-
Mαλιστα....
Να παει τοτε ο Τσουτσιγια να μαθει καμμια τεχνικη drift απ τον Ρερλ. Εκτος αν δεν το πιασατε οτι αναφερομουν σε drift αποκλειστικα και οχι σαν οδηγο πιστας γενικαΔειτε και κανα best motoring και μετα ξαναμιλαμε
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mαλιστα....
Να παει τοτε ο Τσουτσιγια να μαθει καμμια τεχνικη drift απ τον Ρερλ. Εκτος αν δεν το πιασατε οτι αναφερομουν σε drift αποκλειστικα και οχι σαν οδηγο πιστας γενικαΔειτε και κανα best motoring και μετα ξαναμιλαμε
συφνωνω, μετα μπορει να μαθει στον γεροντα πως να μαγειρευει σουσι με σαλτσα σκυλου.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mαλιστα....
Κοίτα, μετά να πάμε την σύγκριση στην ποιότητα του...alcantara. Εκεί είμαι ανίκητος και τους βάζω κάτω και τον Τορτίγια και τον Ρουχλα!
Το ότι είναι καλός στο drift , δεν φτάνει να τον συγκρίνει κάποιος ούτε με το δεξί @ του, Ρερλ, ταπεινή μου άποψη...
-
Δεν συγκρίνουμε ΟΔΗΓΟΥΣ με σαλτιμπάγκους-ζογκλέρ.&-
Αν είναι έτσι τότε και ο Ρέρλ δεν είναι Λίτσα Πατέρα... (σε ότι αφορά τα ζώδια). -
Καλά, ό,τι νά 'ναι... Οδηγός πίστας ο Ρερλ...
Σε αυτό το βίντεο είχε να πάει σε ένα χορό το βράδυ και έκανε προπόνηση στις κλακέτες. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε αυτό το βίντεο είχε να πάει σε ένα χορό το βράδυ και έκανε προπόνηση στις κλακέτες.Mάνο, κάποτε πριν χρόνια που βλέπαμε αυτό το βίντεο, ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, είχε πει το εξής, αναφερόμενος στις εναλλαγές των ποδιών του Ρερλ στα πετάλια:
- Είναι σαν το Playstation που όταν δεις και το χάνεις τα πατάς όλα μαζί μπας και γίνει κάτι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε αυτό το βίντεο είχε να πάει σε ένα χορό το βράδυ και έκανε προπόνηση στις κλακέτες.Mάνο, κάποτε πριν χρόνια που βλέπαμε αυτό το βίντεο, ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, είχε πει το εξής, αναφερόμενος στις εναλλαγές των ποδιών του Ρερλ στα πετάλια:
- Είναι σαν το Playstation που όταν δεις και το χάνεις τα πατάς όλα μαζί μπας και γίνει κάτι
-
οταν ανοιξετε τα στραβα σας και ξαναδιαβασετε, θα δειτε οτι μιλαω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΡΙΦΤ!!!!
το αν ειναι ο Ρερλ πισταδορος ή ραλιστας ή ο,τι δηποτε δε μου καιγεται καρφι...και ας ειναι καλυτερος του Τσουτσιγια σε αυτες τις συνθηκεςΣτο drifting ομως ο Γερμαναρας ειναι μια τριχα απ τα @ρχιδι@ του Γιαπωνεζου
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
οταν ανοιξετε τα στραβα σας και ξαναδιαβασετε, θα δειτε οτι μιλαω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΡΙΦΤ!!!!
το αν ειναι ο Ρερλ πισταδορος ή ραλιστας ή ο,τι δηποτε δε μου καιγεται καρφι...και ας ειναι καλυτερος του Τσουτσιγια σε αυτες τις συνθηκεςΣτο drifting ομως ο Γερμαναρας ειναι μια τριχα απ τα @ρχιδι@ του Γιαπωνεζου
Δηλαδή τώρα θα μας πεις πως είναι το drift σημαντικότερο από την alcantara!
Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε κι ας μιλήσουμε γι' alcantara. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
O,TI NA NAI! ΟBLIVION!
-
-
Πρώτον, 'μίλα' καλύτερα!
