-
Ε και λοιπον το καθισμα ειναι του 94 τι θα παθει φιλε μου αν βαλει ΗΑΝΣ ο οδηγος.Και λες οτι ησουν τεχνικος εφορος?Αρα εχεις γνωσεις και κριση για να κρινεις την σοβαροτητα χρησιμοτητα του καθε μετρου προστασιας.Και να σου κανω μια ερωτηση αν ειχες ενα δικο σου ανθρωπο που ετρεχε και ειχε να διαθεσει λιγα χρηματα τι θα προτιμουσες να βαλει ΗΑΝΣ και να προστατεψει τον αυχενα του η να αλλαξει το ληγμενο καθισμα του. Και για να ξερεις στις μηχανες σε ολα τα παγκοσμια πρωταθληματα εντουρο και μοτοκρος καθιερωνεται ενα αντιστοιχο συστημα υποστηριξης του αυχενα με λειτουργια οπως του ΗΑΝΣ. Εισαι λιγο βιαστικος και εκτιθεσαι.
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Ε και λοιπον το καθισμα ειναι του 94 τι θα παθει φιλε μου αν βαλει ΗΑΝΣ ο οδηγος.Και λες οτι ησουν τεχνικος εφορος?Αρα εχεις γνωσεις και κριση για να κρινεις την σοβαροτητα χρησιμοτητα του καθε μετρου προστασιας.Και να σου κανω μια ερωτηση αν ειχες ενα δικο σου ανθρωπο που ετρεχε και ειχε να διαθεσει λιγα χρηματα τι θα προτιμουσες να βαλει ΗΑΝΣ και να προστατεψει τον αυχενα του η να αλλαξει το ληγμενο καθισμα του. Και για να ξερεις στις μηχανες σε ολα τα παγκοσμια πρωταθληματα εντουρο και μοτοκρος καθιερωνεται ενα αντιστοιχο συστημα υποστηριξης του αυχενα με λειτουργια οπως του ΗΑΝΣ. Εισαι λιγο βιαστικος και εκτιθεσαι.ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ..... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣΤΟ ...... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΩ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!! ΦΙΛΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ HANS ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΓΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ HANS ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ !!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ...... ΚΡΙΜΑ
-
Ο χρήστης CANDIAMAN έγραψε:
Ε και λοιπον το καθισμα ειναι του 94 τι θα παθει φιλε μου αν βαλει ΗΑΝΣ ο οδηγος.Και λες οτι ησουν τεχνικος εφορος?Αρα εχεις γνωσεις και κριση για να κρινεις την σοβαροτητα χρησιμοτητα του καθε μετρου προστασιας.Και να σου κανω μια ερωτηση αν ειχες ενα δικο σου ανθρωπο που ετρεχε και ειχε να διαθεσει λιγα χρηματα τι θα προτιμουσες να βαλει ΗΑΝΣ και να προστατεψει τον αυχενα του η να αλλαξει το ληγμενο καθισμα του. Και για να ξερεις στις μηχανες σε ολα τα παγκοσμια πρωταθληματα εντουρο και μοτοκρος καθιερωνεται ενα αντιστοιχο συστημα υποστηριξης του αυχενα με λειτουργια οπως του ΗΑΝΣ. Εισαι λιγο βιαστικος και εκτιθεσαι.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ..... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣΤΟ ...... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΩ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!! ΦΙΛΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ HANS ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΓΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ HANS ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ !!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ...... ΚΡΙΜΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ..... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.
-
Φιλε εγω δεν εχω αγωνιστικο αλλα πες μου αφου τα καθισματα και ζωνες εχουν ημερομηνια ληξης (τα κρανη δεν εχουν ημερομηνια ληξης αλλα αρκει να εχουν το συγκεκριμενο προτυπο FIA ) και ειναι σαν τις σοκολατες γιατι στους ελληνικους αγωνες αλλα και σε αγωνες στην ευρωπη(βλεπε Γαλλια αγωνες national-regional) δεν τους δινουν και τοση σημασια οσο εσυ.Και εξηγουμε στην μεν ελλαδα πηραν παραταση ζωης ενω στη δε γαλλια δεν υπαρχει καθολου ημερομηνια ληξης τρεχεις ακομα και με καθισμα και ζωνες που δεν εχουν προτυπο FIA.Εκτος απο γνωσεις πρεπει να εχεις κριση ανοικτο μυαλο και οχι μονο καχυποψια .
