-
σχεδον 1000000 παλια καλα εκατ. δραχμες για 116 no way. τπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...... Οι πορτοκαλιες τις BMW μας κερνανε λεμονια!!
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ξέρει κανείς ποιός ακριβώς είναι ο εξοπλισμός της 116 sport 3θυρης?
Παρατηρώντας τις τιμές της 3θυρης 1 βλέπω ότι είναι 900-950 ευρώ κάτω από την 5θυρη στις εκδόσεις joy και lifestyle.
Στη sport η διαφορά είναι μόνο 500 και μάλιστα όχι από την sport αλλά από την exclusive 5θυρη που είναι ακριβότερη έκδοση από την sport. Γιατί συμβαίνει αυτό? Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει exclusive 3θυρη μήπως η sport 3θυρη ενσωματώνει κάποιον εξοπλισμό της exclusive και γι'αυτό είναι και πιο τσιμπημένη?Σειρά 1 3θυρη
116i Joy 1,6 22.950
116i Lifestyle 1,6 24.900
116i Sport 1,6 27.250116i Joy 1,6 23.900
116i Lifestyle 1,6 25.800
116i Exclusive 1,6 27.750Βασικά αν ο Sport εξοπλισμός είναι ίδιος με τον δικό μου Sport...τότε αξίζει. Ο Sport εξοπλισμός μου περιλαμβάνει επιπλέον από τη βασική έκδοση:
-Επενδύσεις αλουμινίου (πραγματικού αλουμινίου...όχι πλαστικούρα)
-Καθίσματα bucket με ρύθμιση του bucket (ανοίγει και κλείνει)
-Ηλεκτρονικό κλιματισμό
-Αισθητήρες βροχής
-Υποβραχιόνιο
-Ποτηροθήκες
-Ανάρτηση της ///Μ με χαμήλωμα κατά 1.5εκατοστά
-Ζάντες 17άρες
-Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήριαΛογικά πρέπει να είναι τα ίδια και στη 116i Sport.
Αυτόν βασικά πιστεύω ότι θα έχει...αλλά για να το σιγουρέψεις, κάνε μια βόλτα από καμιά αντιπροσωπεία.
Πάντως όντως τα 27Κ για 1600 είναι πολλά...αλλά νομίζω ότι με λίγα παραπάνω παίρνεις το 2λτ με τα 143 άλογα που τα σπάει. Εξαρτάται πως διαχειρίζεται κανείς τα χρήματά του.
-
Kserei kanenas pote anamenontai ellada i 1 coupe kai cabrio?
Ti kinitires? tha xei tpt se 2ltr kai katw? -
Ρίξε μια ματιά εδώ
-
Μερικοί λένε ότι ίσως αυτή πρόκειται για τη Coupe 1 με το 2λτ turbo μοτέρ των 240 αλόγων.
-
Άντε να μπαίνει και η bmw στον σωστό τον δρόμο
-
Θα τη τσιμπήσω πάντως αν όντως βγει.
-
Για όποιον ξέρει, γιατί από BMW εγώ είμαι σχεδόν άσχετος!
Ένα ξαδελφάκι μου θα πάει Γερμανία τα Χριστούγεννα σε συγγενείς και θα κάτσει περίπου 1 μήνα. Έχει κάτι οικονομίες και του αρέσει πολύ η σειρά 1...λόγω όγκου και χαρακτήρα.
Σκέφτεται να πάρει ένα 5πορτο από εκεί καλομεταχειρισμένο (3-4 ετών).Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν βγαίνει η σειρά 1 με κινητήρα 1800...
Βλέπω ότι εδώ μάλλον βγαίνει σε 1600cc και 2000cc ...Yπάρχει άραγε καμιά BMW με κινητήρα 1800;
-
Όχι. Υπάρχει μεν 118, αλλά είναι διλιτρη detuned.
-
Κατάλαβα... Βλέπω τελικά να μην παίρνει BMW γιατί η 1600άρα είναι υπερτιμημένη και η δίλιτρη είναι υπερβολική για Ελλάδα όσο αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κατάλαβα... Βλέπω τελικά να μην παίρνει BMW γιατί η 1600άρα είναι υπερτιμημένη και η δίλιτρη είναι υπερβολική για Ελλάδα όσο αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις...Από πια άποψη υπερβολική? Από πλευράς τελών κυκλοφορίας εννοείς...γιατί η 2λτ μου (με τον κινητήρα των 170hp και τα EfficientDynamics*) έχει μέση αυτή τη στιγμή 10.2λτ/100κμ με 12Κ στο κοντέρ και οδήγηση κατά 80% στη πόλη με συνεχή κλιματισμό και ανοίγματα.
Ασφάλεια πληρώνω 400 ευρώ περίπου το 6μηνο (όχι μεικτή) και τα τέλη είναι 364 ευρώ τον χρόνο, αλλά από το 2009 θα πάνε +20%.
Σέρβις, ένα χρόνο και κάτι τώρα έχω αλλάξει μόνο λάδια. Μπροστινά τακάκια μου λέει να αλλάξω στα 25Κ κμ και λάδια στα 24Κ κμ.
Άποψή μου είναι ότι η 118i δεν αξίζει εκτός αν αυτά είναι τα χρήματα που διαθέτεις, γιατί με λίγο παραπάνω πας σε εντελώς διαφορετικό και σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο.
- απευθείας ψεκασμό, start/stop σε στάση κλπ
-
Nίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολύ καλή η ανάλυση σου...
Θα τα πω στο ξαδελφάκι και ίσως κοιτάξει και την 120i ... Θα ανοίξω ένα θέμα όμως άλλα γιατί πλέον σκέφτεται και άλλες Γερμανικές μάρκες...
BMW σειρά 1