-
Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Παναθηναϊκό. Μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις:
Για πρώτη φορά απ' όσο θυμάμαι φαίνεται ότι όλες οι καινούριες μεταγραφές έχουν 'κολλήσει' πάρα πολύ καλά. Ο Πέκοβιτς είναι ΘΕΡΙΟ, και με δουλειά θα καταφέρει να περιορίσει και το πρόβλημα των φάουλ. Ο Φώτσης δε χρειάζεται συστάσεις και μας βοηθάει πολύ στα ριμπάουντ, καθώς επίσης προσθέτει και μια πάρα πολύ αξιόπιστη λύση από μακριά. Ο Κέτσμαν είναι ένας ψηλότερος και καλύτερος Χατζηβρέττας, ενώ το ότι ο Νίκολας διακρίνεται χωρίς να έχει 'πυροβολήσει' μάλλον λέει πολλά.
Από τους παλιούς, ο Μπατιστ μπορεί πλέον να μη διαλύεται παίζοντας μ.ο 30 λεπτά, αλλά να αυξήσει ποιοτικώς τη συμμετοχή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένες φάσεις σήμερα πήδηξε πολύ ψηλά, πολύ δυνατά, πολύ εύκολα, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει πέρσι, τραυματισμένος και κουρασμένος. Επίσης, ο Περπέρογλου έχει βελτιωθεί τρομερά. Δούλεψε ΠΟΛΥ σκληρά στο σουτ, στην ταχύτητα, στις κινήσεις κοντά και μακριά από το καλάθι. Η εξέδρα τον συμπαθεί πάρα πολύ, και αυτός σταθεροποιείται σε υψηλό επίπεδο, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του Ζοτς.
Μοναδικό ερωτηματικό θα έλεγα πως είναι το περιορισμένο rotation των ψηλών. Ένας ακόμα 'χαμάλης' στο 5 δε θα μας πείραζε, αν και ίσως ο πιτσιρικάς παίξει ορισμένα παιγνίδια.
Τέλος, ο σημερινός αγώνας ήταν μια καλή προπόνηση, αλλά έβγαλε και γέλιο: Όλα τα λεφτά το κάρφωμα(και φάουλ) του Χατζηβρέττα, με όλο το γήπεδο να φωνάζει 'Χατζηβρέττας οεοεοεοε', και τον πάγκο να χοροπηδαει στο ρυθμό Ο Σάρας έκανε γκριμάτσες για να γελάει ο Διαμαντίδης, ο οποίος μάλλον δε νοιώθει και πολύ άνετα σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεν τον ήξερε κανείς εντός γηπέδου θα νόμιζε πως είναι ο 13ος παίκτης και σκέφτεται 'Ω ρε π%$#στη, λες να κοπω απο την αποστολή;'
-
http://www.sport-fm.gr/article/151717
δηλωσεις πεδουλακη...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Παναθηναϊκό. Μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις:Για πρώτη φορά απ' όσο θυμάμαι φαίνεται ότι όλες οι καινούριες μεταγραφές έχουν 'κολλήσει' πάρα πολύ καλά. Ο Πέκοβιτς είναι ΘΕΡΙΟ, και με δουλειά θα καταφέρει να περιορίσει και το πρόβλημα των φάουλ. Ο Φώτσης δε χρειάζεται συστάσεις και μας βοηθάει πολύ στα ριμπάουντ, καθώς επίσης προσθέτει και μια πάρα πολύ αξιόπιστη λύση από μακριά. Ο Κέτσμαν είναι ένας ψηλότερος και καλύτερος Χατζηβρέττας, **καλά τώρα μη λέμε και ότι θέλουμε και πέσει και κανένας σέρβερ και μας πλακώσει...ο Κέτσμαν καλύτερος από το Νικόλα... Μάλλον σου πήρε τα μυαλά η ΜiTo και δεν ξέρεις τι λες