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Φιλε εγω δεν εχω αγωνιστικο αλλα πες μου αφου τα καθισματα και ζωνες εχουν ημερομηνια ληξης (τα κρανη δεν εχουν ημερομηνια ληξης αλλα αρκει να εχουν το συγκεκριμενο προτυπο FIA ) και ειναι σαν τις σοκολατες γιατι στους ελληνικους αγωνες αλλα και σε αγωνες στην ευρωπη(βλεπε Γαλλια αγωνες national-regional) δεν τους δινουν και τοση σημασια οσο εσυ.Και εξηγουμε στην μεν ελλαδα πηραν παραταση ζωης ενω στη δε γαλλια δεν υπαρχει καθολου ημερομηνια ληξης τρεχεις ακομα και με καθισμα και ζωνες που δεν εχουν προτυπο FIA.Εκτος απο γνωσεις πρεπει να εχεις κριση ανοικτο μυαλο και οχι μονο καχυποψια .ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ....... ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗΣ ΚΡΑΝΟΣ ΟΠΩς ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ..... ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ...... ΦΙΛΑΡΑΚΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΩ ΘΕΑΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΘΕΑΜΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ..... ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ YAER BOOK KAI O J ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ..... ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΖΩΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ...... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΧΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ......... ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΕΛ-ΕΜ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ HANS ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.. -
... ΔΙΑΦΟΡΕΣ ...Ρε μάστορα, είρθες ουρανοκατέβατος, ανώνυμος (και δικαιωμα σου) και μέσα σε εννέα (10) δημοσιεύσεις σου ισοπέδωσες τον ΕΛ ΕΜ, τα γεροντάκια της ΕΘΕΑ, τους κανονισμούς, τα μέτρα ασφαλείας, τους μπουγαδιάριδες αγωνιζόμενους, ακόμα και το Θεό τον ίδιο.
Εσύ που είσαι στα πράγματα από το 1981 όπως λες, που είσαι μέγας και τρανός Τ.Ε., που πήγες Αμερικές, Γερμανίες και δεν ξέρω και γω που αλλού, εσύ τέλος πάντων που ξέρεις τα πάντα και ποτέ δεν κάνεις λάθη, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ (ή μάλον δεν τα 'χεις) ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΑΛΛΙΩΣ...Ουφ αρκετά εκνευρίστηκα και είμαι και σε κακή ηλικία...
Καθόλου φιλικά
Γιώργος Δαμανάκης -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
... ΔΙΑΦΟΡΕΣ ...
Ρε μάστορα, είρθες ουρανοκατέβατος, ανώνυμος (και δικαιωμα σου) και μέσα σε εννέα (9) δημοσιεύσεις σου ισοπέδωσες τον ΕΛ ΕΜ, τα γεροντάκια της ΕΘΕΑ, τους κανονισμούς, τα μέτρα ασφαλείας, τους μπουγαδιάριδες αγωνιζόμενους, ακόμα και το Θεό τον ίδιο.
Εσύ που είσαι στα πράγματα από το 1981 όπως λες, που είσαι μέγας και τρανός Τ.Ε., που πήγες Αμερικές, Γερμανίες και δεν ξέρω και γω που αλλού, εσύ τέλος πάντων που ξέρεις τα πάντα και ποτέ δεν κάνεις λάθη, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ (ή μάλον δεν τα 'χεις) ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ?Καθόλου φιλικά
Γιώργος ΔαμανάκηςΕΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ................ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ...... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ... ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ............. ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΧΥ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ .....ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΛΕΣΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΗ κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ .
ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ...... ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .......... ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. -
... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΕΣΥ οποτε θες να μου τα πεις από κοντά, εγώ θα είμαι εδώ και θα τα ακούσω....
... επειδή όμως ήδη είμαστε
καληνύχτα... -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
ΕΣΥ οποτε θες να μου τα πεις από κοντά, εγώ θα είμαι εδώ και θα τα ακούσω....
