Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)
    • 1
    • 2
    • 47
    • 48
    • 49
    • 50
    • 51
    • 132
    • 133
    • 49 / 133
    Αντίλογος
    115
    2641
    9024
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      traveller last edited by

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
      Γιατι το λες αυτο; Δε βλέπεις ο όλος θεσμός του Τσάμπιονς Λιγκ τι τρομερό χρυσωρυχειο είναι; Η το ΝΒΑ ας πουμε;

Προφανώς δε συγκρίνονται οι δυναμικότητες, αλλά η Ευρωλίγκα είναι αιώνες πίσω σε τέτοια θέματα. Μόνο το τραγουδάκι 'Devotion' είναι που μου αρέσει πολύ

εχμ, τα'χεις μπερδεμένα λιγουλάκι αλλά επειδή είσαι καλό βαζέλι , θα σε βοηθήσω να ξεμπερδευτείς

**α λα ΝΒΑ **: Είναι η πρόταση Μπερτομέου (όταν φώναζε ο Βασιλακόπουλος γι αυτό το λαμόγιο κάτι εξυπνάκηδες τον έλεγαν αναχρονιστικό) . Ουσιαστικά καταργεί και την ULEB .
      Προβλέπει κλειστά συμβόλαια δια παντός για τις ομάδες . Είναι μαζί του όλοι οι ισχυροί που θέλουν τα τελειώνουν με τους μικρούς. Πρόκειται καθαρά και μόνο για κίνηση κονόμας. Το μπάσκετ ουσιαστικά καταστρέφεται αφού εθνικά πρωταθλήματα και εθνικές ομάδες πάνε περίπατο. Χρυσωρυχείο μπορεί να είναι αλλά προσωπικά χέστηκα τι θα βάλουν στην τσέπη τους οι παράγοντες αφού δε θα έχουν καμια ανάγκη να επενδύσουν στις ομάδες τους (π.χ μετεγγραφές) . Στόχους τους είναι μέσα σε μια 15ετία να το κάνουν πιστό αντίγραφο του ΝΒΑ. Εάν παρακολουθείς ΝΒΑ, θα δεις ότι έχει μείνει μόνο ένα προϊόν προς πώληση και το μπάσκετ έχει πάει περίπατο. Είναι αστείο το μπάσκετ που παίζεται από τεχνικής άποψης. Μένει μόνο το show . Και καλά εκεί έχουν και τους αραπάδες και προσφέρουν show και τα αμερικανά είναι μανούλες σε κάτι τέτοια αλλά ποιος σου λέει ότι εδώ δε θα εξελιχθεί σε μια φάρσα?

α λα τσαμπιολι : Είναι η πρόταση Πορτέλα , προέδρου της ισπανικής Λίγκας. Προβλέπει αύξηση των ομάδων σε 25/30 . Τα εισιτήρια θα τα παίρνουν ανάλογα με την κατάταξη στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Για μας προβλέπει 4 ομάδες (3 απευθείας στους ομίλοι και 1 με προκριματικό) . Προβλέπει επίσης και είσοδο νέων χωρών όπως το Βέλγιο , Αυστρία, Σκόπια , Μαυροβούνιο και μερικές άλλες που δε θυμάμαι.

Και τους δύο τους φοβίζει το τι εξέλιξη θα έχουν οι γεωγραφικές λίγκες (π.χ αδριατική , βαλκανική , ρώσικη πιθανόν και άλλες που θα δημιουργηθούν) που ναι μεν τώρα μπορεί να είναι ψιλοαπαξιωμένες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        akaliptoszr last edited by

Όντως δε μας σφύριξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά κακώς κάθεται ο Ζοτς και γκρινιάζει.

Έννοείς δεν σας σφύριξαν αλά ελληνικά....Ξέρει τι κάνει ο Ζοτς...γκρινιάζει τώρα για μετά...ξέρει αυτός..

• H
          hellenic-tifosi last edited by

TRAV, δε διαφωνώ καθόλου ότι υπάρχουν προβλήματα στο ΝΒΑ που καθιστούν αδύνατη την ακριβή μεταφορά του εδώ. Και σίγουρα μια λίγκα με ισόβια μέλη θα ήταν πολύ άδικη για τα κατά τόπους πρωταθλήματα.

