-
Τώρα το κατάλαβες;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
για τους ιδιους τους στρατευσιμους...
Ε δεν θα στείλουν εμένα, εσένα, το Λάκη το γλυκούλη και άλλα 10 βύσματα...
Ξέρω κάτι καλόπαιδα που τώρα θα βλέπουν ειδήσεις και θα ανυπομονούν να πάρουν το πράσινο φως...Κάποιοι άλλοι που ανυπομονούσαν έγιναν δολοφόνοι (αλλά και τι έγινε μια ζωή ακόμα ο πρώτος ήταν? ή ο τελευταίος? που θα φύγει άδικα)
και το έλεγε ο Πατακός οτι θα δικαιωθεί και δεν μετανιώνει αλλά που να ξέρε.
Αυτά που διαβάζω είναι πέρα απο κάθε φαντασία.Αν θέλουν να σταματήσουν τα επεισόδεια μπορούν και χωρίς τη συνδρομή του σούπερμαν μέσα σε 1 ώρα και μπορούσαν εξ 'αρχής.Και μια ερώτηση οι αρχικά 30-40 αναρχικοί με καδρόνια πως έγιναν 10 15χρονα?
γιατί 10 ήταν όχι παραπάνω. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα το κατάλαβες;μωρέ τό έχω καταλάβει από καιρό.....
-
Πάντως πλέον αν σαπίσουν μερικούς στο ξύλο που (αποδεδειγμένα) κάνουν επεισόδια δε νομίζω να διαμαρτυρηθεί κανείς.
-
Μηπως ηρθε η ωρα της πληρωμης του Βετο στο Βουκουρεστι??
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η εμπλοκή του στρατού θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.
Καλα κοιτα... μην μεγαλοποιουμε τα πραγματα. Θα κανει αισθηση με την εννοια οτι το κρατος πλεον δηλωνει ανικανο και καταφευγει σε μεσα 'ακραια' (το ακραιο με την εννοια οτι ο στρατος ειναι για πολεμο... και οχι καταπολεμηση αναρχικων) Απο εκει και περα δεν νομιζω κανεις να πιστευει πως θα επιστρεψει η Χουντα και αλλα χαρωπα... μακραν ξεπερασμενες εννοιες... ειδικα οταν ο στρατος ειμαστε εμεις οι ιδιοι πλεον και ειμαστε αρκετα ποιο ωριμοι απο τοτε...
Η συνδρομη του στρατου υπηρξε, υπαρχει και θα υπαρχει... ειτε αυτο λεγεται αερομεταφορα, ειτε λεγεται διασωση, ειτε λεγεται ιατρικη περιθαλψη και καλυπτει ανεπαρκειες του δημοσιου τομεα. Δεν νομιζω να προβληματισε κανενα η κοινωνικη προσφορα (οποια ειναι τελος παντων). Απλα δεν κληθηκε ποτε στην συγχρονη ιστορια μας να συνδραμει για σκοπους ασφαλειας. Μην νομιζετε πως στρατευσιμοι θα κανουν τους αστυνομικους... απλα θα ειναι καταντια αμα φτασουμε σε αυτο το σημειο για μια χουφτα ηλιθιους. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως πλέον αν σαπίσουν μερικούς στο ξύλο που (αποδεδειγμένα) κάνουν επεισόδια δε νομίζω να διαμαρτυρηθεί κανείς.ναι αλλά δεν τους πιάνουν εδώ και καιρό........
γιατί άν ήθελαν θα μπορούσαν να τους πιάσουν.......... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
O θεσμικός ρόλος του στρατού είναι να προστατεύει την επικράτεια από τους εχθρούς.
Ο παλιός στρατιωτικός κανονισμός ανέφερε και ''κάθε εσωτερικό εχθρό'', νομίζω πιάνετε το υπονοούμενο τουλάχιστο οι παλαιότεροι. Αυτό όμως έχει απαλειφθεί από τις νεώτερες εκδόσεις του εδώ και 3 δεκαετίες περίπου.
Η εμπλοκή του στρατού θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.Αυτά που γίνονται είναι ικανά να φέρουν το σύνταγμα προς επανασύνταξη!
αυτά είδαν και οι συνταγματάρχες το 1967 και κατέβηκαν τα τάνκς.......