** ενώ το ότι ο Νίκολας διακρίνεται χωρίς να έχει 'πυροβολήσει' μάλλον λέει πολλά.
Από τους παλιούς, ο Μπατιστ μπορεί πλέον να μη διαλύεται παίζοντας μ.ο 30 λεπτά, αλλά να αυξήσει ποιοτικώς τη συμμετοχή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένες φάσεις σήμερα πήδηξε πολύ ψηλά, πολύ δυνατά, πολύ εύκολα, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει πέρσι, τραυματισμένος και κουρασμένος. Επίσης, ο Περπέρογλου έχει βελτιωθεί τρομερά. Δούλεψε ΠΟΛΥ σκληρά στο σουτ, στην ταχύτητα, στις κινήσεις κοντά και μακριά από το καλάθι. Η εξέδρα τον συμπαθεί πάρα πολύ, και αυτός σταθεροποιείται σε υψηλό επίπεδο, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του Ζοτς.Καλά , αυτός δεν ήταν που είχε γεννηθεί γαύρος αλλά η διοίκηση του Πανιώνιου τον έστειλε με το ζόρι στο βάζελο και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ το παιδί
Μοναδικό ερωτηματικό θα έλεγα πως είναι το περιορισμένο rotation των ψηλών. Ένας ακόμα 'χαμάλης' στο 5 δε θα μας πείραζε,τα μισά να είναι αλήθεια για αυτά που λέγονται/γράφονται/προβάλλονται για τον Γεωργιανό είσαι τζετ αν και ίσως ο πιτσιρικάς παίξει ορισμένα παιγνίδια.
Τέλος, ο σημερινός αγώνας ήταν μια καλή προπόνηση, αλλά έβγαλε και γέλιο: Όλα τα λεφτά το κάρφωμα(και φάουλ) του Χατζηβρέττα, με όλο το γήπεδο να φωνάζει 'Χατζηβρέττας οεοεοεοε', και τον πάγκο να χοροπηδαει στο ρυθμό Ο Σάρας έκανε γκριμάτσες για να γελάει ο Διαμαντίδης, ο οποίος μάλλον δε νοιώθει και πολύ άνετα σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεν τον ήξερε κανείς εντός γηπέδου θα νόμιζε πως είναι ο 13ος παίκτης και σκέφτεται 'Ω ρε π%$#στη, λες να κοπω απο την αποστολή;'
http://www.sport-fm.gr/article/151717' target='_blank
δηλωσεις πεδουλακη...
όντως εχετε κάνει πολύ κουφές ήττες αλλά από την άλλη αποκλείεται να ξέχασε ο Πεδουλάκης το μπάσκετ. Νομίζω ότι θέλει χρόνο.
Καλού καλού δεν παίρνετε πίσω τον Κούβελα? Πότε παίζετε με το γαύρο?
-
Ξέρω ότι ειναι τρελλή συμπάθεια σου ο Νικόλας, όπως και όλης της εξέδρας άλλωστε. Καλώς η κακώς όμως έχει ψιλομεγαλώσει, και ο Κετσμαν βοηθάει περισσότερο.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ακυρώνουμε την προσφορά του, και μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω ότι η κερκίδα το αναγνωρίζει αυτο σε όλους τους τόνους.
Επίσης, νομίζω ότι είναι πολύ τιμητικό ότι πάντοτε, μα πάντοτε ο Ζοτς αποθεώνεται περισσότερο από οποιονδήποτε παίκτη.
-
Ο ΑΝΤ1 απλά τραγικός.
ΚΑΘΕ παιχνίδι του Πανελληνίου το αναγάγει σε ντέρμπυ. Έλεος δηλαδή!
-
Ζλουρπ, ζλουρπ στον πρόεδρα
-
trav αμφιβαλλω αν ηξερε και ποτε μπασκετ...τον ειχα φοβερη συμπαθεια ως παιχτη αλλα και ως κοουτς τελικα ειναι φοβερος...
μονο τον τρελεβιτς θυμαμαι να ναι τοσο χαλιας..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
trav αμφιβαλλω αν ηξερε και ποτε μπασκετ...τον ειχα φοβερη συμπαθεια ως παιχτη αλλα και ως κοουτς τελικα ειναι φοβερος...μονο τον τρελεβιτς θυμαμαι να ναι τοσο χαλιας..