Ξέρεις πως θα το ήθελα εγώ:

25 περίπου ομάδες από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των χωρών που είπες, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Αυστρία, κλπ, κλπ, που θα παίζουν συχνούς αγώνες. Καταργείται το Final Four και ο νικητής βγαίνει σε best-of-3 σειρά αγώνων.

Μπορεί να υπάρχει 'τουρνουά υποβιβασμού', ή απλά οι 4-5 χειρότερες ομάδες να υποβιβάζονται στην εθνική τους λίγκα, και αντίστοιχα οι κορυφαίες ομάδες της κάθε λίγκας να συμμετέχουν σε 'shootaround' στο τέλος της χρονιάς και οι καλοί να προβιβάζονται.

Εξυπακούεται ότι θα πρέπει οι ομάδες να έχουν καλά ανταποδοτικά οφέλη από τηλεοπτικά, διαφημίσεις, κλπ, και να γίνει προσπάθεια να διεισδύσει το σπορ σπερισσότερο

• T
            traveller last edited by

Ναι εντάξει καταλαβαίνω τι λες, το θέμα είναι να μην περάσει του Μπερτομέου, γιατί τότε bye bye

• B
              bayern7 last edited by

Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:

Όντως δε μας σφύριξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά κακώς κάθεται ο Ζοτς και γκρινιάζει.

Έννοείς δεν σας σφύριξαν αλά ελληνικά....Ξέρει τι κάνει ο Ζοτς...γκρινιάζει τώρα για μετά...ξέρει αυτός..

Μάστορες της προπαγάνδας

• H

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
                Ναι εντάξει καταλαβαίνω τι λες, το θέμα είναι να μην περάσει του Μπερτομέου, γιατί τότε bye bye

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό. Άντε, πάω γήπεδο τώρα

• T
                  traveller last edited by

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό. Άντε, πάω γήπεδο τώρα

τέλειωσε εδώ και 1,5 ώρα το γήπεδο? πότε περιμένεις να ποστάρεις?

• H

Καλά ντε!!

Ε δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο, απλά 'επαγγελματική' νίκη, με πολύ rotation και ξεκούραση των βασικών. Ο Γιώργης ο Σερπαντίνης έχει ακόμα μπόλικη δουλίτσα, είναι αγχωμένος, δεν μπορεί προφανώς να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, αλλά έχει ενθουσιασμό και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό, αν προσθέσει και κάποια κιλά.

• T
                      traveller last edited by

Καλά ντε!! ντάξει ρε σόρυ, με πονάει ένα γ****νο δόντι και έχω να νεύρα μου

Ε δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο, απλά 'επαγγελματική' νίκη, με πολύ rotation αυτό το rotation αρχίζει και με τσαντίζει . Ελπίζω να βρούμε ρυθμό πριν τελειώσει η σεζόν και ξεκούραση των βασικών. Ο Γιώργης ο Σερπαντίνης έχει ακόμα μπόλικη δουλίτσα ?, είναι αγχωμένος, δεν μπορεί προφανώς να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, αλλά έχει ενθουσιασμό και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό, αν προσθέσει και κάποια κιλά.Κιλά πρέπει να βάλει και ο Μήτσος. Εάν το πάει έτσι, δε θα αντέχει το ξύλο σε λίγο. Είναι από τους λίγους που αν και περνάει ο καιρός δε φορτώνει 'μυικά κιλά'

• K
                        kovathe last edited by

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα.
                        Μεγάλη εμφάνιση από Βούισιτς και γενικότερα απ' τους ψηλούς - δεν είχαν και σοβαρό αντίπαλο βέβαια.
                        Το ίδιο κι ο Χαλπερίν που τον πάω με 1000.
                        Ματς υπεράνω κριτικής πάντως, εξελίχτηκε σε περίπατο.

