-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Εγώ παρασκευή μάλλον δε θα μπορέσω. Σάκη κανονίστε με τον Αντρέα μια βολική ημερομηνία για εσάς και όσοι μπορέσουν, αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει άκρη.Δημήτρη,άν είναι νά βρεθώ πάλι εγώ καί ο Σάκης,καί νά μήν μπορέσει κανένας άλλος,τότε τί καταλάβαμε;
Λοιπών καλύτερα νά τό αφήσουμε γιά Ιανουάριο,πού όλοι θά έχουμε ξεμπερδέψει μέ τίς υποχρεώσεις μας.Τί λέτε; -
O.K. To αφήνουμε για του χρόνου με την ελπίδα νε διπλασιαστεί (τουλάχιστον) η παρέα
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
O.K. To αφήνουμε για του χρόνου με την ελπίδα νε διπλασιαστεί (τουλάχιστον) η παρέαΣε άτομα δε ξέρω, σε κιλά το βλέπω αρκετά πιθανό να διπλασιαστούμε με όλα αυτά που θα φάμε στο ενδιάμεσο! Καλές γιορτές σε όλους!
-
Ενα-δύο,ένα-δύο,λαμβάνει κανείς;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα-δύο,ένα-δύο,λαμβάνει κανείς;Λαμβάνει...αλλά είναι μακρυα ρε Αντρέααααα!!!!!
-
Κάπταιν θυμήσου τό σλόγκαν:'όλη η ελλάδα,μία γειτονιά'!!!
-
Ενα, δύο...ένα δύο...over.!!!
Πες μια ημερομηνία βολική Αντρέα, εκτός από το άλλο σαββατοκύριακο.
Εμένα με βολεύει και βράδυα... Μήπως από Αθήνα βολεύεται να ρθει κανείς, μια που οι Θεσσαλονικοίς δεν μαζεύονται? Τι είναι η Αθήνα? Αμα βρέχει κει δεν έχει ραντάρ στο δρόμο, 4 ώρες. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Εμένα με βολεύει και βράδυα... Μήπως από Αθήνα βολεύεται να ρθει κανείς, μια που οι Θεσσαλονικοίς δεν μαζεύονται? Τι είναι η Αθήνα? Αμα βρέχει κει δεν έχει ραντάρ στο δρόμο, 4 ώρες.Το σαββατοκύραικο 17-18 του μήνα θα είμαι μάλλον Θεσσαλονίκη.
Ενας Αθηναίος είναι μέσα αν τον δέχεστε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα-δύο,ένα-δύο,λαμβάνει κανείς;Λαμβάνω.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εμένα με βολεύει και βράδυα... Μήπως από Αθήνα βολεύεται να ρθει κανείς, μια που οι Θεσσαλονικοίς δεν μαζεύονται? Τι είναι η Αθήνα? Αμα βρέχει κει δεν έχει ραντάρ στο δρόμο, 4 ώρες.Το σαββατοκύραικο 17-18 του μήνα θα είμαι μάλλον Θεσσαλονίκη.
Ενας Αθηναίος είναι μέσα αν τον δέχεστε.Βασίλη,επειδή αυτό τό Σ/Κ είναι πού δέν βολεύει τόν Σάκη,κανονίζουμε νά βγούμε γιά καφέ όταν θά ανέβεις.Τί λές;
Οσο γιά βολική ημερομηνία,τί θά λέγατε γιά Σαββάτο 24;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενας Αθηναίος είναι μέσα αν τον δέχεστε.Βασίλη,επειδή αυτό τό Σ/Κ είναι πού δέν βολεύει τόν Σάκη,κανονίζουμε νά βγούμε γιά καφέ όταν θά ανέβεις.Τί λές;
Εγινε .
Ευχαριστώ γιά την πρόσκληση και θα κανονίσω να ανέβω για καφέ και μόνο , είπαμε μόνο 4 ωρίτσες είναι........
