-
Γμσ τα... Από πού τραβηγμένη, κατάλαβες καθόλου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμσ τα... Από πού τραβηγμένη, κατάλαβες καθόλου;όχι, ότι έγραψα μου είπε.
λογικά θα ήταν στημένοι στην έξοδο που πάει για 424 κ παπαγεωργίου και θα χτυπούσαν αβέρτα!
δεν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος εκει κοντά -
Τι όριο έχει ο περιφερειακός;
Εν τω μεταξύ μπροστά απ το Παπαγεωργίου συνήθως ανοίγει η κίνηση και έχει κατηφόρα. Πώς να μη σε γράψουν; -
90 έχει εκεί... Αγόρασα ένα καινούριο άλμπουμ σήμερα, για να δούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
90 έχει εκεί... -
Να δούμε ποιός θα μείνει με πινακίδες και δίπλωμα να μας μαζεύει για τον καφέ.
-
Και στην Ν.Ραιδεστο μπηκε φωτογραφος.Προσοχη
-
καλα παμε...
-
Εεεε ρε πστ μου, στο πιο ασφαλές σημείο βρήκαν; Ας βάλουν κάμερα πριν το τούνελ αν θέλουν ουσία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εεεε ρε πστ μου, στο πιο ασφαλές σημείο βρήκαν; Ας βάλουν κάμερα πριν το τούνελ αν θέλουν ουσία.Μα στα σημεία που έχουν ουσία δεν τις βάζουν πάντα; Για τις εισπράξεις οφ κορς...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Και στην Ν.Ραιδεστο μπηκε φωτογραφος.ΠροσοχηΣε ποιο σημείο; Εκεί στα φανάρια;
-
Είχαμε και δυνατό δυστύχημα το Σ/Κ στην γέφυρα του Τριλόφου στην ΕΟ.
27χρονος με porche, που του την είχαν πάρει οι γονείς με δάνειο λένε έφυγε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε 2 αμάξια... Ο ίδιος σκοτώθηκε, οι άλλοι 2 ζουν. Και εντωμεταξύ 5 λεπτά αφότου έγινε έφευγα εγώ από Μεσημέρι, και πέτυχα τρελό μποτιλιάρισμα στην γέφυρα, και την έκανα για Τρίλοφο και Μηδέν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχαμε και δυνατό δυστύχημα το Σ/Κ στην γέφυρα του Τριλόφου στην ΕΟ.
**27χρονος με porche, που του την είχαν πάρει οι γονείς με δάνειο λένε **έφυγε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε 2 αμάξια... Ο ίδιος σκοτώθηκε, οι άλλοι 2 ζουν. Και εντωμεταξύ 5 λεπτά αφότου έγινε έφευγα εγώ από Μεσημέρι, και πέτυχα τρελό μποτιλιάρισμα στην γέφυρα, και την έκανα για Τρίλοφο και Μηδέν.super star λαμπιρη
-
Μπα...
-
τι μπα?
-
Εννοώ ότι δεν είναι κίτρινη πληροφορία...
-
οχι ρε συ απλα το λεω γιατι ειναι σχολιο λαμπιρη μεσα στο γεγονος
-
A ναι, είναι λίγο...
Μ@λακία πάντως ρε πστ μου, παίζει δλδ να το έχασε σε εκείνα τα ελάχιστα μέτρα που δεν έχει μπαριέρα ή νησίδα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
A ναι, είναι λίγο...
**
Μ@λακία πάντως ρε πστ μου, παίζει δλδ να το έχασε σε εκείνα τα ελάχιστα μέτρα που δεν έχει μπαριέρα ή νησίδα.**Αν ερθει η ωρα σου δεν υπαρχει επιστροφη...
-
Ρε παιδια αν οντως αυτα που εβαζαν τις προαλλες ηταν καμερες στο περιφερειακο,για να ισχυουν οι παραβασεις δεν πρεπει να βαλουν τις ταμπελιτσες που λενε οτι οι παραβασεις ελεγχονται απο ηλεκτρονικα μεσα(η κατι τετοιο)?
Posts προς Θεσσαλονικείς