-
χθες πετυχα κι εγω ενα R32(μαυρο) αρχιζω να τρεχαλιζω απο πισω του,βλεπω οτι εχει δυναμη,αλλα λεω 'ελα μωρε σιγα τα αυγα...!!!'
σταματαμε στο φαναρι κι εγω συνεχιζω να ειμαι υπεροπτης...αυτος παιζοντας το αδιαφορος αρχισε να κανει υπουλα τις προετοιμασιες του και μολις αναβει πρασινο ξεκιναμε!!!
εγω στα πλαισια της υπεροψιας μου ξεκινησα με 2500rpm ( γτπ),ενω αυτος εφυγε κομματια και μετα δε μπορουσα να τον μαζεψω ουτε για πλακα!!!!δε με νοιαζει το τσαι,με νοιαζει που ενω ειχα απωθημενο να τρεξω με R32(καθοτι σπανια),εχασα τη μοναδικη ευκαιρια μου γιατι μ@λακιστηκα...
παντως πολλη δυναμη το εργαλειο,δε το περιμενα,μπραβο του...!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες πετυχα κι εγω ενα R32 αρχιζω να τρεχαλιζω απο πισω του,βλεπω οτι εχει δυναμη,αλλα λεω 'ελα μωρε σιγα τα αυγα...!!!'σταματαμε στο φαναρι κι εγω συνεχιζω να ειμαι υπεροπτης...αυτος παιζοντας το αδιαφορος αρχισε να κανει υπουλα τις προετοιμασιες του και μολις αναβει πρασινο ξεκιναμε!!!
εγω στα πλαισια της υπεροψιας μου ξεκινησα με 2500rpm ( γτπ),ενω αυτος εφυγε κομματια και μετα δε μπορουσα να τον μαζεψω ουτε για πλακα!!!!δε με νοιαζει το τσαι,με νοιαζει που ενω ειχα απωθημενο να τρεξω με R32(καθοτι σπανια),εχασα τη μοναδικη ευκαιρια μου γιατι μ@λακιστηκα...
Πρόσεξες αν ήταν μαύρο 3πορτο μήπως;
-
ναι με τυπακι με γυαλια...βουλιαγμενης
-
Αυτός ήταν τότε, ειδικά αφού τον πέτυχες νότια προάστια η πιθανότητα αγγίζει το 100%
Έχει κι άλλα τρελιάρικα αμάξια στην οικογένεια
Υπ'όψην είναι και με DSG αυτό το θηρίο... -
α τον ξερεις???ηταν παντως μεγαλη η πικρα μου για την επομενη μιση ωρα...
ξερεις αν εχει dsg το συγκεκριμενο???
-
Το edit μου παραπάνω προς απάντησή σου Βασικά έχει τα πάντα από τον εξοπλισμό που διατίθεται.
-
α τωρα το ειδα το dsg...που να παω ο ταλαιπωρος εναντια στα launch control...???(δικαιολογια του κ@λου...)
-
ναι με τυπακι με γυαλια...βουλιαγμενης'τυπάκι'? χτες, στην Αργυρουπόλεως ανεβαινε ένα μαυρο με οδηγό 50άρη....
-
εγω ειδα πιτσιρικα 20something...μπορει να υπαρχει και father....
-
εγω ειδα πιτσιρικα 20something...μπορει να υπαρχει και father....το 'δικό μου' ήταν άπλυτο, πάντως.
τώρα πιτσιρίκος or father...ποιός (μπορεί να) το χαίρεται περισσότερο? εδώ σε θέλω...
-
το 'δικο' μου ηταν αρκετα καθαρο,αρα παιζει να ηταν αλλο...
δε ξερω,αλλα στη δικη μου περιπτωση ο father το σιχαινεται και το βρισκει πολυ σκληρο
στα ταξιδια ομως θελει επειγοντως να το οδηγησει με αποτελεσμα να τσακωνομαστε.. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
ναι με τυπακι με γυαλια...βουλιαγμενης
'τυπάκι'? χτες, στην Αργυρουπόλεως ανεβαινε ένα μαυρο με οδηγό 50άρη....
Στον 50άρη father ανήκει, το οδηγεί και ο γιος όμως Για το ποιος το πηγαίνει πιο τάπα, δεν γνωρίζω
-
χθες πετυχα κι εγω ενα R32(μαυρο) αρχιζω να τρεχαλιζω απο πισω του,βλεπω οτι εχει δυναμη,αλλα λεω 'ελα μωρε σιγα τα αυγα...!!!'σταματαμε στο φαναρι κι εγω συνεχιζω να ειμαι υπεροπτης...αυτος παιζοντας το αδιαφορος αρχισε να κανει υπουλα τις προετοιμασιες του και μολις αναβει πρασινο ξεκιναμε!!!
Τς τς τς...ποτε δεν ειμαστε υπεροπτες στο φαναρι!
Σε στροφες σε παιρνει να τον μαζεψεις...στην ευθεια μισο δευτερολεπτο ολιγορια ή οχι καλη εκκινηση μπορει να σου στοιχισει την κοντρα!
-
ασε εφαγα πολλες καροτσες...δε θελω να το θυμαμαι
την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος δασκαλε!! -
-
Ωραίο παρκάρισμα!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ωραίο παρκάρισμα!Δεν έχω παρκάρει εγώ.
Απλώς περνούσα και την είδα. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ωραίο παρκάρισμα!
Δεν έχω παρκάρει εγώ.
Απλώς περνούσα και την είδα.Πιστεύω, πως όλα τα λεφτά είναι τα καθαριστικά στην οροφή της MiTo !!
Όσο για το παρκάρισμα (και του Typhoon) τι να πεις ... -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ωραίο παρκάρισμα!
Δεν έχω παρκάρει εγώ.
Απλώς περνούσα και την είδα.Ο Πυργιώτης μου είπε ότι είναι δική σου.
-
σημερα ειδα Touareg W12 και ενα παλιο ασπρο mini clubman δεν ηξερα οτι εχουμε και στην Ελλαδα τετοια...
δε προλαβα να παρω φωτογραφιες,διοτι βιαζομουν
Carspotting [#5]