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα-δύο,ένα-δύο,λαμβάνει κανείς;Τώρα σιγά σιγά θα πρέπει κι εγώ να δηλώνω στις συναντήσεις Θεσσαλονίκης παρών
Πάω για μεταδημότευση
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οσο γιά βολική ημερομηνία,τί θά λέγατε γιά Σαββάτο 24;Ώρα; Μέρος;
Έχω εξεταστική μέχρι τα μέσα Φλεβάρη (και το χειρότερο: 4 εργασίες να παραδώσω... ), αλλά θα κοιτάξω να έρθω!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Ενα-δύο,ένα-δύο,λαμβάνει κανείς;
Τώρα σιγά σιγά θα πρέπει κι εγώ να δηλώνω στις συναντήσεις Θεσσαλονίκης παρών
Πάω για μεταδημότευση
Η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός. Ου Λιάκους ανήκει πλέον στο βορρά. Ορίζεται και εθελοντής πρόεδρος θεσσαλών φορουμάδων (καλά...πλην Βόλου...εντάξει?).
Για τη συνάντηση...να πούμε για το σάββατο 24 Ιανουαρίου? προτείνω καφέ στη κρήνη το μεσημέρι κατά τις 2.00 και βλέπουμε. Μετά πάμε για κανά τσιμπούσι ή κανα καρτ στο Ν.Ρύσιο ή για καμια γύρα στο Αιγίνιο. Τι λέτε? -
Και ο Στελιος εδω ειναι. Επειδη δεν γραφει μην νομιζετε οτι δεν παρακολουθει. Λαμβανει και ανταποδιδει. Αντρεα περιμενω μερα, ωρα, και μερος και θα ειμαι εκει. Ωραια η ιδεα για καρτ μετα τον καφε, θα εχουμε παρει και μπολικη καφεινη μεσα μας. Μηπως να το κανουμε κατευθειαν καρτ στο ρυσιο να τελειωνουμε; Γνωριζει κανεις εκει τον τύπο που τα εχει για να παρουμε και καλυτερες τιμες; Μαλλον θα ειμαστε μπολικοι.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Και ο Στελιος εδω ειναι.Και έχει άγριες διαθέσεις
Προσωπικά θα με βόλευε πιο πολύ κάτι σε Κυριακή απόγευμα, αλλά να μην σας το χαλάσω, αφού δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω να έρθω...
-
Για να μετρηθούμε, δηλώστε παρουσίες για το σάββατο.
Αν έχει καλό καιρό το συνδυάζουμε με καρτ ή Αιγίνο. Αν έχει άσχημο καιρό το συνδυάζουμε με κανα κοψίδι για να παει κατω ο καφές. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ώρα; Μέρος;
Έχω εξεταστική μέχρι τα μέσα Φλεβάρη (και το χειρότερο: 4 εργασίες να παραδώσω... ), αλλά θα κοιτάξω να έρθω!
Δηλώνω κι εγώ παρόν
Λόγω εξεταστικής κι εγώ, θα είναι λίγο σκούρα τα πράγματα, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω.ΥΓ : Zήλεψα και τους Αθηναίους από την πρόσφατη συνάντηση
-
Τό Σάββατό από τίς τέσσερις καί μετά θά είμαι ελεύθερος.Εσείς μπορείτε νά συναντηθείτε αν θέλετε νωρίτερα κάπου,καί νά έρθω νά σάς βρώ.Εκτ'ος καί άν θέλετε νά συναντηθούμε αργότερα όλοι μαζί.
-
Γειά σας παιδιά - είμαι κι εγώ εδώ, όποτε αποφασίσετε ... βάλ' τε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι - θα σας παρακολουθώ για τις ημερομηνίες. Έχω σχετικά εύκολο πρόγραμμα και μάλλον θα τα καταφέρω. - ΜΑΝΟΣ -
Συνάντηση Θεσσαλονίκης