-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Αντε να δούμε την κωλοδιαιτησία την άλλη κυριακή τι θα κάνει..Ότι κάνει πάντα. Στο ίδιο έργο θεατές.
Θα χάσουμε. Δεν μπορούμε να νικήσουμε ΑΚΟΜΑ και τον βάζελο και την διαιτησία. -
συγχαρητηρια στον αρη για τη νικη του να μη ξεχνιομαστε...
ωραιος ο κλαρκ και ο ματσον με τις αλλαγες που εκανε, νομιζω πηρε οτι μπορουσε απο το υλικο...
εμεις σιγα σιγα πολυ σιγα στρωνουμε καπως και για 2η φορα μετα το ρεζιλι της λαρισας ειχαμε περισσοτερα 2ποντα απο 3ποντα... εαν υπηρχε μια σχετικη τολμη απο τους παιχτες, θετικη ψυχολογια και οχι καταρρευση στο τελος του 3ου και ενας καλος προπονητης στον παγκο νομιζω οτι μπορουσαμε να παρουμε μια νικη στο παλε χθες...
ο γκρεγκορυ ειναι εμφανως εκτος παιχνιδιου παοκ και περιμενω να δω πως ακομα θα καψουμε τον παιχτη...ο κυριτσης και ο τομασεβιτς δε ξερω ακομα γιατι δε παιξανε αλλα πιθανοτατα δε ξερει και ο αρτζι...εφοσον δεν υπηρχε θεμα τραυματισμου...αντιθετα ο κουτσος βασιλειαδης επαιξε... ουεσον πολυ αστοχος στις βολες..
ηρθε και εδεσε το γλυκο και βλεπουμε ποιον θα φερουν για τη ρακετα...ο μουλα θα παει καλα...
υγ. τα τρικαλα πως χασανε απο τον κολοσσο ετσι μονο αυτα ξερουν!
υγ2. ο πανελληνιος ειναι καλη ομαδα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
συγχαρητηρια στον αρη για τη νικη του να μη ξεχνιομαστε...ωραιος ο κλαρκ και ο ματσον με τις αλλαγες που εκανε, νομιζω πηρε οτι μπορουσε απο το υλικο...
Αν εξαιρέσεις τον Σέκουλιτς, μπορεί και να έχεις και δίκιο.
Δεν τον έχει αξιοποιήσει καθόλου (και στα προηγούμενα ματς).Γενικά στην επίθεση είμαστε ότι κάτσει, αλλά αυτό το ξέραμε εξ αρχής.
Στην άμυνα είμαστε κορυφή.Ο ΠΑΟΚ θα κάνει λάθος αν αλλάξει προπονητή.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αντε να δούμε την κωλοδιαιτησία την άλλη κυριακή τι θα κάνει..
Ότι κάνει πάντα. Στο ίδιο έργο θεατές.
Θα χάσουμε. Δεν μπορούμε να νικήσουμε ΑΚΟΜΑ και τον βάζελο και την διαιτησία.Λες ε? Για να δούμε...
Τι έγινε, οι φίλοι μας οι βάζελοι με τις professional αναλύσεις επί αναλύσεων, δεν έχουν να πούν κάτι για το ματς με τον Πανελλήνιο?
-
Κάτσε μη ξεθαρεύουμε και ξεσπάοσυν πάνω μας...
Όσο να ναι μια τέτοια ομάδα δεν ξοφλά έτσι εύκολα...θα ναι πολύ ζόρικο ματς
-
Είπε κανείς το αντίθετο? Πάντως εγώ την ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ την είχα στο πρόγραμμα...Αν έρθει η νίκη έχει καλώς.
υ.γ Την ήττα από τον πανελλήνιο δεν έχω στο πρόγραμμα όμως....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
συγχαρητηρια στον αρη για τη νικη του να μη ξεχνιομαστε...
ωραιος ο κλαρκ και ο ματσον με τις αλλαγες που εκανε, νομιζω πηρε οτι μπορουσε απο το υλικο...
Αν εξαιρέσεις τον Σέκουλιτς, μπορεί και να έχεις και δίκιο.
Δεν τον έχει αξιοποιήσει καθόλου (και στα προηγούμενα ματς).Γενικά στην επίθεση είμαστε ότι κάτσει, αλλά αυτό το ξέραμε εξ αρχής.
Στην άμυνα είμαστε κορυφή.Ο ΠΑΟΚ θα κάνει λάθος αν αλλάξει προπονητή.