• B
                          babs1-6 last edited by

Δηλαδή είναι τυχαίο που φύγε ο Big Lazos από Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή κέρδισε μέσα στη Μόσχα;

• T
                            traveller last edited by

Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
                            Δηλαδή είναι τυχαίο που φύγε ο Big Lazos από Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή κέρδισε μέσα στη Μόσχα;

αφού έχει περάσει η ΤΣΣΚΑ πρώτη, δεν καιγόταν για το σημερινό

• T
                              thymios last edited by

Ο χρήστης kovathe έγραψε:
                              Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα.
                              Μεγάλη εμφάνιση από Βούισιτς και γενικότερα απ' τους ψηλούς - δεν είχαν και σοβαρό αντίπαλο βέβαια.
                              Το ίδιο κι ο Χαλπερίν που τον πάω με 1000.
                              Ματς υπεράνω κριτικής πάντως, εξελίχτηκε σε περίπατο.

Όντως ο Χαλπερίν είναι πολύ καλός. Σταθερός στην απόδοσή του, δίνει την αίσθηση ασφάλειας όταν παίρνει την μπάλα και είναι και πανέξυπνος...

• T
                                thanix last edited by

Ένα χρόνο φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά αγαπήθηκε από τον κόσμο σαν να έπαιζε πάντα στο Δικέφαλο. Ποιός μπορεί να τον ξεχάσει; Ο Κλιφ Λέβινγκστον με «φρέσκα» τα δακτυλίδια από τους τίτλους στο ΝΒΑ με τους Μπουλς είχε φτάσει τον Οκτώβριο του 1992 στην Θεσσαλονίκη και στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Στόχος βέβαια του Βεζυρτζή το κύπελλο πρωταθλητριών… Τελικά εκείνη την χρονιά, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν τρένο, η ομάδα δεν κέρδισε τίποτε. Ο Κλίφ Λέβινγκστον είχε 15 χρόνια να πατήσει το πόδι τους την Ελλάδα. Το έκανε ως ασσίσταντ στην Εθνική Κατάρ. Βρέθηκε χθες στην Λάρισα για φιλικό με την ΑΕΛ, αρκετά κιλά βαρύτερος αλλά το ίδιο ευδιάθετος και εύθυμος όπως πριν 15 χρόνια…
                                Η Εθνική Κατάρ θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα, όπου θα δώσει για μια εβδομάδα τρία φιλικά. Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων μιλώντας με θαυμασμό για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
                                «ΠΑΟΚάρα ολέ! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερή μου ανάμνηση από την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την ενέργεια που έβγαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες, τον παλμό που είχαν με τα συνθήματά τους και το ρυθμό που έδιναν στα παιχνίδια. Το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι πάντα ιδιαίτερο και είχε κάτι το ξεχωριστό. Πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Μάικλ Τζόρνταν θα έμενε άφωνος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ!», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλιφ Λέβινγστον.
                                Μιλώντας και στο «Μ» αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος.
                                «Η αλήθεια είναι οτι έρχομαι στην Ελλάδα μετά από 15 χρόνια. Ξέρω οτι η Λάρισα είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη, άλλωστε έπαιξα με τον ΠΑΟΚ στην Λάρισα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω στην πόλη» έλεγε ο Λέβινγκστον, που φυσικά εξεπλάγη όταν του αναφέραμε οτι και τότε πριν 15 χρόνια, όπως και χθες στο φιλικό, προπονητής της Λάρισας ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
                                «Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, τους ανθρώπους της, γενικά την Ελλάδα» έλεγε ο αγαπημένος Κλιφ των ΠΑΟΚτσήδων. Μάλιστα έδειξε διαβασμένος για τον «Δικέφαλο». «Άκουσα οτι τελευταία δεν πήγαινε καλά και αυτό με λύπησε, αφού εγώ γνώρισα μεγάλες στιγμές. Πρέπει να υπάρχει πίστη στην οπμάδα και σίγουρα θα πάει καλύτερα».
                                -Τι θυμάστε από εκείνη την μεγάλη ομάδα;
                                «Αυτό που θυμάμαι είναι οτι ήμασταν όλοι μαζί, μια γροθιά. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν από τις 2-3 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Παίζαμε σκληρά, θυμάμαι τον Κόρφα, τον Πρέλεβιτς, τον Φασούλα και τον Κουκλάκη που κάναμε συνεχώς πλάκες».