στο τέλος θα βγεί και κανένας τρελλός και θα το κάνει.....Συγνωμμη φιλε μου αλλα κακως η καλως αυτοι που το εκαναν σαπισαν στις φυλακες.
Ειμαι σιγουρος οτι κανενας στρατιωτικος δεν προκειται να πεταξει την ζωη του και την οικογενεια του για μερικους καφρους που τα σπανε για φραμπαλα. -
Μια ΒΑΡΒΑΤΗ καταιγίδα δε μπορεί να πέσει τώρα;
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μηπως ηρθε η ωρα της πληρωμης του Βετο στο Βουκουρεστι??you...you're good!!!
-
Μια ΒΑΡΒΑΤΗ καταιγίδα δε μπορεί να πέσει τώρα;δυστυχώς και ο καιρός τρελάθηκε......
-
Μια ΒΑΡΒΑΤΗ καταιγίδα δε μπορεί να πέσει τώρα;Αμε. Νομιζεις οι πυροσβεστικες κανουλες δεν κανουν;
-
Ελπίζω να ρίξουν μερικά χρονάκια σε αυτούς που συνέλαβαν, ειδικά σε κάτι καλόπαιδα με τσάντες εκστρατείας στον ώμο και 5 μέτρα 'κασκόλ' στο λαιμό (έχει πέσει παγετός έμαθα).
Α, να δω και τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει να τους υπερασπιστεί, τους γονείς και 'γνωστούς' δικηγόρους-εργολάβους να λένε πόσο καλά παιδιά ήταν, πόσο γρήγορα έπιναν το γαλατάκι τους από μικρά και πόσο καλούς βαθμούς είχαν στο σχολείο. -
Πάντως πλέον αν σαπίσουν μερικούς στο ξύλο που (αποδεδειγμένα) κάνουν επεισόδια δε νομίζω να διαμαρτυρηθεί κανείς.Τοτε θα στην πεσουν οι κουμμουνιστες και θα μιλησουν για καταλυση των ανθρωπινων δικαιωματων... Αστο... δεν βγαζεις ακρη...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελπίζω να ρίξουν μερικά χρονάκια σε αυτούς που συνέλαβαν, ειδικά σε κάτι καλόπαιδα με τσάντες εκστρατείας στον ώμο και 5 μέτρα 'κασκόλ' στο λαιμό (έχει πέσει παγετός έμαθα).
Α, να δω και τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει να τους υπερασπιστεί, τους γονείς και 'γνωστούς' δικηγόρους-εργολάβους να λένε πόσο καλά παιδιά ήταν, πόσο γρήγορα έπιναν το γαλατάκι τους από μικρά και πόσο καλούς βαθμούς είχαν στο σχολείο.θα είναι έξω αύριο........με πολιτική εντολή......
-
Οι 30-40 αναρχικοί είναι οι γνωστοί 30-40 μαλάκες που ανακυκλώνονται κατά καιρούς και σε 10-15 χρόνια μπορεί να κυκλοφορούν κουστουμάτοι και να δουλεύουν στην επιχείρηση/σεις του μπαμπά.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως πλέον αν σαπίσουν μερικούς στο ξύλο που (αποδεδειγμένα) κάνουν επεισόδια δε νομίζω να διαμαρτυρηθεί κανείς.
Τοτε θα στην πεσουν οι κουμμουνιστες και θα μιλησουν για καταλυση των ανθρωπινων δικαιωματων... Αστο... δεν βγαζεις ακρη...
όχι, θα πάνε οι Αριστεριστές και θα κάνουν διαμαρτυρία........
-
Ρε παιδιά μετα από τα σημερινά δε θα βρεθεί κανείς να υπερασπιστεί κάποιον που πασιφανώς τα κάνει π$##@άνα στο κέντρο! Αυτό που ειπώθηκε για τις κάνουλες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άραγε;
-
τώρα λένε ότι θα αφήσουν τους αναρχικούς να αποχωρήσουν απο την Νομική χωρίς συλλήψεις......
-
Ρε παιδιά μετα από τα σημερινά δε θα βρεθεί κανείς να υπερασπιστεί κάποιον που πασιφανώς τα κάνει π$##@άνα στο κέντρο! Αυτό που ειπώθηκε για τις κάνουλες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άραγε;Ναι θα ηταν καλη λυση...το εκανα και στο san andreas παλια...
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου