-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
- Μήπως έληξε?
- Τι λέει το security center των Windows?
Αν βλέπω καλά έχει πρόβλημα το NOD. Ανοιξε το Security Center του και δες αν μπορείς να κάνεις manual update ('update now' 'check for updates' ή κάτι τέτοιο). Στο ίδιο σου γράφει μεχρι πότε ισχύει η άδειά του.
-
Θέλω να αλλάξω το directory που θα κατεβαίνουν αυτά που θέλω στο mtorrent αλλά αν το κάνω θα χάσω αυτά που μοιράζομαι για να διατηρώ ratio. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω χωρίς να χάσω το uploading?
-
Kαι κάτι άλλο, που είναι το Αυτόματο Κείμενο του Οffice03 στο Οffice07?
EDIT:
Tip You can add the AutoText command to the Quick Access Toolbar by doing the following: Click the Microsoft Office Button , and then click Word Options. Click Customize. Click Commands Not in the Ribbon in the Choose commands from list, click AutoText, and then click Add.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να αλλάξω το directory που θα κατεβαίνουν αυτά που θέλω στο mtorrent αλλά αν το κάνω θα χάσω αυτά που μοιράζομαι για να διατηρώ ratio. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω χωρίς να χάσω το uploading?Στο azureus γινόταν το εξής: μεταφέρεις τα κατεβασμένα αρχεία στο νέο φάκελο. Το πρόγραμμα τα βλέπει, τα τσεκάρει και συνεχίζει να τα διαμοιράζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω να αλλάξω το directory που θα κατεβαίνουν αυτά που θέλω στο mtorrent αλλά αν το κάνω θα χάσω αυτά που μοιράζομαι για να διατηρώ ratio. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω χωρίς να χάσω το uploading?
Στο azureus γινόταν το εξής: μεταφέρεις τα κατεβασμένα αρχεία στο νέο φάκελο. Το πρόγραμμα τα βλέπει, τα τσεκάρει και συνεχίζει να τα διαμοιράζει.
το βρήκα!!! Στο utorrent δεν το κάνει αυτόματα. Κάνεις δεξι κλικ στο αρχείο που θες να δει το πρόγραμμα και πατάς Αdvanced->Set download location. Επιλέγεις από κει το αρχείο. Ξανά με δεξι κλικ Force re-check και αυτό ήταν!
-
eee playtime
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
eee playtimeΚαλορίζικο. Θα το καταφχαριστηθείς
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
eee playtime
Καλορίζικο. Θα το καταφχαριστηθείς
thanks!!
προς το παρόν όλα πάνε ρολόι μην το ματιάξω -
Σιγά που δε θα τό 'παιρνες... Καλοδούλευτο!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σιγά που δε θα τό 'παιρνες... Καλοδούλευτο!λολ,thanks again
μόλις άνοιξα το κουτί εσένα θυμήθηκα
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αν βλέπω καλά έχει πρόβλημα το NOD. Ανοιξε το Security Center του και δες αν μπορείς να κάνεις manual update ('update now' 'check for updates' ή κάτι τέτοιο). Στο ίδιο σου γράφει μεχρι πότε ισχύει η άδειά του.
Κάνω update και κατεβάζει ένα αρχειακι 1kb ...και λέει ότι τάχα είναι αναβαθμισμένο..
Στην άλλη επιλογή όμως αναφέρει ως τελευταία ημερομηνία update μια παλιότερη, νομίζω στο περίπου πριν μου βγάλει το πρόβλημα αυτό .. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Κάνω update και κατεβάζει ένα αρχειακι 1kb ...και λέει ότι τάχα είναι αναβαθμισμένο..
Στην άλλη επιλογή όμως αναφέρει ως τελευταία ημερομηνία update μια παλιότερη, νομίζω στο περίπου πριν μου βγάλει το πρόβλημα αυτό ..Το σημερινό update του NOD είναι το #3497 (20081006). Ουτως ή άλλως, τα updates έχουν πολύ μικρό μέγεθος, αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Ομως, κανονικά δεν έπρεπε να σου κάνει κολπάκια, είναι γενικά πρόγραμμα trouble-free.
Σαν τελευταία λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι ένα full system scan, μπας και έχεις τσιμπήσει τίποτα. Καλό κουράγιο! -
πως το έκαναν έτσι το autocad 09
-
σήμερα το έβαλα κι εγώ
-
Τρίχες κατσαρές, αν δεν είχα ανάγκη να χρησιμοποιώ το 2008 για κάποια σχέδια ακόμη στο 2000 θα είχα μείνει (πόσο μάλλον να εγκαταστήσω ξανά το 2009, λάθος που έκανα μόνο για μισή ώρα).
-
εγώ είπα να το παίξω έξυπνος κ το έβαλα με την μια στο eee
άντε τώρα ξαναμανα εγκαταστάσεις...2006 νομίζω είναι οκ, αν κ μάλλον το 2008 θα του βάλω
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το σημερινό update του NOD είναι το #3497 (20081006). Ουτως ή άλλως, τα updates έχουν πολύ μικρό μέγεθος, αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Ομως, κανονικά δεν έπρεπε να σου κάνει κολπάκια, είναι γενικά πρόγραμμα trouble-free.
Σαν τελευταία λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι ένα full system scan, μπας και έχεις τσιμπήσει τίποτα. Καλό κουράγιο!Ειναι 1kb καθε φορα . Το ιδιο κανει συνεχεια . Αν θυμαμαι καλα ηταν παραπανω καθε update .
Θα κανω scan , να ΄σαι καλα -
Εχω το ESET NOD32 Antivirus 3.0 το οποιο ήταν 'τζαμπέ'
υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο να εγκαταστησω???Μια βοήθεια βρε συντεκνοι!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus
http://www.free-av.com/en/download/index.html
Πραγματικα δωρεαν ,ελαφρυ και πολυ καλο ,εγω δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα με ιο εδω και παρα πολυ καιρο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus
http://www.free-av.com/en/download/index.html' target='_blank
Πραγματικα δωρεαν ,ελαφρυ και πολυ καλο ,εγω δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα με ιο εδω και παρα πολυ καιρο.οκ να το δοκιμασω αλλά δεν πρεπει να διαγράψω αυτο που έχω τώρα πρώτα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]