                                -Απογοήτευση στο φάιναλ φορ στην Αθήνα…
                                «Ναι πράγματι. Σας είπα, τότε είμασταν πολύ δυνατή ομάδα, παίζαμε στην Ελλάδα, είχαμε 10000 τρελλούς οπαδούς στην κερκίδα αλλά χάσαμε από την Μπενετόν. Ήταν μεγάλη ευκαιρία. Θυμάμαι τον κόσμο όρθιο, συνεχώς φώναζε, χειροκροτούσε, μας ενθάρρυνε, αυτά δεν ξεχνιούνται».
                                -Σας αγάπησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Το εισπράξατε αυτό;
                                «Βέβαια. Το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, ήταν μικρό για όλους τους οπαδούς μας. Αυτό ήταν το πιο ενθουσιώδες για μένα από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Όπου πηγαίναμε είχαμε οπαδούς. Θυμάμαι είχαμε παίξει στο Ισραήλ και είχαμε οπαδούς και εκεί. Ήταν φοβερό. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν πάθος για το μπάσκετ, μου το έλεγε και ο Ρόι Τάρπλει τότε. Πιστεύω οτι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πιο πιστοί από αυτούς των Σικάγο Μπουλς, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Δυστυχώς τελευταία είδαν την ομάδα τους να έχει οικονομικά προβλήματα, να μην μπορεί να κρατήσει παίκτες. Αυτός ο κόσμος δεν το αξίζει αυτό, πρέπει να ζήσουν πολύ καλύτερα πράγματα».
                                Ο Κλιφ Λέβιγκστον δεν γνώριζε οτι ο ΠΑΟΚ μετακόμισε σε μεγαλύτερο γήπεδο. Φυσιολογικές οι ερωτήσεις του… «Δηλαδή τώρα ΠΑΟΚ και Άρης δεν παίζουν στο ίδιο γήπεδο; Μπράβο… Άξιζε στην ομάδα ένα μεγάλο σύγχρονο κλειστό. Αλήθεια που είναι ο Κόρφας; Ξέρω οτι ο Φασούλας είναι δήμαρχος. Μίλησα πρόσφατα με τον Μπάρλοου στην Ιντιάνα και θυμηθήκαμε τα παλιά. Προσπάθησα να βρω τον Πρέλεβιτς, που είναι; Ο Νίκος ο πρόεδρος τι κάνει;».
                                Ενημερώνουμε τον Κλιφ για τα… κενά του, καθώς και για το οτι δύο πρώην συμπαίκτες του ο Μπουντούρης και ο Μπαλογιάννης άρχισαν την χρονιά στον ΠΑΟΚ. «Γιατί έφυγαν…;» ρωτούσε. Που να του εξηγήσει κανείς…
                                -Θυμάστε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από την θητεία σας στον ΠΑΟΚ;
                                «Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που έπαιξα στην ομάδα το γήπεδο ήταν μέσα στο καπνό από τα τσιγάρα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Θυμάμαι ακόμα οτι ο Ίβκοβιτς με είχε κόψει από ένα παιχνίδι γιατί έπινα κόκα κόλα στο τρέινινγκ ντεσκ. Με τιμώρησε για μια κόκα κόλα. Εγώ ήμουν εξαρτημένος, έπινα 3-4 όταν έτρωγα». Σημείωση… Ο Λέβιγκστον δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Λιμόζ στο Παλέ και αξίζει να σημειωθεί οτι ο αντικαταστάτης του, ο Κουκλάκης ήταν το κλειδί της δύσκολης νίκης του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός με την ευκαιρία της τιμωρίας του είχε παέι στις ΗΠΑ για να παραλάβει το δακτυλίδι των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Τον Ιανουάριο του 1993 έφτανε τους 23 πόντους και ο ΠΑΟΚ κέρδιζε με άνεση στο Ζάγκρεμπ. Ρεκόρ του οι 25 πόντοι στα τέλη Μαρτίου στην ήττα από τον Παναθηναικό στην Αθήνα για το κύπελλο. Στο παιχνίδι με την Μπενετόν στο ΣΕΦ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και τρία μπλοκ.
                                Τι κάνει άραγε ο Κλιφ Λέβιγκστον τώρα στην ζωή του…; «Από το 2000 είμαι προπονητής και αυτό θέλω να κάνω όλα τα υπόλοιπα χρόνια».
                                Πως βρέθηκε όμως στο Κατάρ…; «Ο χεντ κόουτς της ομάδας ο Ντέβισον ήταν προπονητής μου στο κολέγιο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και εφόσον ήμουν ελεύθερος με κάλεσε να τον βοηθήσω. Θα κάνουμε τώρα για μια εβδομάδα τρία φιλικά στην Αθήνα, έχουμε μετά τουρνουά στο Αμάν και θα επιστρέψουμε στο Κατάρ».
                                Τόσα καλά είπε ο Λέβιγκστον για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν αρνήθηκε να τους στείλει και ένα μύνημα: «Να συνεχίσουν να έχουν το κεφάλι ψηλά όπως το είχαν πάντα. Η ομάδα θα πάει καλύτερα και πρέπει να είναι κοντά της. Θα προσπαθήσω να έρθω στην Θεσσαλονίκη για να τους ξαναδώ. Δεν ξέρω αν με γνωρίσουν. Ξέρω οτι θυμούνται και το λένε συνεχώς εκείνο το κάρφωμα στην Γαλία. Τώρα δεν μπορώ να το ξανακάνω, αλλά το σίγουρο είναι οτι έχω κρατήσει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου ζεστό για αυτούς».

