-
Bλεποντας τις φασεις ξεκαθαρα στην αθλητικη Κυριακη, εχω να πω οτι συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπα και πριν..
ΥΓ: Ρε τον δολοφονο τον Μπαρκαουαν
Ο Βιτολο, αλλο κατσικι απο κει... -
Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια, που τραυματίστηκε από φάουλ του Βίτολο και αντικαταστάθηκε, έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα. Η κατάσταση θα εκτιμηθεί καλύτερα το πρωί της Δευτέρας, οπότε και θα καθοριστεί το διάστημα της απουσίας του παίκτη του Δικεφάλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Nα δω θελω τι θα ακουστει
-
απλα κορυφη απο σημερα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παρακαλω ολους τους ηθικολογους που εκραζαν περσι για γεωργιαδη να δω τι θα πουνε για το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τακλιν του βιτολο στον βιερινια (ο οποιος αποχωρησε με πατεριτσες)
Δηλαδή βρε συ, το οτι ο ένας ειναι κάφρος και δρεπάνι, σημαίνει οτι και ο άλλος ορθά ήταν κάφρος και δρεπάνι?
Ή επειδή χάσατε ένα παίχτη με παρόμοιο τρόπο, θα πρέπει ο Γεωργιάδης να πάρει άφεση αμαρτιών? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρακαλω ολους τους ηθικολογους που εκραζαν περσι για γεωργιαδη να δω τι θα πουνε για το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τακλιν του βιτολο στον βιερινια (ο οποιος αποχωρησε με πατεριτσες)
Δηλαδή βρε συ, το οτι ο ένας ειναι κάφρος και δρεπάνι, σημαίνει οτι και ο άλλος ορθά ήταν κάφρος και δρεπάνι?
Ή επειδή χάσατε ένα παίχτη με παρόμοιο τρόπο, θα πρέπει ο Γεωργιάδης να πάρει άφεση αμαρτιών?Αυτο καταλαβες ρε συ?
δεν δικαιολογω τον γεωργιαδη ΙΣΑ ΙΣΑ
απλα δεν ακουω τπτ για την αλλη πλευρα -
-
Μαζί σου.
Αν το είχα δει (δε βλέπω και πολλή τηλεόραση τελευταια), θα το είχα επισημάνει.
Υποθέτω και άλλοι από εδώ μέσα το ίδιο.
Αλλά μη βλέπεις και παντού 'αδικίες' βρε συ... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μαζί σου.
Αν το είχα δει (δε βλέπω και πολλή τηλεόραση τελευταια), θα το είχα επισημάνει.
Υποθέτω και άλλοι από εδώ μέσα το ίδιο.
Αλλά μη βλέπεις και παντού 'αδικίες' βρε συ...Mα δεν μιλησα για αδικια που θενα
αυτο ειναι το κακο οποτε μιλησει καποιος παοκτσης νομιζεται οτι παραπονιεται και αρχιζεται τα κλασσικα σχολια!
Δεν παραπονιεμαι απλα μου τη σπαει η επιλεκτικη μνημη και ο επιλεκτικος σχολιασμος
αυτα -
Τελικα οι γαυροι ειστε τραγικοι.Οταν ο παναθηναικος εβγαλε ανακοινωση μετα απο 3 συνεχομενες αγωνιστικες στις οποιες αδικηθηκε και στς 3,κοροιδευετε και λετε οτι οι μεγαλες ομαδες δεν πρεπει να διαμαρτυρονται και πρεπει να ξεπερνανε στο γηπεδο τις οποιες αδικιες και αλλες τετοιες χαζομαρες.Σε εναν αγωνα ΜΟΝΟ που αδικηθηκε ο γαυρος (1 ακυρωμενο γκολ και 1-2 κοκκινες) ξεσηκωσατε το συμπαν για δηθεν συνομωσιες εναντιον του γαυρου,πληρωμενοι διαιτητες και αλλα ωραια πραγματα.Ειστε πολυ ωραιοι τελικα
-
Στουμε...απ την αλλη,ποιοι εδω μεσα ελεγαν οτι ο βαο δεν επρεπε να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια; (αλλο να διαμαρτυρεσαι γενικα και αοριστα και αλλο με γραφικοτητες του στυλ ανακοινωσεις κλπ μπουρδες..).Αν δε σας αρεσει η διαιτησια λοιπον,κραξτε και την σουπερλιγκ του φιλου σας του πηλαδακη που εχει κι αυτος μεριδιο σημαντικο μιας και οριζει διαιτητες.Αλλα τι λεω..εδω περσυ ο προεδρος σας εβγαζε ανακοινωσεις παλι κατα της διαιτησιας για την οποια ο ιδιος (οχι μονο βεβαια,αλλα κυριως) ηταν υπευθυνος. Μετα απο αυτα,μαλλον εσεις ειστε πιο ωραιοι..
-
Ποιο ακυρωμενο γκολ ρε Bujinkan ? Το φαουλ του Ντιογκο ?
Ποιο πεναλτυ ? Αυτο που εγινε εκτος περιοχης ? ?
Μη τρελαθουμε τωρα! ! !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στουμε...απ την αλλη,ποιοι εδω μεσα ελεγαν οτι ο βαο δεν επρεπε να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια; (αλλο να διαμαρτυρεσαι γενικα και αοριστα και αλλο με γραφικοτητες του στυλ ανακοινωσεις κλπ μπουρδες..).Αν δε σας αρεσει η διαιτησια λοιπον,κραξτε και την σουπερλιγκ του φιλου σας του πηλαδακη που εχει κι αυτος μεριδιο σημαντικο μιας και οριζει διαιτητες.Αλλα τι λεω..εδω περσυ ο προεδρος σας εβγαζε ανακοινωσεις παλι κατα της διαιτησιας για την οποια ο ιδιος (οχι μονο βεβαια,αλλα κυριως) ηταν υπευθυνος. Μετα απο αυτα,μαλλον εσεις ειστε πιο ωραιοι..μου εξηγεις τι σημαινει να διαμαρτυρεσαι γενικα και αοριστα?Δεν σε καταλαβαινω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποιο ακυρωμενο γκολ ρε Bujinkan ? Το φαουλ του Ντιογκο ?Ποιο πεναλτυ ? Αυτο που εγινε εκτος περιοχης ? ?
Μη τρελαθουμε τωρα! ! !
ρε θα με τρελανεις?ανεφερα εγω κανα πεναλτυ?εξω απο την περιοχη ηταν
Τωρα για το γκολ κατα τη γνωμη μου,ναι μεν υπηρχε ενα σπρωξιμο αλλα για μενα δεν θα πρεπει να σφυριζονται φαουλ τετοια πραγματα. -
Να υπαρχει ενα κλιμα ρε αχιλλεα στους οπαδους το οποιο να ενστερνιζονται και οι της διοικησης και να λενε σε πηγαδακια κλπ οτι αδικηθηκαν οικτρα.Τωρα με πιανεις;Γιατι αν με πιανεις ξερεις οτι ειναι ο πιο εμμεσος τροπος να διαμαρτυρηθεις σαν ομαδα.
Στον bagus τι να απαντησεις τωρα; Δεν με νοιαζει τι πρεσβευει και τι οχι ενας καθηγητης διαιτησιας οπως ο βαρουχας.Ο οποιος ειπε οτι ειναι στην κριση του εκαστοτε διαιτητη αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν δινεται φαουλ.Επισης το πεναλτυ πρεπει να σαι τυφλος για ναμην το δεις.Τελος ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ κι αν δεχτω οτι ειναι φαουλ και οτι δεν ειναι πεναλτυ ειναι απευθειας κοκκινη απ το 35.Που σημαινει 60 λεπτα με 10 (και σιγουρα τουλαχιστον 9) παικτες ο οφη.Νταξ,τωρα που το σκεφτομαι καλα επαιξε ο μαζαρακος.Παλι καλα που δε μας εδωσε κανα πετσι σαν του οακα την α αγωνιστικη!!!
Οχι γιατι θα τρελαθουμε!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να υπαρχει ενα κλιμα ρε αχιλλεα στους οπαδους το οποιο να ενστερνιζονται και οι της διοικησης και να λενε σε πηγαδακια κλπ οτι αδικηθηκαν οικτρα.Τωρα με πιανεις;Γιατι αν με πιανεις ξερεις οτι ειναι ο πιο εμμεσος τροπος να διαμαρτυρηθεις σαν ομαδα.Στον bagus τι να απαντησεις τωρα; Δεν με νοιαζει τι πρεσβευει και τι οχι ενας καθηγητης διαιτησιας οπως ο βαρουχας.Ο οποιος ειπε οτι ειναι στην κριση του εκαστοτε διαιτητη αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν δινεται φαουλ.Επισης το πεναλτυ πρεπει να σαι τυφλος για ναμην το δεις.Τελος ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ κι αν δεχτω οτι ειναι φαουλ και οτι δεν ειναι πεναλτυ ειναι απευθειας κοκκινη απ το 35.Που σημαινει 60 λεπτα με 10 (και σιγουρα τουλαχιστον 9) παικτες ο οφη.Νταξ,τωρα που το σκεφτομαι καλα επαιξε ο μαζαρακος.Παλι καλα που δε μας εδωσε κανα πετσι σαν του οακα την α αγωνιστικη!!!
Οχι γιατι θα τρελαθουμε!!!!
οταν ανεφερα 2 κοκκινες,η 1 ειναι σε αυτη τη φαση.Βεβαια πεναλτι δεν υπαρχει με την καμια διοτι ειναι εξω απο την περιοχη.Κοκκινη ομως ειναι.+1 αλλη μια κοκκινη που δεν δοθηκε
-
Ποιος ειναι εξω απ την περιοχη ρε συ; Ο μπελουτσι;Το σωμα του ειναι μεσα στην περιοχη και εχω αλλαξει φακους μυωπιας..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος ειναι εξω απ την περιοχη ρε συ; Ο μπελουτσι;Το σωμα του ειναι μεσα στην περιοχη και εχω αλλαξει φακους μυωπιας..Nα κανεις μηνυση στον οφθαλμιατρο τοτε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ποιος ειναι εξω απ την περιοχη ρε συ; Ο μπελουτσι;Το σωμα του ειναι μεσα στην περιοχη και εχω αλλαξει φακους μυωπιας..
Nα κανεις μηνυση στον οφθαλμιατρο τοτε
Tο αυτο.
Αν οχι μηνυση για να μη φτασεις στα ακρα,απλα αλλαξε τον...
-
Mαλιστα κυριε καθηγητα διαιτησιας (αντε πες εγω δεν ειδα καλα...) θα το εχω υποψην μου...
Υγ: Πεσε κι εσυ κατω μπορεις να παρεις Μπεναλτυ...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
τς τς τς, ουτε μια πλακα δεν μπορει να κανει ρε ο ανθρωπος χωρις να τον παρεξηγησουν οι.. ερυθρολευκοι καλοθελητες
'Στο Τσαμπιονς Λιγκ πρεπει να δινεις τον καλυτερο σου εαυτο, ειτε παιζει με την Ρεαλ είτε με τον Ολυμπιακο'
Σερ Αλεξ Φεργκιουσον
2003Κάνε κωλοτούμπα. Δεν το είπε ποτέ. Είπε είτε παίζεις με την Ρεάλ είτε με την Ιντερ.
Το είπε και το παραείπε! Ήταν αν ενθυμούμαι καλώς μια από τις χρονιές που οι 4άρες και οι 5άρες ήταν η ταρίφα που έτρωγε ο γάυρος με όποια ομάδα και να έπαιζε στην Ευρώπη.
Μη διαβάζεις πολύ πράσινη κάνει κακό στη νοημοσύνη.
Και να το είχε πει βέβαια, απέχει πολύ από το να το λέει ο ίδιος ο προπονητής σου από το να το λέει ο Σερ τσίχλας.Σωστά, τι ξέρει ο... Σερ τσίχλας μπροστά σε κολοσσούς της προπονητικής όπως π.χ. ο Λεμονής, ο Ματζουράκης και ο... Βαλβίδας
Που να χτυπιέσαι κάτω δεν το είπε. Είπε για Inter. όταν είχε γίνει το θέμα, είχα βρει και link από το επίσημο site της uefa με τις δηλώσεις. Έψαξα χθες αλλά δεν το βρήκα (φυσικά δεν βρήκα ούτε αυτό που θέλετε εσείς να πιστεύετε).
Όσο για το δεύτερο, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, μια χαρά έξυπνος άνθρωπος είσαι.
Απλά ο Τεν Τεν δεν ξέρει την παροιμία που λέει «άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», για αυτό το θάβει.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009