-
Γεια σου καλλιτεχνη παντος καιρου και καταστασεων HUNTER !
-
Πολύ βροχη εφαγα!Κοίτα φωτο σε αλλο θρεντ!
viewtopic.php?f=13&t=26712&p=1326239#p1326239
Τι λές;Την παλευω;
-
Και οχι μονον ..
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ???
-
ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΕΡΙΕ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΛΟ
-
Κυριε Κυριακοπουλε η παναξια νικη και οι καλες επιδοσεις σας παρασυρουν και λετε πραγματα που δεν ειναι σωστα κατα την αποψη μου.Απονεμετε μπραβο στους ανθρωπους της ΕΛΠΑ.Λαθος.Αναφερεστε σε ξεκουραστες απλες που ομως ηταν μεγαλες ο αγωνας ηταν Λαμια και το σερβις Ιτεα.Αναφερεστε σε φιλοξενια του δημου ισως απο ευγενεια αλλα δεν αναφερεστε ποιες παροχες σας εκανε σε εσας τους αγωνιζομενους ο Δημος -περυσι υπηρχε δωρεαν διαμονη για δυο βραδια-.Αναφερεστε σε προβληματα απο την αλλαγη του ΕΛΠΑ ονομαζοντας απλη αλλαγη την ματαιωση του ευρωπαικου ΕΛΠΑ γεγονος που μας στερησε απο εμας τους θεατες το θεαμα και απο τους αγωνιζομενους -οσους επιθυμουν και δεν ειναι οπαδοι του καλυτερα πρωτος στο χωριο-την συγκριση απο τις ξενες συμμετοχες.Ετσι απομειναμε δυο τρεις θεατες να βλεπουμε την θλιβερη και μιζερη εικονα των Ελληνικων αγωνων τον νικητη (στην ασφαλτο) να ριχνει λεπτο στον δευτερο και στους υπολοιπους τα ΝΟΤΕ να διεκδικουν θεση στη γενικη και να ριχνουν λεπτο στους νικητες της F2 F3.Αν αυτος ο αγωνας θεωρειτε οτι ηταν αρτιος και ηταν ο κορυφαιος του ελληνικου πρωταθληματος τοτε τι θα λεγαται για τον περυσινο που και κοσμο πιο πολυ ειχε και θεαμα πρασεφερε ασυγριτο σε εμας τους θεατες.Αρα σωστο και δικαιο ειναι να γραφεται οτι το φετινο ΕΛΠΑ ηταν μελανο σημειο στην ιστορια του σαν ραλλυ και πραγματικα πρεπει γρηγορα να το ξεχασουμε
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
ΑΝ ΘΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΚΟΣ.
ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙ ΝΙΚΗ ΜΟΥ [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ] ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΧΟΡΤΑΣΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ.
ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
Η ΑΠΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΡΑΛΛΥ.ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ.ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
Η ΙΤΕΑ ΤΩΡΑ.
ΠΑΛΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΩΡΑΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΔΙΠΛΑ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ [ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ] ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ.
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ.ΘΕΛΩ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΤΥΧΕ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ [ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ] .
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΤΡΕΞΑ .
ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΤΟ ''ΡΑΛΛΥ ΙΤΕΑΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΤΙ.ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ POST ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ως θεατής είδα 4 ασφάλτινες και 1 χωμάτινη. Με εξαίρεση την 1η ασφάλτινη, στις άλλες το ευχαριστήθηκα. ΟΜΩΣ, η εικόνα είναι η εξής:
Παύλιανη 1, αφετηρία, σύνολο θεατών: 7+3 ηλικιωμένοι που μάζευαν χόρτα.
Χάνι Ζαγκανά 1, διασταύρωση, σύνολο θεατών: 10
Οινοχώρι 1, είσοδος Καλοσκοπής, σύνολο θεατών: 20
Χάνι Ζαγκανά 2, διασταύρωση, σύνολο θεατών: 20
Καρούτες 2, αφετηρία, σύνολο θεατών: 9
ΚΡΙΜΑ. Οι αγώνες δεν μπορούν να επιβιώσουν έτσι. -
Κατάλαβα...ΜΠΑΤΑΡΑΝ οι ειδικές...
-
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΛΙΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ.
Κ. ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΓΟ ΘΕΑΜΑ.ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΡΙΤΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΓΑ ΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......
-
Κανενα βιντεο υπαρχει να δουμε??????
-
Ο αγώνας καλά σχεδιασμένος με ένσταση τα τελευταία χιλιόμετρα στο χάνι Ζαγκανά. Πολύ πατημένα κομμάτια, χωρίς μπαριέρες και τα χώματα που μπήκαν τελευταία στιγμή αντί μπαριέρας θα μπορούσαν να δουλέψουν και σαν ράμπα απογείωσης. Σε σημεία μάλιστα που αν 'εφευγες πήγαινες 100αδες μέτρα κάτω....
Κακόγουστο αστείο μου φάνηκαν οι σημαίες από σουηδία, φινλανδία, ιταλία κλπ. στη εκκίνηση. Ειρωνεία για έναν ευρωπαικό αγώνα που θα 'χαμε στη χαλκιδική? Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό μου κοτσάραν όλες τις σημαίες εκει...
Ο δικός μας αγώνας με το ιμπιζα τέλειωσε στη δεύτερη ειδική από σαζμάν...για όποιον θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, κλικ εδώ... http://sakinen.blog.com/ -
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Πολύ ωραίο βιντεάκι..
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Πολυ καλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
-
ρε παιδιά το impreza του αθανασουλα μηπως είναι το παλιο του παπαδημητρίου?θέλω να πω είναι φουλ Α η ψευτο Α???
-
Δεν το ξερω,αλλα πάει 'αερα'.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ρε παιδιά το impreza του αθανασουλα μηπως είναι το παλιο του παπαδημητρίου?θέλω να πω είναι φουλ Α η ψευτο Α???ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΜΠΛΕ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΟΤΣΑ.
GROUP Α ΤΟΥ 1995.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
απο τους πιο ωραιους αγωνες των τελευταιων ετων ,μακαρι η συνεχεια να ειναι αντιστοιχη, για μενα προσωπικα ειναι η μονη μορφη αγωνων που παρακολουθω και ειλικρινα απογοητευομαι οταν βλεπω μονο θεατες, κριμα γιατι μιλαμε για την καλυτερη μορφη αγωνων αυτοκινητου στη χωρα μας και οι συμετοχες το μαρτυρουν περιτρανα ......
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .