-
Έξι καυτές διαφημίσεις αυτοκινήτων
-
Cow - Fiat Bravo
-
Πολύ τακτικές στην τηλεόραση τις τελευταίες μέρες οι διαφημίσεις του Tiguan και του Qashqai.
Έπεσαν οι (πολύμηνες) παραγγελίες ή μειώθηκε η αναμονή?
Τώρα τελευταία φαίνεται πως είναι πολύ lifestyle και in fashion να λεμε ότι 'σε 10 μήνες περιμένω το νέο μου αυτοκίνητο' αλλά για Ferrari όχι για 1400άρια ή 1600άρια ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ τακτικές στην τηλεόραση τις τελευταίες μέρες οι διαφημίσεις του Tiguan και του Qashqai.
Έπεσαν οι (πολύμηνες) παραγγελίες ή μειώθηκε η αναμονή?
Τώρα τελευταία φαίνεται πως είναι πολύ lifestyle και in fashion να λεμε ότι 'σε 10 μήνες περιμένω το νέο μου αυτοκίνητο' αλλά για Ferrari όχι για 1400άρια ή 1600άρια ...Για το Κασκάι, μπαααα.... (προχτές ρώτησα: 4μηνο+ (=εξάμηνο)). Βέβαια είναι βελτιωμένο σε σχέση με το περσινό 8μηνο....
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γαμάτη η νέα διαφήμιση της MiTo.κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché κλισέ Cliché
οι Ιταλοί αυτοκτονούν το στυλ τους -
http://www.youtube.com/watch?v=OHGzWezh ... re=related
Aπιστευτη
-
Διαφημηση C5:Η γυναικεια φωνη διαβαζει το 'ΜΑDE IN' στα αγγλικα και το 'FRANCE' στα γαλλικα (με το κλασσικο 'γ').
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαφημηση C5:Η γυναικεια φωνη διαβαζει το 'ΜΑDE IN' στα αγγλικα και το 'FRANCE' στα γαλλικα (με το κλασσικο 'γ').+1
Δεν τους καταλαβαίνω τους διαφημιστές ώρες ώρες...
Πολύ ωραίο ήταν το distingue-vous , το made in france τι το ήθελαν και με τέτοια προφορά μάλιστα; Ας το έκαναν έστω fabrique en France ή κάτι αντίστοιχο και όχι αυτή τη μπούρδα! -
'Βαψ'το μπλε και πετα το στη Θαλασσα'
Καποιος να πει στη chrysler-jeep οτι το cherokie στο βυθο της θαλασσας δεν τιμα ιδιαιτερα το αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαφημηση C5:Η γυναικεια φωνη διαβαζει το 'ΜΑDE IN' στα αγγλικα και το 'FRANCE' στα γαλλικα (με το κλασσικο 'γ').και το λένε με καμάρι λες και φτιάχτηκε στην Ιαπωνία... ...
-
Απευθύνεται σε φίλους της γαλλικής αυτοκίνησης.
Βγήκε η άλλη διαφήμιση γαλλικού μοντέλου (ποιου; δεν θυμάμαι) με το εμετικό σλόγκαν που έλεγε περίπου 'φτιάξαμε ένα γερμανικό αυτοκίνητο'. Έτσι τη μίσησαν οι γαλλόφιλοι και κάγχασαν οι γερμανόφιλοι.
Τούτο 'δω είναι πιο έξυπνο: κύριοι, σας δίνουμε ένα γαλλικό αυτοκίνητο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (στυλ, άνεση, σαλόνι, οδική συμπεριφορά - λένε τώρα). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγήκε η άλλη διαφήμιση γαλλικού μοντέλου (ποιου; δεν θυμάμαι) με το εμετικό σλόγκαν που έλεγε περίπου 'φτιάξαμε ένα γερμανικό αυτοκίνητο'. Έτσι τη μίσησαν οι γαλλόφιλοι και κάγχασαν οι γερμανόφιλοι.
Τούτο 'δω είναι πιο έξυπνο: κύριοι, σας δίνουμε ένα γαλλικό αυτοκίνητο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (στυλ, άνεση, σαλόνι, οδική συμπεριφορά - λένε τώρα).Της C5 δεν ήταν κι αυτή η διαφήμιση;
http://nl.youtube.com/watch?v=GMQnPWjK5pE -
Ενταξει ρε παιδια....ειναι δυνατον να κραζουμε αυτες τις διαφημισεις όταν υπαρχει το jumbo??????????
Ελεος δλδ.
-
Μου άρεσε και διαφήμιση για το Koleos που τραβάει παλιά μοντέλα της εταιρείας που έχουν κολλήσει στην λάσπη όπως το 5αρι
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Μου άρεσε και διαφήμιση για το Koleos που τραβάει παλιά μοντέλα της εταιρείας που έχουν κολλήσει στην λάσπη όπως το 5αριτο 4αρι τραβά
-
Σωστός
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Μου άρεσε και διαφήμιση για το Koleos που τραβάει παλιά μοντέλα της εταιρείας που έχουν κολλήσει στην λάσπη όπως το 5αριΣτην τηλεόραση την δείχνει αυτή τη διαφήμιση ή σε αφίσα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μου άρεσε και διαφήμιση για το Koleos που τραβάει παλιά μοντέλα της εταιρείας που έχουν κολλήσει στην λάσπη όπως το 5αρι
Στην τηλεόραση την δείχνει αυτή τη διαφήμιση ή σε αφίσα?
Τηλεοραση
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τούτο 'δω είναι πιο έξυπνο: κύριοι, σας δίνουμε ένα γαλλικό αυτοκίνητο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (στυλ, άνεση, σαλόνι, οδική συμπεριφορά - λένε τώρα).Της C5 δεν ήταν κι αυτή η διαφήμιση;
http://nl.youtube.com/watch?v=GMQnPWjK5pE' target='_blankεκεί μετα λουκάνικα και τα βυζιά έδωσα τα ρέστα μου.... φοβερό
Διαφημίσεις αυτοκινήτων