-
Εγώ αποφάσισα προς το παρόν να μην την κάνω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω!
Α.. σορρυ.. εμενα ηταν απο την αρχη εγκατεστημενα!
το καταλαβες ή το ειδες απο το manual?
-
.. μεσα στην ... προσφορα εισαι εσυ.. ο αποπανω λεω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:lol:
Κι εγώ τον HF περιμένω..
κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε πολυ
ευτυχως ειναι τζαμπα, οποτε διατηρουμε καποιες ελπιδες για να το τολμησει...
Τσάμπα εντελώς περιμένετε!
Σήμερα έμαθα πως πήραμε κι άλλο έργο! Μαμώ τον Σουφλιά μου μέσα, όλα φέτος θέλει να τα εγκαινιάσει; Τι γίνεται ρε φούστη μου, θα γίνουν εκλογές!(Δωρεάν είπατε ε; )
-
Ε ναι! Φροντίζω να αυξήσω τα ένσημά μου!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:lol:
Κι εγώ τον HF περιμένω..
κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε πολυ
ευτυχως ειναι τζαμπα, οποτε διατηρουμε καποιες ελπιδες για να το τολμησει...
Τσάμπα εντελώς περιμένετε!
Σήμερα έμαθα πως πήραμε κι άλλο έργο! Μαμώ τον Σουφλιά μου μέσα, όλα φέτος θέλει να τα εγκαινιάσει; Τι γίνεται ρε φούστη μου, θα γίνουν εκλογές!
help: rant:(Δωρεάν είπατε ε; )
Δωρεάν, ναι! Τελείωνε να παίρνουμε σειρά!
-
δηλαδη συγγνωμη.. θα καταλαβει ο κουκος διαφορα απο 6 σε 6,1?
-
Ενώ οι υπόλοιποι θα δείτε το φως το αληθινό. (αλληλεγγύη στον Ευβοιώτη BMWεδάκια)
Το πολύ πολύ, να σας κολλάνε λιγότερες φορές κάθε μέρα.
-
δεν μου εχει κολλησει ποτε...
σε αντιθεση με ενα iPhone ενος φιλου που εψαχνε να βρει απο που κανει reset!edit: ξεχασα τα απαραιτητα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ενώ οι υπόλοιποι θα δείτε το φως το αληθινό. (αλληλεγγύη στον Ευβοιώτη BMWεδάκια)Το πολύ πολύ, να σας κολλάνε λιγότερες φορές κάθε μέρα.
5-1
-
για τολμηρους....
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10471
ασχετο, με ποιο προγραμμα παιρνουμε screenshot?
-
Το έχουμε διαβάσει!
-
... speak for yourself!
για σενα τον απο-πανου, λεω! -
Εμ! Εμείς είμαστε στις επάλξεις της τεχνολογίας κύριε!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ασχετο, με ποιο προγραμμα παιρνουμε screenshot?
-
να σου πει ο τεχνολογικος επαλξιολογος!
-
Εεε...χμμμ...να πάρω την βοήθεια του κοινού?
-
Καλούτσικο το 5800 ..
Καλή τιμή!
Με αγωνία για την επόμενη, high end συσκευή.
Για να προλάβω απαντήσεις, όχι, δεν είναι κάτι καινοτόμο ,είναι απλά καινούρια έκδοση symbian με αρκετές ερωτήσεις περί ευχρηστιας-λειτουργικότητας και πρέπει να ελεγχθεί -
Λοιπόν ζητείται συσκευή μέχρι τα €300, με εύχρηστο μενού, χωρος για τραγούδια θα θεωρηθεί προσόν και καμερούλα καλή αλλά δεν είμαστε παπαράτσι οπότε δεν θα πεθάνουμε και για δαυτο! Οι προτάσεις σας θα με διευκολύνουν διότι ομολογώ, αν και λιώνω το κινητό (να κραταει και η μπαταριούλα οπότε!) από νέα μοντέλα δεν σκαμπαζω μία!
Δευτερον συσκευή για άνθρωπο που θέλει ΕΥΚΟΛΟ μενού, μεγάλα γράμματα και κουμπιά και αρκετη μπαταρία. Το κινητό θα χρησιμοποιηθεί βασικά για μπλα μπλα (το θέλει για τη δουλειά του) και αν δεν του βρω καλή συσκευη θα πρήξει εμένα καθότι του ανήκει το μισό μου DNA (ή έτσι έχουν πει και στους δυο μας τέλος πάντων!) οπότε αν αναζητούσατε μια καλή πράξη για σήμερα, να η ευκαρία σας! Τα λεφτά δεν είναι θέμα (αδικία )
-
αντικλεπτικο πηρες εσυ?
(ο μπουγατσας μου ειπε να το πω)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]