-
Επιβεβεβαιωνομαι για ακομα μια φορα στην αποψη μου οτι οΠΑΟ ειναι η καλυτερη ελληνικη ευρωπαικη ομαδα.Και σιγουρα χωρις να ειναι πρωταθλητρια εδω και αρκετα χρονια .Και μη μου πουν οι'αλλοι' πρωταθλητες περι ελληνικου πρωταθληματος γιατι κανονικα οι πρωταθλητες θα επρεπε καθε χρονο να περνουν στους 16 και να δηλωνουν την ανωτερωτητα τους .Και οχι εδω στο υποβαθμισμενο ελληνικο πρωταθλημα!
Λοιπον περιμενω απο τους πρωταθλητες τουλαχιστον να φτασουν στα ημιτελικα του ουεφα και να ρεφαρουν στην ανωτεροτητα του ΠΑΟ.
Μακαρι να υπηρχε και ο αναλογος ανταγωνισμος στο ελληνικο πρωταθλημα και να ανεβει το επιπεδο αγωνιστικα .
Ειδωμεν! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Με την πρώτη θέση που πήρε ο βάζελος μπορεί άνετα να πάει στους 8...Αλλά μετά αρχίζουν τα δύσκολα με τα μεγαθήρια..Με το τσούκου τσούκου όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..Είδατε τι έκανε η εθνική στο Euro παίζοντας έτσι.Tσουκου τσουκου μπολ παιζει η Ανορθωση, και βγηκε 4η.
Ο Παναθηναικος παιζει φετος ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας, εχει την κατοχη της μπαλας σε καθε ματς, και βγαζει αρκετα σουτ και φασεις.Η ομαδα μας ουτε για 8 ουτε για 4 ειναι, με βαση την τωρινη της αμυντικη λειτουργια. Ας δουμε κιολλας τι αντιπαλος θα μας τυχει και μετα βλεπουμε
Οτι και να πειτε, εγω ειδα να μην τρωμε ουτε ενα γκολ στα 3 τελευταια παιχνιδια, με ελαχιστες φασεις στην περιοχη μας. Για την αμυνα το συζηταμε. Για την αμυντικη λειτουργια πλησιαζουμε τα περσινα επιπεδα οπου δεν περνουσε τιποτα.
Για την συνεχεια στο θεσμο, πολλα θα εξαρτηθουν απο την κληρωση.
-
Η Ανόρθωση ΔΕΝ παίζει καθόλου τσούκου τσούκου μπώλ... Προς Θεου!!!
Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίζει καλά ΜΟΝΟ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της! Αυτό δείχνει μια απίστευτα αλαζονική στάση των παικτών της.
Αν γίνει κανένα μπαμ με τον Εργοτέλη την Κυριακή δεν θα με παραξενέψει... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η Ανόρθωση ΔΕΝ παίζει καθόλου τσούκου τσούκου μπώλ... Προς Θεου!!!Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίζει καλά ΜΟΝΟ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της! Αυτό δείχνει μια απίστευτα αλαζονική στάση των παικτών της.
Αν γίνει κανένα μπαμ με τον Εργοτέλη την Κυριακή δεν θα με παραξενέψει...Η Ανορθωση παιζει τον ορισμο του τσουκου-τσουκου μπολ. Εκτος και αν διαφωνουμε στον ορισμο (αμυνα, αμυνα, αμυνα και χτυπαμε στις αντεπιθεσεις οπου με 2 φασεις βαζουμε 2 γκολ).
Εγω εχω πει την αποψη μου για τα διαφορετικα προσωπα του Παναθηναικου.
- κινητρο-παθος-διαθεση
- τακτικη αντιπαλου
- τυχη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η Ανόρθωση ΔΕΝ παίζει καθόλου τσούκου τσούκου μπώλ... Προς Θεου!!!Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίζει καλά ΜΟΝΟ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της! Αυτό δείχνει μια απίστευτα αλαζονική στάση των παικτών της.
Αν γίνει κανένα μπαμ με τον Εργοτέλη την Κυριακή δεν θα με παραξενέψει...πανσσεραικο
-
Διαφωνούμε στον ορισμό...
Τσούκου-τσούκου μπώλ=Άσκοπο γύρισμα της μπάλας, στατική κάλυψη χώρων, αδυναμία εκδήλωσης οργανωμένης επίθεσης.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Η Ανόρθωση ΔΕΝ παίζει καθόλου τσούκου τσούκου μπώλ... Προς Θεου!!!
Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίζει καλά ΜΟΝΟ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της! Αυτό δείχνει μια απίστευτα αλαζονική στάση των παικτών της.
Αν γίνει κανένα μπαμ με τον Εργοτέλη την Κυριακή δεν θα με παραξενέψει...πανσσεραικο
Σωστά! Με τον Εργοτέλη θα αποδώσουμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο εμείς την άλλη Κυριακή!
-
Συμφωνω με τον Κουκ αλλα ο παο δεν εχει τον παγκο του Ολυμπιακου σε ποιοτητα οποτε δεν νομιζω οτι θα αντεξει και στα δυο πρωταθληματα.Θεμα κουρασης δηλ ψυχολογικης και σωματικης για μενα!
Ομως αξιζει να τα δωσει ολα για την Ευρωπη αφου θα δοξαστει ολη η φιλαθλη Ελλαδα σε περιπτωση που προχωρησει!,,Χωρις οπαδικα γυαλια ,ειπαμε ετσι?
Ο ΠΑΟ εχει αυτο που λεμε τον 'αερα' του Ευρωπαιου και παντα θα τον εχει !.Και καμμια αλλη ομαδα στην Ελλαδα αυτη την στιγμη δεν εχει μπει στον αερα αυτο.!
Θεμα τακτικης και ψυχολογιας λοιπον! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Διαφωνούμε στον ορισμό...
Τσούκου-τσούκου μπώλ=Άσκοπο γύρισμα της μπάλας, στατική κάλυψη χώρων, αδυναμία εκδήλωσης οργανωμένης επίθεσης.
Οχι μονο δεν διαφωνουμε, αλλα τα ειπες καλυτερα απο οσο θα τα ελεγα εγω!
Αυτο που ειπα πριν ειναι το 'ταμπουρι' οποτε γραψε λαθος.
Αφου λοιπον συμφωνησαμε στον ορισμο, η Ανορθωση παιζει συστημα ταμπουρι. Δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες ειναι στις τελευταιες θεσεις, μαζι με Στεαουα, Κλουζ, Μπορντο, Μπατε Μπορισοφ, Βασιλεια, Ααλμποργκ κτλ κτλ
Ο Παναθηναικος εκτος απο το ματς στο Μιλανο (αλιμονο!), δεν επαιξε κανενα τσουκου-τσουκου μπολ.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συμφωνω με τον Κουκ αλλα ο παο δεν εχει τον παγκο του Ολυμπιακου σε ποιοτητα οποτε δεν νομιζω οτι θα αντεξει και στα δυο πρωταθληματα.Θεμα κουρασης δηλ ψυχολογικης και σωματικης για μενα!
Θεμα τακτικης και ψυχολογιας λοιπον!Ο Παναθηναικος εχει καλυτερο παγκο απο τον Ολυμπιακο!
Ματος-Νινης-Ιβανσιτς-Ρουκαβινα-Κλειτον-Τζορβας-Γκουμας ειναι...αναπληρωματικοιΟσον αφορα το τελευταια, μην ξεχναμε και την τυχη! Χωρις αυτην δεν πας πουθενα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
:lol:
Διαφωνούμε στον ορισμό...
Οχι μονο δεν διαφωνουμε, αλλα τα ειπες καλυτερα απο οσο θα τα ελεγα εγω!
Αυτο που ειπα πριν ειναι το 'ταμπουρι' οποτε γραψε λαθος.
Αφου λοιπον συμφωνησαμε στον ορισμο, η Ανορθωση παιζει συστημα ταμπουρι. Δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες ειναι στις τελευταιες θεσεις, μαζι με Στεαουα, Κλουζ, Μπορντο, Μπατε Μπορισοφ, Βασιλεια, Ααλμποργκ κτλ κτλ
Ο Παναθηναικος εκτος απο το ματς στο Μιλανο (αλιμονο!), δεν επαιξε κανενα τσουκου-τσουκου μπολ.
Ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο έπαιξε όπως έπαιξε και η Ανόρθωση εχθές...
Ούτε ταμπούρι ( ), ούτε ΤΤ μπώλ. Οργανωμένη άμυνα σε παίκτες και χώρους, και οργανωμένες αντεπιθέσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο είναι και ελκυστικό. Το ΤΤ είναι αποκρουστικό και βαρετό. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Θεμα τακτικης και ψυχολογιας λοιπον!Ο Παναθηναικος εχει καλυτερο παγκο απο τον Ολυμπιακο!
Ματος-Νινης-Ιβανσιτς-Ρουκαβινα-Κλειτον-Τζορβας-Γκουμας ειναι...αναπληρωματικοιΟσον αφορα το τελευταια, μην ξεχναμε και την τυχη! Χωρις αυτην δεν πας πουθενα.
Δεν καταλαβες φιλε μου .Για σας τους Ολυμπιακους το εγραψα , να σας 'φτιαξω ' λιγο ψυχολογικα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: Ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο έπαιξε όπως έπαιξε και η Ανόρθωση εχθές...
Ούτε ταμπούρι ( ), ούτε ΤΤ μπώλ. Οργανωμένη άμυνα σε παίκτες και χώρους, και οργανωμένες αντεπιθέσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο είναι και ελκυστικό. Το ΤΤ είναι αποκρουστικό και βαρετό.Ε οχι και οργανωμενο το χθεσινο παιχνιδι της Ανορθωσης! Καλα το ελκυστικο μαλλον το ειπες για πλακα ή εισαι Κυπριος
Τι σου αρεσε χθες απο την Ανορθωση; Μην ξεχνας οτι θελανε μονο νικη και εκαναν μονο μια (αχαστη) ευκαιρια! Ο Παναθηναικος που ηταν και ο ανετος, ειχε κατοχη 62-38, εβγαλε 2-3 τετ-α-τετ, καμια 10αρια σουτ παραπανω, και 10-0 κορνερ
Στο Μιλανο ο Παναθηναικος εκανε αυτος που ειπες. Οργανωμενο ποδοσφαιρο, κατοχη μπαλας και ελεγχος του αγωνα, ελαχιστες ευκαιριες απο τον αντιπαλο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν καταλαβες φιλε μου .Για σας τους Ολυμπιακους το εγραψα , να σας 'φτιαξω ' λιγο ψυχολογικα!
Καπου μπερδευτηκαμε.
1.ειμαι Παναθηναικος
2.πιστευω εχουμε (πολυ) καλυτερο παγκο
3.το πηγαινε στο οτι οι παικτες που ανεφερα ειναι πολυ καλοι για να ειναι αναπληρωματικοι...και ομως ειναι... -
Τι μου άρεσε?
Οι αλλαγές της μπάλας με την μία, σε μικρό χώρο στο κέντρο.
Οι ελεγχόμενες αποκρούσεις στην άμυνα.
Η κίνηση των εξτρέμ στα άκρα για να ανοίξουν την άμυνα.
Η κάθετη μπαλιά που επιχειρούσαν συχνά.
Η ταχύτητα τους.Αυτά ακριβώς που έκανε και ο ΠΑΟ στο Μιλάνο..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι μου άρεσε?Οι αλλαγές της μπάλας με την μία, σε μικρό χώρο στο κέντρο. με φορα παντα προς τα πισω
Οι ελεγχόμενες αποκρούσεις στην άμυνα. σαν αυτη στο 69'
Η κίνηση των εξτρέμ στα άκρα για να ανοίξουν την άμυνα. μεχρι να βρουν μπροστα τους τον Θεο Βυντρα. Μια φορα ελειψε και...
Η κάθετη μπαλιά που επιχειρούσαν συχνά. αν και δεν εφτανε ποτε στον παικτη τους καθως ο Τεν Κατε φροντησε να βαλει 5 παικτες στον κεντρο
Η ταχύτητα τους. επαιζαν στο μισο γηπεδο, γιαυτο ηταν ξεκουραστοι -
Ασε μας ρε συ Ορέστη...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ασε μας ρε συ Ορέστη...
Οχι αμα θες, πες τιποτα αλλο
-
Παει, τελειωσε, ερχονται βιβλικες ημερες. Ακου ο Βυντρα Θεος και ο Σαριεγι σκορερ
-
Εμενα μου αρεσε που κατηγορουσαν πολλοι εδω τον Καραγκουνη για τις βουτιες και κατι αλλα.
Η ουσια ειναι οτι ο Καραγκουνης σκοραρε και χαρισε την πρωτη θεση στον παο σε εναν ομιλο του Τσανπιονς λιγκ! Μπρος σε αυτα καταφερνει τελικα ολα εκεινα ειναι ψιλοι στα αχυρα!
Champions League & Uefa 2008-2009