-
Eγώ θα ήθελα ένα mix grill... Για σενα κορσαίρ θα πω και μερικά fleischer wurst...
-
δε με πιανει η τροχαια εμενανε...vin diesel ειμαι...
-
Είναι και χαμηλές...
-
-
Πόση ώρα είναι σε νορμάλ ρυθμούς ο Πολύγυρος από Θεσ/νίκη; Ο δρόμος πώς είναι; 70 χλμ απόσταση, λέει
-
Προσδιορισε τι εννοεις Θεσσαλονικη. Απο το τερμα Βουλγαρη ειναι 45' μαξ. Απο το Λιμανι μπορει να ειναι και 1,5 ωρα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προσδιορισε τι εννοεις Θεσσαλονικη. Απο το τερμα Βουλγαρη ειναι 45' μαξ. Απο το Λιμανι μπορει να ειναι και 1,5 ωρα.Από την αρχή (ή τέλος ) του περιφερειακού στο Φοίνικα θα με βόλευε
Είναι με 2 ρευματα ανα κατευθυνση; -
Mετα τη Θερμη που αφηνεις τον δρομο προς Μουδανια ειναι 2 ρευματα σκετο. Μεχρι τα Βασιλικα εχει αρκετη κινηση. Μετα ο δρομος ειναι απλός επαρχιακός μεχρι τη Γαλατιστα αλλα με σαφως λιγοτερη κινηση και μετα τη Γαλατιστα ειναι 2 λωριδες νέα χαραξη με φαρδιες λωριδες που πας με οσα εχεις.
Στα 50 χλμ βεβαια εχει το γνωστο ΡΟΙ της διαδρομης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mετα τη Θερμη που αφηνεις τον δρομο προς Μουδανια ειναι 2 ρευματα σκετο. Μεχρι τα Βασιλικα εχει αρκετη κινηση. Μετα ο δρομος ειναι απλός επαρχιακός μεχρι τη Γαλατιστα αλλα με σαφως λιγοτερη κινηση και μετα τη Γαλατιστα ειναι 2 λωριδες νέα χαραξη με φαρδιες λωριδες που πας με οσα εχεις.Στα 50 χλμ βεβαια εχει το γνωστο ΡΟΙ της διαδρομης
Άρα το αφήσαμε στα 45 λεπτά;
Θενξ! -
Αν δε σταματησεις στο 50ο χλμ ναι, γυρω στα 45'...
-
προφανώς και δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το 50ο χλμ
-
Καλα στη δεξια λωριδα της εβαλαν;;;
-
Σκατά είναι ο δρόμος για Πολύγυρο...τραγικός...με ένα ρεύμα ανά κατέυθυνση και θα πήξεις στις νταλίκες περνώντας από Βασιλικά, Ραιδεστό, Θέρμη κτλ....Ασχετο αλλά και καλά πρωτεύουσα νομού (ποτέ δεν κατάλαβα πώς κατάφεραν να κάνουν οι Χαλκιδικιώτες πρωτεύουσα του νομού πόλη που δεν έχει θάλασσα)...Αλλά επειδή η πραγματικότητα ξεπερνάει τις επιλογές κάποιων, όλοι ξέρουν πως η πραγματική πρωτεύουσα είναι τα Μουδανιά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
προφανώς και δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το 50ο χλμMάσα Απαράδεκτος για αυτό το φόρουμ
-
100-200 μέτρα πριν την έξοδο για πράκτικερ, ρεύμα προς Θεσ/ίκη βάλανε Gatso, πίσω από τους πυράκανθους.
-
Και μετά φταίει ο Σαρμάκ που μιλάτε συνθηματικά?
Ποιός είναι ο κ. Γκάτσος Κων/νε?
-
-
Να μου λείπει δεν θέλω να τον γνωρίσω τον κύριο....
Ξημερώματα στην Εθν. Αντίστασης λίγο πριν την Οπελ Σίνι ένας πίτα στη σούρα με μια 159 καρφώθηκε πίσω από ένα στρατιωτκό λεωφορειάκι. Άνοιξαν οι αερόσακκοι της Alfa. Ο τύπος δεν μπορούσε να περπατήσει από τη σούρα. Μετά από λίγο ήλθε στυνομία και τον βρήκαν 0,95. Άντε τώρα να είσαι με κανένα 2τροχο και να σου έρθει από πίσω αυτός ο τύπος. Σε ανάλογες περιπτώσεις θα έπρεπε να τον τραβάνε και ένα γερό χέρι ξύλοι μπας και μάθει ότι όταν πίνουν δεν οδηγάνε...
-
Στούκα και στην καλαμαριά, χωρίς λόγο και αιτία.
Α, ξέχασα να πω παως παρολίγον θα είχαμε γερή καραμπόλα στον περιφερειακό, λόγω της κάμερας προς δυτικά. Όσοι την έβλεπαν πλακώνονταν στα φρένα (ρε γίδια, 90 όριο έχει, εσείς με 70 πάτε, τι σκατά κανετε;) και μετα φρεναρίσματα, μπλοκαρίσματα, αλάρμ και τα σχετικά. Ωραία πράγματα. Πάντως δεν πρέπει να έχει συνδεθεί ακόμα.
Επίσης, οι ταμπέλες που βάλανε είναι εντελώς γελοίες. Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς δεν μπορούσαν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσοι την έβλεπαν πλακώνονταν στα φρένα (ρε γίδια, 90 όριο έχει, εσείς με 70 πάτε, τι σκατά κανετε;) και μετα φρεναρίσματα, μπλοκαρίσματα, αλάρμ και τα σχετικά.
Αυτη την συμπεριφορα ποτε δεν την καταλαβα.Βλεπουν την αστυνομια ή τους κανουν σινιαλο και αμεσως κοβουν στα 40 και στα 30 οταν τα ορια απο τις ταμπελες ειναι πολυ υψηλοτερα.
Posts προς Θεσσαλονικείς