημοσιεύσεις σου!![kouk]
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οποιος εχει να πει κατι ουσιαστικο και δεν λεει απλα για να λεει, με σκοπο να δημιουργει καταστασεις, μεσα απο τις οποιες τονωνεται το ανυπαρκτο εγω του ας το πει απο κοντα...τυφλα να εχουν τα μεντιουμ και οι χαρτοριχτες...
πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη επιβεβαιωση προβλεψης...
-
Παιζει να σαι πανω απο 13 χρονω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:slap: Παιζει να σαι πανω απο 13 χρονω;Είμαι 12 και δεν έχεις απάντηση. Εγώ αυτό βλέπω.
-
Ποιανου 2ος λογαριασμος εισαι εσυ;
-
Ένας ακόμη γραφικός ολυμπιακός... Πάρε τον Τάκη. Μπορεί να ξέρει.
-
edit [kouk]
Mα αυτο ειναι το θεμα ρε συ,οτι δεν πρεπει να τρωει κανεις μπαν.Μην κοιτας εμενα,εγω ημουν ειμαι και θα ειμαι στο στοχαστρο.... Eσυ μπορεις να λες ο,τι θες αν και αυτα που λετε εδω ειναι χριστοπαναγιες μπροστα σ αυτα που εστειλα εγω,αλλα δεν ξερω αν στο πα,ειμαι αλλη κατηγορια.. Aμα θες σου δινω τα πμ μου με τον αλλο τον ανεκδιηγητο να δεις μπαν τεκμηριωμενο ( ο αλλος ακομα βεβαια δεν εχει φαει κι ουτε προκειται γιατι ΕΤΣΙ...
ανεκδιηγητη ηταν ειναι και θα ειναι η συμπεριφορα καποιων ανεγκεφαλων που πισω απο ενα πληκτρολογιο προβαινουν σε χαρακτηρισμους (προσβολη ανθρωπινης υποστασης) τους οποιους αν ειχαν τα κοτσια να τους πουν σε f2f καταστασεις 8α κατεληγαν να εχουν την μορφη μπιφτεκιου...
υγ. για πολλοστη φορα αναφερεσαι στο συγκεκριμενο θεμα απο την ημερα που εγινε η αρση του ban...με ιδιαιτερους χαρακτηρισμους και υπαινιγμους...χωρις μεχρι τωρα καμια αντιδραση ουτε απο mod ουτε απο μενα...αλλα η υπομονη εχει τα ορια της
Για να τελιώνουμε.
Ούτε κάποιος θα μας υποδείξει τί είναι σημαντικό και τι όχι, ούτε και το τι θα κάνουμε.
Τα προσωπικά σας κατ' ιδίαν.
Τυχόν άλλες δημοσιεύσεις για αυτό το θέμα θα σβηστούν. -
Αν δεν μάθεις να εκφράζεσαι δεν πρόκειται να δεις και τις δημοσιεύσεις σου!![kouk]
-
Συγγνωμη που παρεμβαινω (ουτως η αλλως εκοψα απο αυτο το τοπικ που μονο σε σχεση με ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση...)αλλα αν σας πειραζει το ελληνικο ποδοσφαιρο και η καταντια του συγγνωμη αλλα δειτε λιγο τι γραφετε και θα βρειτε ενα απο τους λογους...
Συγγνωμη και παλι αν σας χαλασα το ''ποδοσφαιρο'' τοπικ σας συνεχιστε να διωχνετε κοσμο δεν θα σας ξαναενοχλησω
-
τυφλα να εχουν τα μεντιουμ και οι χαρτοριχτες...
πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη επιβεβαιωση προβλεψης...
:slap: Παιζει να σαι πανω απο 13 χρονω;
:slap: Παιζει να σαι πανω απο 13 χρονω;
Είμαι 12 και δεν έχεις απάντηση. Εγώ αυτό βλέπω.
fake account detected
-
Είμαι όλο αγωνία...
Περιμένω να ακούσω από το ράδιο τα νέα της Παναχαικής μου!
Thanix έχεις δίκιο. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Συγγνωμη που παρεμβαινω (ουτως η αλλως εκοψα απο αυτο το τοπικ που μονο σε σχεση με ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση...)αλλα αν σας πειραζει το ελληνικο ποδοσφαιρο και η καταντια του συγγνωμη αλλα δειτε λιγο τι γραφετε και θα βρειτε ενα απο τους λογους...Συγγνωμη και παλι αν σας χαλασα το ''ποδοσφαιρο'' τοπικ σας συνεχιστε να διωχνετε κοσμο δεν θα σας ξαναενοχλησω
Έχεις δίκιο, Θάνο. Όσο και αν υποστηρίζω ότι αποχωρώντας από κάπου, δίνεις το δικαίωμα να σταθεί αυτό με το οποίο διαφωνείς, έχεις δίκιο.
Όταν δεν αφήναμε, για 4 χρόνια, να ανοιχθεί θέμα για ποδόσφαιρο, μάλλον καλά κάναμε!
Το μετανοιώνω που ήμουν κι εγώ σε αυτούς που τάχθηκαν υπέρ του να ανοίξει τελικά τετοιο θέμα.
-
Προτείνω να κλείσει το θέμα του ποδοσφαίρου, το θέμα των μπάτσων, το θέμα για την Παλαιστίνη και όλα τα πολιτικά, όλος ο Αντίλογος βρε αδερφέ!
Για να βρούμε τη χαμένη ησυχία μας. -
Καλά γι αυτά τα PM έγινε το όλο θέμα;
Ήμαρτον. -
Ελεος βρε παιδια ,ξαναλεω,δεν εχουμε συμφερον απο τα ποδοσφαιρικα.Στο γηπεδο ο φανατισμος ειναι οτι πρεπει οχι εδω!
Μετα μου λετε για ψυχωση! -
ΝΤΟΥΣΑΝ,,,,,,ΝΤΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καλά γι αυτά τα PM έγινε το όλο θέμα;
Ήμαρτον.Οπως βλεπεις.. και μετα σου λεει ο κουκος οτι δεν ειναι οπως τα λεω..
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009