είδα λίγο, όχι ολόκληρο αλλά μου φάνηκε ότι έχεις ένα θεματάκι στους ψηλοί
-
Για την άμυνα λες;
Το αδύνατο σημείο είναι εκεί, αλλα στους περισσότερους αγώνες καλύπτεται με ποικίλους τρόπους.
Με τον ΠΑΟΚ απλά επέλεξε να στέλνει τον Ουέσον στις βολές και δικαιώθηκε. -
Εχετε αληθεια παρει χαμπαρι, με ποιον ξεκινουσανε βασικο εδω και 5 ματς οι μορμόνοι; Με πανω απο 25' συμμετοχη;
Νταξ χθες επαιξε λιγο και ελειπαν στα παιχνιδια που ηταν βασικος Οκουρ και Κιριλενκο, αλλα και παλι. -
Εγω τα ελεγα
Στα λοιπα: Ο βαζελος (ο σερβος δλδ) με τον Σπανουλη εχει ενα θεμα... Και φυσικα ο 'τραυματισμος' ειναι μονο για τους αφελεις Ο Δημητρακης ο Γιαννακοπουλος πεταει τις σποντες στη φυλλαδα του
Ο Τσιλντρες ειναι παιχτουρα (κανονικη, ευρωπαικου τυπου) -
Ερώτηση quiz για τον κυριακάτικο αγώνα:
Πόσες φορές θα μπεί μέσα στο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος?
Πόσες τεχνικές ποινές θα δεχτεί ο Γιαννάκης?
Πόσες ελεύθερες βολές θα χτυπήσει η ομάδα με τα πράσινα και πόσες η ομάδα με τα κόκκινα?
-
1)Μια
2)Μία
3)30-20 -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο τομασεβιτς δε ξερω ακομα γιατι δε παιξανε αλλα πιθανοτατα δε ξερει και ο αρτζι...*'Ο Ντέγιαν λείπει ταξίδι για δουλειές' *, είναι με άδεια στο Σέρμπια. .
Χτυπάτε Climavicius με καλές προοπτικές να τον πάρετε.Στο τέλος θα μείνουν ο Σαμπόνις με τον Κράπικας να παίζουν μονό
-
Θελω τον τον ντουσαν στον ΠΑΟΚ με συμβολαιο ισοβιο...μεχρι να πεθανει!
Ειναι η λατρεια μου! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:roll: Εγω τα ελεγαΣτα λοιπα: Ο βαζελος (ο σερβος δλδ) με τον Σπανουλη εχει ενα θεμα... Και φυσικα ο 'τραυματισμος' ειναι μονο για τους αφελεις Ο Δημητρακης ο Γιαννακοπουλος πεταει τις σποντες στη φυλλαδα του
Ο Τσιλντρες ειναι παιχτουρα (κανονικη, ευρωπαικου τυπου)Έχω ακούσει ότι ο Σπανούλης κάνει λίγο άστατη εξωγηπεδική ζωή το τελευταίο διάστημα αλλά δε νομίζω ότι έχουν διαταραχτεί οι σχέσεις του με το Ζοτς ή τη διοίκηση. Έχει ειπωθεί κάτι άλλο;
-
Είδε κανείς τι έκανε ο διαμαντίδης και αποβλήθηκε?
-
Είδε κανείς τι έκανε ο διαμαντίδης και αποβλήθηκε?Ειπε ο σχολιαστης οτι εφτυσε τον αντιπαλο,φαινετε σε ριπλευ να κανει μια τετοια κινηση.
-
Ερώτηση quiz για τον κυριακάτικο αγώνα:Πόσες φορές θα μπεί μέσα στο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος?
Σε ποιο σημειο του αγωνα θα ξεκινησει τα γνωστα του καραγκιοζιλικια ο Γιαννάκης?
Πόσες ελεύθερες βολές θα χτυπήσει η ομάδα με τα πράσινα και πόσες η ομάδα με τα κόκκινα?
Κυριε κυριε να απαντησω στην δευτερη ερωτηση?
-
Αυτοί οι 'ιτς' (στην περίπτωσή μας, 'ατς') είναι μεγάλοι παίχτες αλλά και μεγάλα κωλόπαιδα.
Τρέχα γύρευε τι θα του είπε , για να κάνει μια τέτοια ενέργεια ο Μήτσος.
