-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σχετικα με το netbook war που ξεκινησε... να υπενθυμισω πως το Wind ειναι το μικροτερο 10αρι και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα, και επισης πλεον βρισκεται μια γενια πισω απο τα NC10 κλπ... Οπου να ναι βγαινει το Wind 2. Επισης αν θα επρεπε να επιλέξω ΤΩΡΑ netbook η επιλογη μου θα ηταν σαφως το HP MINI 1000.
όχι δα... ...ανταλλαγή απόψεων...
Ωχου... ουτε ενα δραματικο τονο δεν μπορω να δωσω σε αυτο το φορουμ ποια
Δεν σας αντεχω αλλο ρε... ΜΑΛΩΣΤΕ ΡΕ... ΞΥΛΟ ΓΑΜΩΤΟ... να γινει λιγος τζερτζελες... πολυ νεκρα επεσεΟ elteo κι εγώ είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, όχι σαν τα μούτρα σου... :funis:
-
-
Μιας και το ανάφερε η κουβέντα,αν πιάνουν κάποιου τα χέρια το laptot, το ανοίγει χαλαρά και δεν περιμένει το πήδημα της κάθε αντιπροσωπείας.
ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αρκει να στροφάρει λίγο και να μην περιμένεις τον υδραυλικό για να αλλάξεις ακόμα και μια βρύση,κι ούτε είναι κριτήριο για το ΑΝ και πότε θα το ανοίξω.
Δυο φορές έχω ανοίξει το Compaq και αν και pentium IIΙ μαμάει ακόμα,σέρνετε φυσικά αλλά για την δουλειά που το θέλω......
Τώρα το αν θα το ανοίξει κάποιος και το χαρακώσει με κατσαβιδιές χάνοντας την εγγύηση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιοTo θεμα δεν ειναι αν πιανουν τα χερια σου... σιγα την δουλεια κιολας... αλλα το οτι ειναι tamperproof απο τον κατασκευαστη. Δεν γινεται λοιπον να ανοιχτει χωρις να σπασουν σφραγιδες, χωρις να φανει το ανοιγμα στις βιδες κλπ κλπ. In anyway λοιπον, απλα σε οποια προσπαθεια βγαινεις εκτος εγγυησης.
Σχετικα με το netbook war που ξεκινησε... να υπενθυμισω πως το Wind ειναι το μικροτερο 10αρι και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα, και επισης πλεον βρισκεται μια γενια πισω απο τα NC10 κλπ... Οπου να ναι βγαινει το Wind 2. Επισης αν θα επρεπε να επιλέξω ΤΩΡΑ netbook η επιλογη μου θα ηταν σαφως το HP MINI 1000.
έχουμε περισσότερα specs και το πότε αναμένεται στην ελληνική αγορά ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μιας και το ανάφερε η κουβέντα,αν πιάνουν κάποιου τα χέρια το laptot, το ανοίγει χαλαρά και δεν περιμένει το πήδημα της κάθε αντιπροσωπείας.
ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αρκει να στροφάρει λίγο και να μην περιμένεις τον υδραυλικό για να αλλάξεις ακόμα και μια βρύση,κι ούτε είναι κριτήριο για το ΑΝ και πότε θα το ανοίξω.
Δυο φορές έχω ανοίξει το Compaq και αν και pentium IIΙ μαμάει ακόμα,σέρνετε φυσικά αλλά για την δουλειά που το θέλω......
Τώρα το αν θα το ανοίξει κάποιος και το χαρακώσει με κατσαβιδιές χάνοντας την εγγύηση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιοTo θεμα δεν ειναι αν πιανουν τα χερια σου... σιγα την δουλεια κιολας... αλλα το οτι ειναι tamperproof απο τον κατασκευαστη. Δεν γινεται λοιπον να ανοιχτει χωρις να σπασουν σφραγιδες, χωρις να φανει το ανοιγμα στις βιδες κλπ κλπ. In anyway λοιπον, απλα σε οποια προσπαθεια βγαινεις εκτος εγγυησης.
Φεβρουάριο-Μάρτιο.
Αλλιώς έχει ο Γερμανός αποκλειστικά ένα netbook δωρεάν με σύνδεση στον Cosmote.
Αύριο έρχεται ο τεχνικός της ΟΝ να με συνδέσει!
Το βύσμα έπιασε τόπο!
Ευχαριστώ τον συνφορουμίστα!!!
-
Χτίζεται για όσους δεν το γνωρίζουν στον Γέρακα ακριβώς δίπλα από το Carrefour ...ένα αντίστοιχα μεγάλο Saturn. Aντε γιατί μας είχε φάει η ξενιτιά για να αγοράσουμε κάτι.
-
Επιτέλους συνδέθηκα!!!
(βέβαια έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτίζεται για όσους δεν το γνωρίζουν στον Γέρακα ακριβώς δίπλα από το Carrefour ...ένα αντίστοιχα μεγάλο Saturn. Aντε γιατί μας είχε φάει η ξενιτιά για να αγοράσουμε κάτι.Αν ακολουθησει την πολιτικη των ευρωπαικων καταστηματων σατουρν θα ειναι αρκετα φυηνο!ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Χτίζεται για όσους δεν το γνωρίζουν στον Γέρακα ακριβώς δίπλα από το Carrefour ...ένα αντίστοιχα μεγάλο Saturn. Aντε γιατί μας είχε φάει η ξενιτιά για να αγοράσουμε κάτι.