• B
                                  bayern7 last edited by

http://www.sport24.gr/html/ent/300/ent.266300.asp' target='_blank
                                  *
                                  Για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο των 'πράσινων', Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: 'Οι τοποθετήσεις του Παναθηναϊκού πάντα είναι λίγο 'θεαματικές'. Το γεγονός αυτό μας διασκεδάζει και είναι καλό να υπάρχει'. *

Θέατρο σκιών οικογενειακώς!

• B
                                    babs1-6 last edited by

Πολύ παιχτούρα ο Λέβινγκστον. Δυνατός και εντυπωσιακός, βογκούσαν οι μπασκέτες με τα καρφώματά του. Αλλά στον ημιτελικό του F4 είχαμε την ατυχία να πέσουμε στον ανυπέρβλητο Τόνυ.

• T
                                      traveller last edited by

δε θέλω να σας τη σπάσω (εμένα βέβαια μου άρεσε περισσότερο ο Κεν) αλλά εκείνο το βραδυ τους είχε βάλει στα καλάθια ο Ρουσκόνι

• B
                                        babs1-6 last edited by

Καλά μη νομίζεις ότι το θυμάμαι και πολύ καλά. Εκείνη η σαιζόν του ΠΑΟΚ είναι και η 1η που θυμάμαι κάπως από μπάσκετ. Αλλά γιατί θυμάμαι Κούκοτς ρε γμτ;

• T
                                          traveller last edited by

Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
                                          Καλά μη νομίζεις ότι το θυμάμαι και πολύ καλά. Εκείνη η σαιζόν του ΠΑΟΚ είναι και η 1η που θυμάμαι κάπως από μπάσκετ. Αλλά γιατί θυμάμαι Κούκοτς ρε γμτ;

γιατί τα έκανε όλα και τότε ήταν στο φόρτε του δε σκόραρε πολύ αλλά έπαιρνε όλον τον ΠΑΟΚ πάνω του και πάσαρε αγρίως/ασύστολα Το καθοριστικό τρίποντο το έβαλε ο Ραγκάτσι στο τέλος. Μιλάμε για το απόλυτο χαρακίρι να χάνεις έτσι

Κρίμα πάντως για τα ΠΑΟΚια , θεαματική πολύ εκείνη η ομάδα, άξιζε κάτι καλύτερο

• T
                                            thanix last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

γιατί τα έκανε όλα και τότε ήταν στο φόρτε του δε σκόραρε πολύ αλλά έπαιρνε όλον τον ΠΑΟΚ πάνω του και πάσαρε αγρίως/ασύστολα Το καθοριστικό τρίποντο το έβαλε ο Ραγκάτσι στο τέλος. Μιλάμε για το απόλυτο χαρακίρι να χάνεις έτσι

Κρίμα πάντως για τα ΠΑΟΚια , θεαματική πολύ εκείνη η ομάδα, άξιζε κάτι καλύτερο

Eκεινη η ομαδα ηταν ανταξια σε ποιοτητα του τωρινου(εννοω τελευταια χρονια)Παναθηναικου!

Πολυ την εχουν χαρακτηρισει ισως την πιο εντυπωσιακη!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 132
                                            • 133