-
ξεκίνησα το 'Criminal Minds' και το 'Dexter'...αξιώθηκα ...πολύ καλό!
-
Επιτέλους! Άλλος ένας που βλέπει το Dexter!
Τελείωσα πρόσφατα την 1η season του Dexter. Είχα δει 1-2 επεισόδια από το ίντερνετ και επειδή μου άρεσε το στυλ του, αγόρασα το dvd από το Fnac. (55 ευρώ)
Την άνοιξη του 2009 θα βγει σε dvd και η δεύτερη season.Άλλη μία πολύ καλή σειρά, κατά την γνώμη μου, την οποία και προτείνω είναι το Damages.
Αυτή πάλι δεν είχα δει ούτε μισό επεισόδιο, αλλά είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια και πήρα το dvd της 1ης season στα τυφλά!
Από το amazon.co.uk αυτή τη φορά, 19(!!!) ευρώ, τελική τιμή (μεταφορικά κτλ) στο γραφείο μου. -
Exει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για το Dexter season1 (12επεισόδια) ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για το Dexter season1 (12επεισόδια) ; -
ΘΕΟΣ! TI ΘΕΟΣ....ΑΠΟ ΗΜΙΘΕΟΣ Κ ΠΑΝΩ!
Δεν το ήξερα αυτό το site
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΘΕΟΣ! TI ΘΕΟΣ....ΑΠΟ ΗΜΙΘΕΟΣ Κ ΠΑΝΩ!Δεν το ήξερα αυτό το site
δεν στο ειχα δωσει πιο παλια;
-
ΟΧΙ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΧΙσορρυ
-
Τι εγινε ρε παίδες τελικα;
Την παντρευτηκε τη Χουανιτα την υπηρετρια ο Δον Πέδρο,ή την εκμεταλευτηκε σεξουαλικα και την αφησε μονη,έρημη,ανεργη και ατιμασμενη,στης αδικης ζωής τα σκοτεινα τα μονοπάτια; -
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι εγινε ρε παίδες τελικα;
Την παντρευτηκε τη Χουανιτα την υπηρετρια ο Δον Πέδρο,ή την εκμεταλευτηκε σεξουαλικα και την αφησε μονη,έρημη,ανεργη και ατιμασμενη,στης αδικης ζωής τα σκοτεινα τα μονοπάτια;εσύ να μας πεις που τα βλέπεις...
-
Βεβαίως και τα βλέπω,και σας τα προτεινω,διοτι ειναι πραγματα βγαλμενα απο την ιδια τη ζωή και με κρυφα και βαθεια νοήματα.
Μιλανε για την εκμεταλευση των φτωχών απο τους πλούσιους,για γιατρους που όλο κανουν θαυματα και σωζουν τους αβοήθητους ασθενεις απο ασθενεις φερμενες απο το διαστημα,και για τσακαλια αστυνομικους που κανουν κατι φοβερα μαγικα τρυκ και ανακαλύπτουν ακομα και απο που κλανει το μπαρμπούνι!!!
Χωρια τα τζεημσμποντικα 'τριγλυκεριδοζακχαρικα νικοτινοβατραχιδια' που μολις τα ριξουνε στον τοπο του εγκλήματος,εμφανιζονται ακομα και οι κηλίδες του αιματος της Κυρα-Φροσυνης στον πάτο της λίμνης των Ιωαννινων!!!Δηλωνω φανατικος ΡΕΕΕ!!!!
-
Όλα όσα βλέπουμε στις τηλεοπτικές σειρές είναι βγαλμένα από τη ζωή.
-
υπάρχουν γιατροί σαν τον HOUSE ? ....Χάρη[charmak] ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπάρχουν γιατροί σαν τον HOUSE ? ....Χάρη[charmak] ?γεμάτα τα νοσοκομεία
-
Και 40άρες Πρυτάνεις Ιατρικής με βαθύ ντεκολτέ, καλές αναλογίες και στενές φούστες βλέπεις σε κάθε νοσοκομείο.
-
μια τυπική ειδικευόμενη σε ένα τυπικό ελληνικό νοσοκομείο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μια τυπική ειδικευόμενη σε ένα τυπικό ελληνικό νοσοκομείο
αυτή και η άλλη ειδικευόμενη η Olivia Wilde όλα τα λεφτά!
-
και από grey's anatomy η heigl (αδηηηηηηηηηηηηη)
αυτη την δεύτερη πο έβαλες ( ) δε την έχω πετύχει, έχω δει πολύ λίγα επεισόδια
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αυτη την δεύτερη πο έβαλες ( ) δε την έχω πετύχει, έχω δει πολύ λίγα επεισόδια
Μπήκε από τον 4ο κύκλο....η... κατά-House ...13.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]