-
Εγω φωτογραφος,εγω και συμμετεχοντας.Δυο σε ενα!!!Σαν διαφημιση τραπεζας δεν ακούγομαι;
Εχω καιρο να οδηγησω στην πίστα και με εχει πιασει ενα στερητικο.Φωτογραφιση/προπόνηση εντος της πίστας εκανα προσφατα,να τα ξαναφρεσκαρω πριν το τρακ-ντει,οπου πιστευω οτι θα σας παραδώσω υλικο αστερατο!
Αλλα θα με ανεχτειτε και εσεις,που θα το παιζω 'μπαλαντερ' σε δυο γκρουπ οδηγησης,για να μπορεσω να τα προλάβω να τα κανω όλα. -
Κι εγώ θα είμαι.
-
Άντε ρε φίλε.Να γνωριστώ και μερικά άτομα από Βορεια Ελλάδα....δεν ξέρω κανένα σας..
-
ΚΙ'εσυ τεκνον Νίκο;
Παντελο,αντε να καμαρωσουμε λιγο το πισωγλέντικό σου το εργαλειο ρε,που ηρθες πέρισυ και δε σε πήραμε χαμπάρι.
-
Εγώ θα κάνω τον θεατή!
-
Και εγώ θεατής και φωτογράφος μάλλον...
-
Κι εγώ θεατής και φωτογράφος θα ανέβω.. Εκτός κι αν ψήσω το Γκάλφα και με βάλει για συνοδηγό? Εε Νικολάκη??
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άντε ρε φίλε.Να γνωριστώ και μερικά άτομα από Βορεια Ελλάδα....δεν ξέρω κανένα σας..παντως το οτι δε ξερεις κανεναν κρινεται θετικο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Άντε ρε φίλε.Να γνωριστώ και μερικά άτομα από Βορεια Ελλάδα....δεν ξέρω κανένα σας..
παντως το οτι δε ξερεις κανεναν κρινεται θετικο...
Μη βιαζεσαι!Πρωτα να τον δουμε απο κοντα,και μετα να δουμε αν εμεις του κανουμε κακο,ή αυτος θα κανει σε εμας!
Δεν ξερουμε τι 'μπουμπούκι' μπορει να ειναι! -
'Καμμένος' είναι κι αυτός!
-
Κανένα Σ/Κ θα κάνουμε τίποτις;;;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι εγώ θεατής και φωτογράφος θα ανέβω.. Εκτός κι αν ψήσω το Γκάλφα και με βάλει για συνοδηγό? Εε Νικολάκη??και γω μέσα. και το γλέντι με το Νίκο θα αρχίσει από.. Καστανιά
-
Αυτά είναι!!!
Να ετοιμάζω κάμερες αν είναι!
-
Eτοιμαζόμαστε σιγα σιγα!!!
-
http://www.accuweather.com/world-index- ... 046|SERRES
Μακρινή η πρόβλεψη βέβαια. Μόνο μη μας τα χαλάσει ο καιρός! Κοζάνη χιόνισε χθες.
-
Χτες πάντως,ητανε 'χαρα θεού' στην πίστα.Ειχε λιγο κρυάκι (-4 C) το πρωι,αλλα αφθονη λιακαδα μεχρι το μεσημερι και απνοια ανεμου.
-
Βλακεία έκανα που δεν ήρθα χθες μια βόλτα..
Απο κρύο δεν έχουμε πρόβλημα. :
-
Σάββατο έβρεξε πάντως...
-
Το ΣΚ αυτό ο καιρός θα είναι καλύτερος από το προηγούμενο. Δε θα λείψουν οι βροχές γενικώς, αλλά θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, ειδικά την Κυριακή.
-
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)