εντάξει ήταν λίγο ανέκδοτο ως παίχτης αλλά όσο να' ναι θέλει χρόνο προσαρμογής. Επειτα τους παίχτες τους παίρνατε έναν έναν , δεν πιστεύω να έβγαλε προετοιμασία παραπάνω από τη μισή ομάδα.
Ξέρω ότι ειναι τρελλή συμπάθεια σου ο Νικόλας, όπως και όλης της εξέδρας άλλωστε. Καλώς η κακώς όμως έχει ψιλομεγαλώσει, ίδια ηλικία με τον Σέρβο είναι αλλά λόγω αθλητικών προσόντων θα μεγαλώσει καμια 10ετία αργότερα από τους άλλους. και ο Κετσμαν βοηθάει περισσότερο.
-
Οι κουφές ήττες που έκανε ο ΠΑΟΚ ποιές είναι;
Το μόνο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι είχαν δημιουργηθεί χωρίς λόγο, πολύ υψηλές απαιτήσεις.
Λάθος θα είναι αν φύγει ο Πεδουλάκης.
Δεν μπορείς να περιμένεις από μία ομάδα που δεν είχε παίχτες όταν όλες οι άλλες είχαν ήδη αρχίσει την προετοιμασία, να μπει στο γήπεδο και να κερδίζει τους πάντες.Αντίθετα περιμένεις με Ματσον να πέσει πολύ ξύλο, αλλά το καημένο το Αγαλέο έβαλε 2 βολές σε 12 λεπτά!
Από 53-52 σε 75-54!!!ΠΑΟ και ΟΣΦΠ δεν βλέπονται.
(πάνω από τρία λεπτά βαριέσαι).
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
trav αμφιβαλλω αν ηξερε και ποτε μπασκετ...τον ειχα φοβερη συμπαθεια ως παιχτη αλλα και ως κοουτς τελικα ειναι φοβερος...
μονο τον τρελεβιτς θυμαμαι να ναι τοσο χαλιας..
εντάξει ήταν λίγο ανέκδοτο ως παίχτης αλλά όσο να' ναι θέλει χρόνο προσαρμογής. Επειτα τους παίχτες τους παίρνατε έναν έναν , δεν πιστεύω να έβγαλε προετοιμασία παραπάνω από τη μισή ομάδα.
[/quote]
αυτο ειναι το μοναδικο ελαφρυντικο για τη κατασταση που ειμαστε! δεν ειναι οι 2 ηττες, ειναι ο τροπος που ηρθαν και κατι απιστευτες οδηγιες που δινει στα ταιμ αουτ, με χει φρικαρει τελειως...
καλα για τον πανελληνιο τι να πω..καναμε οσα 3ποντα δεν ειχε κανει η τσσκα το 94-95
η ροδος ειναι κοντα...αν τη κανει και κει δε τον βλεπω καθολου καλα...
ripper πλην παο-οσφπ δεν υπαρχει θεμα προγραμματισμενων ηττων ουτε και νικων βεβαια...πιστευω οτι η ομαδα τα παιρνε και τα 2 εντος που χασαμε, αντιθετα ειδικα με τον πανελληνιο καταποντιστηκε...δε μπορεις να βλεπεις τη μαρι κυριακου να κανει περιπατο και να σκεφτεσαι αμαν ποσους ποντους θα χασουμε...για το μεγεθος της ηττας ειναι αποκλειστικος υπευθυνος, αν οχι για την ιδια την ηττα...
ο πανελληνιος παντως μου φανηκε πιο καλη ομαδα απο τον πανιωνιο, ισως ειναι εντυπωση μου!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
[ripper πλην παο-οσφπ δεν υπαρχει θεμα προγραμματισμενων ηττων ουτε και νικων βεβαια...πιστευω οτι η ομαδα τα παιρνε και τα 2 εντος που χασαμε, αντιθετα ειδικα με τον πανελληνιο καταποντιστηκε...δε μπορεις να βλεπεις τη μαρι κυριακου να κανει περιπατο και να σκεφτεσαι αμαν ποσους ποντους θα χασουμε...για το μεγεθος της ηττας ειναι αποκλειστικος υπευθυνος, αν οχι για την ιδια την ηττα...ο πανελληνιος παντως μου φανηκε πιο καλη ομαδα απο τον πανιωνιο, ισως ειναι εντυπωση μου!