Αν ακολουθησει την πολιτικη των ευρωπαικων καταστηματων σατουρν θα ειναι αρκετα φυηνο!ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Κοίτα, το συγκεκριμένο δεν θα ειναι και ΤΟ τεράστιο... απλά καλούλη σε μέγεθος...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν ακολουθησει την πολιτικη των ευρωπαικων καταστηματων σατουρν θα ειναι αρκετα φυηνο!ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Κοίτα, το συγκεκριμένο δεν θα ειναι και ΤΟ τεράστιο... απλά καλούλη σε μέγεθος...
δεν μας νοιάζει...το πλαίσιο στην αγια παρασκευή είχαμε πριν...δεν θα σταθώ στο μέγεθος γείτονα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επισης αν θα επρεπε να επιλέξω ΤΩΡΑ netbook η επιλογη μου θα ηταν σαφως το HP MINI 1000.
http://www.shopping.hp.com/mini/ & http://www.engadget.com/2008/10/29/hp-m ... -hands-on/
Δεν ειναι η συνεχεια του αλουμινένιου 2133, αλλα ειναι πολυ καλο στα specs σε γενικες γραμμες. Τα ατου του θα ελεγα πως ειναι το slim design (ειναι ατου γιατι αρκετα 10αρια ξεφυγαν σε μεγεθος και βαρος), η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, το displayport (επιτελους ψηφιακη εξοδος για video) ααα και τα ομορφα patterns που χρησιμοποιει η HP που το κανουν less boring... Ολα τα υπολοιπα specs ειναι γνωριμα πανω κατω... wifi, bt, led screen, κλπ κλπ...
Προσωπικα αυτο θα επερνα με το option της 6cell battery.
-
. Τα ατου του θα ελεγα πως ειναι το slim design (ειναι ατου γιατι αρκετα 10αρια ξεφυγαν σε μεγεθος και βαρος), η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, το displayport (επιτελους ψηφιακη εξοδος για video) ααα και τα ομορφα patterns που χρησιμοποιει η HP που το κανουν less boring... Ολα τα υπολοιπα specs ειναι γνωριμα πανω κατω... wifi, bt, led screen, κλπ κλπ...είσαι σιγουρος??
-
Για όσους ενδιαφέρονται:
http://foss.uoa.gr/ -
Τρελάθηκε το Excel..
Βοήθεια οποίος γνωρίζει παρακαλώ :Κάνω επιλογή από το μενού στο 'διαμόρφωση σελίδας' ή στο 'κεφαλίδα και υποσελιδο' που πρέπει να αλλάξω διαφορά αλλά μου λέει δεν έχετε ορίσει εκτυπωτή και να παω να ορίσω κάποιον..
Προφανώς αυτα που θέλω να κάνω δεν έχουν σχέση με εκτύπωση..
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω ;
-
Τι θες να αλλάξεις? Header & Footer αφορουν μόνο την εκτύπωση, οπότε θα πρέπει να του ορίσεις εκτυπωτή, έστω και εικονικό. Το Office έχει έναν τέτοιο, τον 'Microsoft Office Document Image Writer'
-
Κανονικα δηλαδη κανω προσθηκη εκτυπωτη ;
Δεν τον έχει στο λαπτοπ μου αυτον . -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
. Τα ατου του θα ελεγα πως ειναι το slim design (ειναι ατου γιατι αρκετα 10αρια ξεφυγαν σε μεγεθος και βαρος), η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, το displayport (επιτελους ψηφιακη εξοδος για video) ααα και τα ομορφα patterns που χρησιμοποιει η HP που το κανουν less boring... Ολα τα υπολοιπα specs ειναι γνωριμα πανω κατω... wifi, bt, led screen, κλπ κλπ...
είσαι σιγουρος??
με προβληματισες!
Λοιπον στα review sites... πχ αυτο http://www.jkontherun.com/2008/10/jkontherun--han.html φαινεται να υπάρχει display port κανονικα στις φωτος! (δες την παραγραφο 'whats new') H HP στο site δεν αναφερει... η μαλλον στο τεχνικο manual αναφέρει το εξης:
Πρόκειτε λενε για displayport στην οποια μπορεις να αγοράσεις VGA adaptor εξτρα. Η HP δεν το ξεκαθαριζει, αλλα το βυσμα φαινεται για displayport. Παντως ακόμα καποια εξτρας δεν ειναι διαθεσιμα... οπως αυτο για τις μεγαλυτερες μπαταριες, η καποια mini pci που θα κανει HD decoding κλπ....
-
δε μου μοιάζει και πολυ με displayport η έξοδος αυτή
στο whats new λέει 'display port' και οχι 'displayport'
από οτι κατάλαβα μάλλον κάποια proprietary VGA της HP έχει
από οσο το έψαξα μέχρι στιγμής (και μπορεί να είμαι και λάθος) κανένα netbook δεν έχει ψηφιακή έξοδο για γραφικά ούτε για ήχο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δε μου μοιάζει και πολυ με displayport η έξοδος αυτήστο whats new λέει 'display port' και οχι 'displayport'
από οσο το έψαξα μέχρι στιγμής (και μπορεί να είμαι και λάθος) κανένα netbook δεν έχει ψηφιακή έξοδο για γραφικά ούτε για ήχο
λες? μαλλον την πατησα....
-
δε μου μοιάζει και πολυ με displayport η έξοδος αυτή
στο whats new λέει 'display port' και οχι 'displayport'
λες? μαλλον την πατησα....
ποσο ρομπα εγινες...ειλικρινα εισαι χειροτερος απο την υπογραφη που χεις βαλει...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το asus στέλνει ψηφιακό σήμα για ήχο. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω περιορισμών του τσιπ, δεν μπορεί να στείλει σήμα 5.1, αλλά μόνο 2.0.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]