-
-
κρίμα που δεν μπήκα χθες και μου στεναχωρήθηκε ο άδης
μη τολμήσει να το κλειδώσει κανείς
-
Αναμένω οδηγίες από τον Κανονισμό...
-
Μην τολμήσεις Κούκο Υπάρχει και άλλος εδώ, πατέρας μεγάλωσε Σκύδρα, γιαγιά εκ Βοδένας και αυτή Θα βρίσκομαι λοιπόν νοερά και γω στις 'μοναδικές' συναντήσεις του σαρμάκ
-
περισσοτερο αναζητησεις θα τις χαρακτηριζαμε... οπως πχ γιατι δεν του αρεσουν τα χριστουγεννα, γιατι το παιζει αριστερος με το να μη φοραει δεξια καλτσα, γιατι βριζει τα αουντι ενω οδηγει ενα...και αλλα πολλα!
και αμα θελει ας μετακομισει...δε φοβομαστε κανεναν εδω! θα τον απαλλοτριωσουμε...
νομιζω οτι point was made!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οπως πχ γιατι δεν του αρεσουν τα χριστουγεννα, γιατι το παιζει αριστερος με το να μη φοραει δεξια καλτσα, γιατι βριζει τα αουντι ενω οδηγει ενα...και αλλα πολλα!το παίζω δήθεν γιατί αρέσει στις γκόμενες
στην πραγματικότητα στη ζωή μου ονειρεύομαι ένα ασημί γκολφ, κυβέρνηση ΛΑΟΣ και εκκλησιασμό κάθε κυριακήbe careful what you wish for, ναρκομανή φίλε μου
-
Κολλητέ, αναμένω οδηγίες.
-
Δεν υπάρχει αυτό το τοπικ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει ενδιαφέρον.Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει ενδιαφέρον.+1
Είναι κάτι που θα ικανοποιήσει πολλούς, μπράβο στα παιδιά που το ξεκίνησαν.
Ει μάστορα υπάρχει και το edit.
-
Οχί αυτό λέγεται απάντηση στον εαυτό του. Είναι κάτι συνηθσμένο από μέλη του 4Τφορουμ Νορθ και ακόμα πιο Νορθ μέχρι το Στρασβούργο και ο adis4gr έχει κάνει διδακτορικό στο θέμα αφού κάταφερε να στείλει SMS στον εαυτό του.
@kouk...
Το θέμα δεν θα κλειδωθεί ΠΟΤΕ -
η αληθεια οτι ο καιρος εμποδιζει τους χιλιαδες βοδενιωτες απο το να παραστουν στις συναντησεις που διοργανωνει ο χαρουλης...
πχ σημερα ειχαν πεταγμα χαρταετου στο κεντρικο ποταμι της πολης...και δεν ειναι ο ρηνος!
θα μοιραζε χαλβα και αλλα νηστισιμα αλλα κανεις δε πηγε...υγ. δεν ειναι κακο να δειχνεις λιγο ενδιαφερον για τον εαυτο σου και να του στελνεις σμσ...
-
-
Αύριο στις 13.00 στο δημαρχείο θα δωθεί το χρυσό κλειδί της πόλης (σε μπρελόκ audi για να κάνει φιγούρα) στον adis4gr για την προσφορά του στην πόλη μας.
Θα ακολουθήσει ολοήμερο και ολονύχτιο γλέντι με τοπικά εδέσματα και μουσικές.
Να στε όλοι εκεί! -
Μάλλον...'ναι είμαι όλοι εκεί' έπρεπε να γράψεις, Βοεβόδα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον...'ναι είμαι όλοι εκεί' έπρεπε να γράψεις, Βοεβόδα!Πρέπει να γίνει συγκέντρωση αλά Παπανδρέου με ζιβάγκο και δε φτάνουμε
-
O κορσαίρ έχει ένα εξαιρετικής ομορφιάς και περίτεχνης πλέξης ζιβάνγκο... Επίσης, έχει και τον Δόκτωρ Ζιβάγκο στο υπόγειο... Κάνει;
-
Η Έδεσσα είναι η μεγαλύτερη φορουμομάνα. Και ένα περίεργο πράγμα: Όλοι οι Εδεσσαίοι φορουμάδες έχουν Φίατ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... Επίσης, έχει και τον Δόκτωρ Ζιβάγκο στο υπόγειο...Σε κουτί, όπως στο pulp fiction?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Έδεσσα είναι η μεγαλύτερη φορουμομάνα. Και ένα περίεργο πράγμα: Όλοι οι Εδεσσαίοι φορουμάδες έχουν Φίατ!Ενίοτε και 2 φιατ(ς)
sv2, μη με πεις ότι ο ιδιοκτήτης ανοιχτής 430 που κατοικοεδρεύει στη Έδεσσα είναι και αυτός φίλος σου.
-
Είναι fiate γιατί είναι bellezze italiane (Θου, miο Dio, filacchi to stomati mio).
Συναντήσεις Εδεσσαίων ( εκ Βοδενων) [αόρατο τόπικο]