Ουσιαστικά συμφωνούμε. Σίγουρα έχασε τα ματς πολύ εύκολα, αλλά δεν είναι και ήττες που θα τις χαρακτηρίσεις κουφές.
Απλά για μένα το ελαφρυντικό είναι πολύ μεγάλο. Σπάνια ομάδες τις τελευταίας στιγμής ξεκινούν καλά τη σεζόν. Είναι νωρίς για να κριθεί ο Πεδουλάκης, τη στιγμή μάλιστα που τα προηγούμενα δείγματά του είναι θετικά.Ο Πανελλήνιος όντως είναι αρκετά καλός, τον Πανιώνιο δεν τον έχω δει ακόμα (ένα 10λεπτο με την ΑΕΚ μόνο).
-
Ο Πανιώνιος αποκλείεται να αντέξει διπλά παιγνίδια, τόσο δύσκολα, για τόσο καιρό.
Έπαιξε με τη Ρεάλ την Τετάρτη, μετά έπαιξε 45 λεπτά με την ΑΕΚ σε μεγάλο ντέρμπι, καπάκι ΤΣΣΚΑ.
-
TRAV, έχεις δίκιο ότι και ο Κετσμαν 31άρης είναι αλλά μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από τον Νικόλα σε τομείς που ίσως πονάμε(κλασικό παράδειγμα τα αμυντικά ριμπάουντ)
-
Aιγαλεω - Τρικαλα 63-73
Τελικα εχουμε μελλον φετος!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Aιγαλεω - Τρικαλα 63-73Τελικα εχουμε μελλον φετος!!!
δε μου φανηκε περιεργο...
νικη με κολοσσο με καταιγισμο 3ποντων για αλλη μια φορα...απο δω και περα θα λεγεται paok mlrs!
ναναι καλα ο κυριτσακος που μας εβαλε απο πανω...μαυρα χαλια αλλη μια φορα! ο κολοσσος θα τα καταφερει να μεινει στη κατηγορια, σαν ομαδα ψιλομαπα το καρπουζι imho
-
E;ida λίγο στο τέλος πριν καθαρίσετε το ματς, ολοκληρωμένη άποψη δεν έχω αλλά του Καυκή γιατί θες να του πάρεις το κεφάλι? καλός μου φάνηκε
εκείνος ο κοτσιδάτος της Ρόδου , φτυστός ο Μπαλογιάννης ρε παιδί μου
-
Επιτέλους αύριο γήπεδο...πρώτο ματς με το φετινό διαρκείας..
Έχω αγωνία να πάω αύριο στο γήπεδο λες και θα πάω πρώτη φορά..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
E;ida λίγο στο τέλος πριν καθαρίσετε το ματς, ολοκληρωμένη άποψη δεν έχω αλλά του Καυκή γιατί θες να του πάρεις το κεφάλι? καλός μου φάνηκεεκείνος ο κοτσιδάτος της Ρόδου , φτυστός ο Μπαλογιάννης ρε παιδί μου
ειναι το μοναδικο παιχνιδι που μπορει να πει καποιος οτι επαιξε λιγο καλα ο καυκης... περιμενω να γυρισει ο δεμερτζης...
με τον ασημακοπουλο καποτε γελουσαμε...τωρα εφτασε να βαζει και 15 ποντους στον παοκ...o tempora o mores
-
Για να δουμε τι ψαρια πιανει ο φετινος Παναθηναικος σε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι...
21:30 στο ΣΚΑΙ -
Ολη η Ελλάδα βλέπει... Creta Channel!!!
ΟΦΗ - ΑΕΚ
19-18 το πρώτο δεκάλεπτο
26-28 στα μισα του δευτερου!!!Το παλεύουμε!!!!!!!
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)