Πάντως δεν το προκρίνω σα λύση . Καλύτερα δυο τρια μπουκέτα να τον ξαπλώσει κάτω. -
Το παρακάτω (ψιλοσεντονάκι) είναι κάτι σα review και αφορά μόνο όσους παίζουν κανένα μονάκι , οι υπόλοιποι ας το προσπεράσουν, θα τους είναι αδιάφορο/βαρετό.
Από τον Απρίλη και δώθε έχω πάει 3 ζευγάρια παπούτσια μια και είμαι της γνώμης ότι επειδή επιβαρύνονται πολύ τα πόδια δεν πρέπει να τα φτάνουμε στο 'αμήν'
1) Το Lebron Soldier II. http://www.eastbay.com/catalog/productd ... %20SEARCH/' target='_blank' target='_blank
Bαρύ όπως όλα τα Lebron. Αν και έχει την τεχνολογία 'zoom' όπως όλα τα νέα Nike http://www.sneakerhead.com/nike-brand-t ... gy-p2.html' target='_blank' target='_blank δε μου φάνηκε ιδιαίτερα άνετο.
Το συνθετικό δέρμα που έχει στην πάνω πλευρά μάλλον δεν είναι καλής ποιοτητας, μια και πήρε τη φόρμα του ποδιού μου, που έχω την κακή συνήθεια να τα πατάω προς τα έξω, έτσι χωρίς λογο.
Είναι προσεγμένο στην εμφάνιση , γενικά το λες όμορφο.
Εκεί που τα είδα όλα είναι ότι έτσι και δεν πάγωνα τα πόδια μου το βράδυ (συνήθεια χρόνων μια και δεν έχω πατήσει ποτέ παρκέ) την άλλη μέρα μέχρι το μεσημέρι είχα πόνους στα γόνατα και στους αχίλλειους. Όταν δε βαριόμουν και το έκανα, κανένα πρόβλημα.2)** Αdidas TS , Pro Model (2008)** http://www.eastbay.com/catalog/productd ... allShoesP/' target='_blank' target='_blank
Tα είδα και με αυτό όλα αλλά από την ανάποδη πλευρά. Πανάλαφρο και σταθερό, βράχος στις αλλαγές κατεύνθυνσης, πολύ καλής ποιότητας συνθετικό δέρμα. Έχει μια πατέντα, συνεργασία της adidas με άλλη εταιρεία και έχει μια μακρόστενη τρύπα στην εσωτερική πλευρά του πέλματος για να αναπνέει το πόδι.
Μπορεί να είναι και κολπάκια μαρκετινγκ βέβαια αλλά προσωπικά δεν ένιωσα να ...αεριζεται το πέλμα μου
Έχει πολύ καλή στήριξη του αστραγάλου καθώς αυτό το 'μαξιλαράκι' που έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Δε χρειάζεσαι 2ο ζευγάρι κάλτσες , που έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστο ΙΜΗΟ. Μια επιστραγαλίδα αρκεί. Αδιάφορο εμφανισιακά. Μόλις το είδα μου θύμισε το πάλαι ποτέ 'top ten'3) Adidas TS, Creator (2008). http://www.eastbay.com/catalog/productd ... allShoesP/' target='_blank' target='_blank
Kαινούριο . Βγήκε στο internet στις 7 του μήνα και η adidas στην Ελλάδα το έδωσε στα μαγαζιά στις 12. Έχει μια καινοτομία καθώς η φτέρνα είναι χωρισμένη κατά 1/3 , 2/3 και γράφει μέσα σε κάτι αεροκυψέλες τη φράση 'formotion' καθως και όλα τα άλλα τα μπινελίκια της adidas (adi prene κι τα ρέστα). Είναι λίιιιιιιιγο πιο ελαφρύ από το pro model αλλά οι κραδασμοί στη φτέρνα απουσιάζουν εντελώς!! Λες και πατάς σε βαμβάκι . Δεν έχει το air condition στο πέλμα και γενικά έχει πιο βαρύ look από το προηγούμενο.Από τα άλλα δύο φιλαράκια μου που παίζουμε παρέα ο ένας έχει το Hyperdunk (το έχει η μισή υφήλιος αυτή την εποχή) και έχει πάθει πλάκα όπως λέει, και ο άλλος το Jordan το 12,5 το οποίο και αυτός το βρίσκει εξαιρετικό.
http://www.eastbay.com/catalog/productd ... %20SEARCH/' target='_blank' target='_blankhttp://www.pickyourshoes.com/size/nike_ ... eam125.htm' target='_blank' target='_blank
Όποιος ασχολείται και δε βαριέται ας γράψει τη γνώμη του για τα δικά του.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)