... επειδή όμως ήδη είμαστε
καληνύχτα...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ...... ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΒΩΜΕ ...... ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ............. ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΙΣ ΕΘΕΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΠΡΙΝΤ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ SCUDO ..... ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΥ Η ΕΓΩ.
-
ΟΚ.Να σε ξαναρωτησω πηραν η δεν πηραν παραταση τα καθισματα και ζωνες?Στο επισημαινω για να καταλαβεις οτι πρεπει να μην εισαι απολυτος και να μην νομιζεις οτι αν εχει ληξει το καθισμα και κατσεις θα σκοτωθεις η θα δηλητηριαστεις και ελεος μην πεις οτι μετα απο καθε ατυχημα πρεπει να αλλαζονται το ξερουμε.Και επειδη υπαρχουν αγωνιστικα με ληγμενα καθισματα που μονο εσυ ο φοβερος τεχνικος εφορος αναγνωρισες(και αρα ενωπιον των αρχων εσυ εισαι καλυμενος) χαρη στα ιερογλυφικα σου (που υποδηλωνουν βεβαια και μια εχθρικη και καχυποπτη σταση απεναντι στους αγωνιζομενους) δεν πρεπει να καθιερωθει το ΗΑΝΣ ?
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
ΟΚ.Να σε ξαναρωτησω πηραν η δεν πηραν παραταση τα καθισματα και ζωνες?Στο επισημαινω για να καταλαβεις οτι πρεπει να μην εισαι απολυτος και να μην νομιζεις οτι αν εχει ληξει το καθισμα και κατσεις θα σκοτωθεις η θα δηλητηριαστεις και ελεος μην πεις οτι μετα απο καθε ατυχημα πρεπει να αλλαζονται το ξερουμε.Και επειδη υπαρχουν αγωνιστικα με ληγμενα καθισματα που μονο εσυ ο φοβερος τεχνικος εφορος αναγνωρισες(και αρα ενωπιον των αρχων εσυ εισαι καλυμενος) χαρη στα ιερογλυφικα σου (που υποδηλωνουν βεβαια και μια εχθρικη και καχυποπτη σταση απεναντι στους αγωνιζομενους) δεν πρεπει να καθιερωθει το ΗΑΝΣ ?ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΕΣ ΦΡΕΣΚΟ HANS ΚΑΙ ΛΥΓΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ .... ΕΓ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ Η ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...ΟΣΟ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ Τ.Ε .... ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ..... ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ....ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 4-5 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΛΩ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ...... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...... ΗΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΥΦΟΣ ...... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ...... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ......
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ Η ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ !!!!!!! ΤΡΕΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ. -
Sygnwmh alla twra allazeis thn stash soy kai les gia lhgmena ka8ismata kai oti den 8a xrhshmepsei to HANS.
Sthn arxh omws eipes oti to Hans den kanei doyleia kai oti apla to ka8ierwsane giati eprepe na refaroyn ta megala posa poy dapanh8hkan kata thn meleth kai ekselhksh toy.Kai se erwtw egw....
Estw oti 5-10 agwnizomenoi einai opws ta les klp. Oi ypoloipoi dld poy einai synomoi kai einai ola en isxy?
Mhn prospa8oyme na kalypsoyme me kolotoympes ta prwta legomena mas....sorry gia to off topic.
Mhpws eides to teleytaio megalo atyxhma toy duval me posh dynamh proskroyse kai pws kinh8hke to kefali toy synodhgoy toy? Gia pes mas loipon.... Ekei doylepse to HANS h oxi? 8a htan to idio apotelesma an fwrage to aplo kollaro h an den fwrage tpt?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Sygnwmh alla twra allazeis thn stash soy kai les gia lhgmena ka8ismata kai oti den 8a xrhshmepsei to HANS.
Sthn arxh omws eipes oti to Hans den kanei doyleia kai oti apla to ka8ierwsane giati eprepe na refaroyn ta megala posa poy dapanh8hkan kata thn meleth kai ekselhksh toy.Kai se erwtw egw....
Estw oti 5-10 agwnizomenoi einai opws ta les klp. Oi ypoloipoi dld poy einai synomoi kai einai ola en isxy?
