-
σταματα ρε τα ψεματα...διαιτα και αηδιες...τα πιστευει και το φορουμ ολο!
-
η προσπάθεια εντατικοποιείται μετά τις τελευταίες εξελίξεις
-
πω πω πω..
-
Μπράβο drdinouli!
Εγώ έφαγα κοτόπουλο στον ατμομάγειρα!
Το miragoulini που είναι; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλο αυτο, για μένα τουλάχιστον... Οι ντιλιβεράδες τραβάνε αρκετό ζόρι...Μέρος του οποίο το μεταφέρουν στους άλλους χρήστες του δρόμου με αυτά που κάνουν.
-
σημερα καθως γυρναγα σπιτι ειδα μια γατα να περναει το δρομο κ εκεινη την ωρα ερχοταν ενας με μηχανακι με ~80 χλμ και εμεινα μαλακας ... ημουν σιγουρος οτι θα γινομουν μαρτυρας ενος τροχαιου, ισως θανασιμου.... το πως ΔΕΝ την πατησε απλα δεν εξηγειται
σχεδον τρομοκρατηθηκαπαω για υπνο τωρα
επισης τα μπατρινα ποτα ειναι ΜΠΟΜΠΕΣκαι δαπιτισες> κομμουνιστριες
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ex3mcJU7 ... re=related
...???!!!!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Ex3mcJU7vos&feature=related' target='_blank...???!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και δαπιτισες> κομμουνιστριεςγαμήστε τη δεξιά
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και δαπιτισες> κομμουνιστριεςαυτό είναι αξίωμα, δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η προσπάθεια εντατικοποιείται μετά τις τελευταίες εξελίξειςTo ΝΙΚΟ στο φοινικα τον ξες????
-
Ποιό κάθαρμα από εσάς έμπλεξε τον κολλητό μου στην διαφήμιση του CU?
Ακούς εκεί 'ΑΔΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ καλεί'
-
Έχω μέσο στο δημιουργικό της Vodafone
-
Το ήξερα!!! Θα σε κρίνει η Ιστορία...και η Ιερά Εξέταση, Κέλερμαν!
-
Tι γλυκό κουνελάκι είναι αυτό!!!
-
κελερμαν να σε πιασει δυσκοιλια απο το σκορδστουμπι που σε ταιζουν στα ορυχεια μπαλακι του σαρκοζυ και να φαει και το στρασβουργο 4 γκολ...
αμ τον αλκη παναγιωτιδη στο 50-50 που τον λεγανε αδη...
-
ο μεσιέ απορώ γιατί κάθεται και ασχολείται με τόσο ποταπά ζητήματα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κελερμαν να σε πιασει δυσκοιλια απο το σκορδστουμπι που σε ταιζουν στα ορυχεια μπαλακι του σαρκοζυ και να φαει και το στρασβουργο 4 γκολ...αμ τον αλκη παναγιωτιδη στο 50-50 που τον λεγανε αδη...
-
καλημέρα!
κανας παλίος ρε παιδια, να μου πει πως μπορω να στειλω προσωπικο μνμ.
στέλνω και μου το δειχνει στα εξερχομενα και οχι στα απεσταλμένα.για βοηθήστε...
-
Στα εξερχόμενα είναι γιατί δεν το έχει διαβάσει ο άλλος, μόλις το ανοίξει θα πάει στα απεσταλμένα.
Pub - σουβλατζίδικο [#27]