-
Το drift από πότε μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης? Και, μάλιστα, όπως είναι τώρα? Δηλαδή, πανίσχυρα μοτέρ, αναρτήσεις κατάλληλα ρυθμισμένες και βουρ στον ταβλά με τα κουλούρια? Αν εννοείς πλαγιολίσθηση, μακράν ο Ρέρλ καλύτερος. Για βάλε κάποιους από αυτούς που λες να κουμαντάρουν ένα 'θηρίο' σε χώμα με τον γκρεμό από κάτω, και μετά τα λέμε.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Πρώτον, 'μίλα' καλύτερα!
-
Το drift από πότε μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης? Και, μάλιστα, όπως είναι τώρα? Δηλαδή, πανίσχυρα μοτέρ, αναρτήσεις κατάλληλα ρυθμισμένες και βουρ στον ταβλά με τα κουλούρια? Αν εννοείς πλαγιολίσθηση, μακράν ο Ρέρλ καλύτερος. Για βάλε κάποιους από αυτούς που λες να κουμαντάρουν ένα 'θηρίο' σε χώμα με τον γκρεμό από κάτω, και μετά τα λέμε.
Για την alcantara ούτε κουβέντα ε;
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Πρώτον, 'μίλα' καλύτερα!
-
Κι όμως, για πλαγιολίσθηση μιλάει! Να πάει ένα τζαπόνι, να μάθει τον Ρερλ πως πάνε με το πλάι!
Best Motoring όμως! Η ΒΙΒΛΟΣ! -
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αν ανοίξεις κι εσύ τα στραβά σου θα δεις ότι κι εγώ μίλησα για ΖΩΔΙΑ. Γι αυτό και ανέφερα την Πατέρα όπου και εκεί ο Γερμαναράς είναι μια τρίχα από κάτι άλλο της Λίτσας.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το ντριφτ είναι σόου, θέαμα, πράγματα δουλεμένα με προπονήσεις και γενικά ζογκλερική οδήγηση. Ο Ρερλ από την άλλη έβγαζε θέαμα με αυτά που έκανε αλλά σε 'πολεμικές' συνθήκες ήτοι WRC. Εκεί που ο ένας κάνει stunt driving ο άλλος πολεμούσε με το θηρίο για να γράψει όσο το δυνατό καλύτερο χρόνο.
Σαν να συγκρίνεις τον Σταλόνε με ένα βετεράνο του Βιετνάμ και να λες ότι ο Σταλόνε στο Ράμπο σκότωνε περισσότερους Κινέζους άρα είναι πιο αξιόμαχος από το βετεράνο.
Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Στο drifting ομως ο Γερμαναρας ειναι μια τριχα απ τα @ρχιδι@ του ΓιαπωνεζουΣε αυτή την περίπτωση τρία πουλάκια κάθονταν, οπότε μιλάμε για 6 @@...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στο drifting ομως ο Γερμαναρας ειναι μια τριχα απ τα @ρχιδι@ του Γιαπωνεζου
Σε αυτή την περίπτωση τρία πουλάκια κάθονταν, οπότε μιλάμε για 6 @@...!
Εσυ εισαι κιμπαρης, αστο!!!
-
Δεν νομιζω να ειναι θεμα γενικης φυσεως εδω!
-
Εγω παντως πιστευω οτι ο πατσουρεας ειναι πι οχερας απο τον τσισακια, τσουλακια, τσιχλιτσα....πως σκατα τον λενε τελος παντων
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Mαλιστα....
Κοίτα, μετά να πάμε την σύγκριση στην ποιότητα του...alcantara. Εκεί είμαι ανίκητος και τους βάζω κάτω και τον Τορτίγια και τον Ρουχλα!
Το ότι είναι καλός στο drift , δεν φτάνει να τον συγκρίνει κάποιος ούτε με το δεξί @ του, Ρερλ, ταπεινή μου άποψη...
+100000000000
-
Αντε ρε με αυτον τον ασχετο τον βαλτερ πως τον λενε.Ενω ο αλλος ο γιαμαμοτο αυτος μαλιστα.
Για δειτε παρακατω απο ποσο μικρος το κατειχε
Youtube Video
Porsche Forum