Mhn prospa8oyme na kalypsoyme me kolotoympes ta prwta legomena mas....sorry gia to off topic.
Mhpws eides to teleytaio megalo atyxhma toy duval me posh dynamh proskroyse kai pws kinh8hke to kefali toy synodhgoy toy? Gia pes mas loipon.... Ekei doylepse to HANS h oxi? 8a htan to idio apotelesma an fwrage to aplo kollaro h an den fwrage tpt?
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ..... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΤΟΥ ΝΤΥΒΑΛ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΤΟ HANS !!!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ .... ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΖΩΝΕΣ !!!
-
Dekton. Alla mia episymansh... Ta safety devices se ena agwnistiko aytokinhto pote ma POTE den prosferoyn 100% asfaleia..... Apla meiwnoyn ta margins gia 8anato (xtypa ksyla) h poly sobaro traymatismo. Akoma kai otan ola einai 100% en isxyei.
Alla edw den milame gia aytoys poy exoyn lhgmena ka8ismata. MIlame gia aytoys poy einai swstoi kai 8eloyn na pros8esoyn allo ena safety device etsi wste na meiw8ei to pososto traymatismoy/ 8anatoy.
Allo an oi T.E kanoyn swsta thn doyleia toys h oxi. Allon an o agwnizomenos einai toso 'stokos' (gia na mhn xrshshmopoihsw pio baria leksh) poy kanei alxhmeies kai paizei me thn tyxh toy. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝ ΤΟ HANS ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΓΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΤΟ....... ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ !!!!!
Λογική η απορία σου φίλε μου. Με τα καθίσματα και τις ζώνες των μοτο θα ήταν μεγάλη επιτυχία
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ nass.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο CANDIAMAN,ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σωστά, άλλωστε όλα όσα γράφει είναι τόσο σωστά και εμπεριστατωμένα...
-
Dekton. Alla mia episymansh... Ta safety devices se ena agwnistiko aytokinhto pote ma POTE den prosferoyn 100% asfaleia..... Apla meiwnoyn ta margins gia 8anato (xtypa ksyla) h poly sobaro traymatismo. Akoma kai otan ola einai 100% en isxyei.Alla edw den milame gia aytoys poy exoyn lhgmena ka8ismata. MIlame gia aytoys poy einai swstoi kai 8eloyn na pros8esoyn allo ena safety device etsi wste na meiw8ei to pososto traymatismoy/ 8anatoy.
Allo an oi T.E kanoyn swsta thn doyleia toys h oxi. Allon an o agwnizomenos einai toso 'stokos' (gia na mhn xrshshmopoihsw pio baria leksh) poy kanei alxhmeies kai paizei me thn tyxh toy.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HANS ....ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΞΩ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΠ .....ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!
-
ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ............ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ HANS ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ..........
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ POST ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ κ. ΕΛ-ΕΜ ΚΑΠΟΙΕΣΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ Η κ.ΛΑΓΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣ -
Dekton. Alla mia episymansh... Ta safety devices se ena agwnistiko aytokinhto pote ma POTE den prosferoyn 100% asfaleia..... Apla meiwnoyn ta margins gia 8anato (xtypa ksyla) h poly sobaro traymatismo. Akoma kai otan ola einai 100% en isxyei.Alla edw den milame gia aytoys poy exoyn lhgmena ka8ismata. MIlame gia aytoys poy einai swstoi kai 8eloyn na pros8esoyn allo ena safety device etsi wste na meiw8ei to pososto traymatismoy/ 8anatoy.
Allo an oi T.E kanoyn swsta thn doyleia toys h oxi. Allon an o agwnizomenos einai toso 'stokos' (gia na mhn xrshshmopoihsw pio baria leksh) poy kanei alxhmeies kai paizei me thn tyxh toy.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ !!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ .... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ
-
Allo an oi T.E kanoyn swsta thn doyleia toys h oxi. Allon an o agwnizomenos einai toso 'stokos' (gia na mhn xrshshmopoihsw pio baria leksh) poy kanei alxhmeies kai paizei me thn tyxh toy.ΣΤΑ ΜΟΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ !!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΟΣ ΤΟ ΑΥΧΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΚΟΥΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ
HANS