-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Tραγουδαει το Happy birthday toy you κ τρεχει το λιονταρι κ σβηνει το κερι Την ειχα δωσει την απαντησητο οτι ειναι λιονταρι δε σημαινει οτι δεν ξερει ορθογραφία
-
Είδες προκατάληψη στον κόσμο.
-
Αν ο αννθρωπος δεν εχει χιουμορ ασχολειται με λεπτομερειες , για να μην πω τιποτα για το φεγγαρι .
-
Η σκηνή εκτυλίσσεται στον Παράδεισο όπου ο Άγιος Πέτρος ελέγχει όλους όσους θέλουν να μπούν μέσα.
Έτσι, λοιπόν, ρωτάει τον επόμενο (ένα ψηλόλιγνο συμπαθητικό μαυρούλη):- Ποιος είσαι και τί έκανες στη Γή;
- Είμαι ο Μπάρακ Ομπάμα και ήμουνα ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ.
- Πλάκα μου κάνεις;;; Μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ;;;!!!
- Σοβαρά μιλάω.
- Και πότε έγινε αυτό;
- Πριν από είκοσι λεπτά.
-
- Τι κάνεις εκεί; Στο στόμα έχεις το θερμόμετρο;
- Γιατί γιατρέ, έπρεπε να το είχα βάλει στον κ**ο μου;
- Όχι δεν ήταν απαραίτητο, αλλά εκεί το είχε ο προηγούμενος ασθενής.
-
Φανταστικό!
-
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ:
και οπως ειμαι χτες στην αιγαλεου(απο μενιδι μερια) με κατι αλλα opc ετοιμοι να παρκαρουμε, περναει ενα rallye ασπρο με 10χλμ προκλητικα τελειως και βαραει κοφτες!!!
ε ρε ξυλο που σου χρειαζεται...
πλακωνομαι απο πισω και παταμε
απο την αρχη καταλαβα οτι ηταν μονο ενα φ-ε αλλα δεν αξιζε να ασχοληθω περισσοτερο
ερχεται διπλα το παληκαρι και κατεβαζουμε τα παραθυρα...μια μαυριδερη χαρουμενη φιγουρα εμφανιζεται
-''Καλα παει το ραλλακι σου''
-''Καλο και σενα το εργαλειο σου''
-''Τι εισαι?'' του λεω
και τι μου απανταει????
-''Τσιγγανος''
ακομα το σκεφτομαι και γελαω...απορω πως κρατηθηκα
'' Περα απο αυτο'' του λεω μυξογελωντας
δεν απανταει..
-''παμε μια απο 2ες'' του λεω
τον αφηνω να πατησει πρωτος να κανει ενα αμαξι και μετα παταω...
δεν εχει νοημα να αναφερω τι εγινε καθως σιγουρα το site το παρακολουθουνε και ανηλικα...
μετα απο κανα 5' και αφου με εφτασε γυρναει και μου κανει με νοημα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ:και οπως ειμαι χτες στην αιγαλεου(απο μενιδι μερια) με κατι αλλα opc ετοιμοι να παρκαρουμε, περναει ενα rallye ασπρο με 10χλμ προκλητικα τελειως και βαραει κοφτες!!!
απο την αρχη καταλαβα οτι ηταν μονο ενα φ-ε αλλα δεν αξιζε να ασχοληθω περισσοτερο
ερχεται διπλα το παληκαρι και κατεβαζουμε τα παραθυρα...μια μαυριδερη χαρουμενη φιγουρα εμφανιζεται
-''Τι εισαι?'' του λεω
και τι μου απανταει????
-''Τσιγγανος''
δεν απανταει..
δεν εχει νοημα να αναφερω τι εγινε καθως σιγουρα το site το παρακολουθουνε και ανηλικα...
μετα απο κανα 5' και αφου με εφτασε γυρναει και μου κανει με νοημαη συνεχεια?
-
......επί της οθόνης.....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ:
και οπως ειμαι χτες στην αιγαλεου(απο μενιδι μερια) με κατι αλλα opc ετοιμοι να παρκαρουμε, περναει ενα rallye ασπρο με 10χλμ προκλητικα τελειως και βαραει κοφτες!!!
-''Τι εισαι?'' του λεω
και τι μου απανταει????
-''Τσιγγανος''
δεν απανταει..
μετα απο κανα 5' και αφου με εφτασε γυρναει και μου κανει με νοημαη συνεχεια?
Μετά της διαφημίσεις.
-
Δεν έχει συνέχεια, εκεί που κόβεται έχει emoticons και δεν μπήκαν εδώ απλά.
Δεν σας φάνηκε αστείο; -
Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
- 'Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;'
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει: - 'Καλά ρε δε με ακούς;'
- 'Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις.'
Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά: - 'Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;'
Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς: - 'Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω.'
- 'Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σας φάνηκε αστείο;ο πυρετός που είχα χθες το βράδυ ήταν πιο αστείος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σας φάνηκε αστείο;Ξεκαρδιστήκαμε! Απλά δεν στο δείχνουμε μην το πάρεις επάνω σου!
ο πυρετός που είχα χθες το βράδυ ήταν πιο αστείος
Η αλήθεια είναι κι εγω τώρα που το διάβασα γέλασα περισσότερο από τον γύφτο με τις 2ες!
(τι επαθες καλέ;;; Περαστικά!!!)
-
Απλά έχετε χιούμορ ιταλού χασάπη μαφιόζου που προσπαθεί να φτιάξει μπιστέκα φιορεντίνα από ορειβατικό παπούτσι timberland. Χοντροκομμένο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά έχετε χιούμορ ιταλού χασάπη μαφιόζου που προσπαθεί να φτιάξει μπιστέκα φιορεντίνα από ορειβατικό παπούτσι timberland. Χοντροκομμένο.Τα Timberland ΔΕΝ είναι χοντροκομμένα!
Απλά δεν είναι...νόστιμα! -
Έτσι λέει το αμόρε μου τα timberland μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι λέει το αμόρε μου τα timberland μου.Περίεργο... Στην δικιά μου, αν και φανατική της μόδας και του στυλ μπλα μπλα... Τις αρέσουν τα Timberland μου όπως και οι μπότες Sancho (όχι οι μυτερες! ) που βγάζω το...χειμώνα μου!
-
Τώρα μου ρθε με μειλ:
Ένας τροχονόμος σταματά ένα αυτοκίνητο μ' έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα, και πλησιάζει για τα καθέκαστα.
Ο άνδρας, που κάθεται στο τιμόνι, τον ρωτά: 'Τι έγινε, κύριε τροχονόμε; Γιατί μας σταματήσατε;'
Τροχονόμος: Τρέχατε με εκατό ενώ το όριο είναι εξήντα. Δυστυχώς, θα πρέπει να σας κόψω κλήση.
Άνδρας: Μα, πώς έτρεχα με εκατό; Το πολύ να ήμουν λίγο πάνω από τα εξήντα.
Γυναίκα: Τι λες τώρα, Κώστα μου. Έχει δίκιο ο κύριος. Τα είχες περάσει τα εκατό. Κι εγώ το πρόσεξα. [Ο άνδρας τής ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα.]
Τροχονόμος: Θα πρέπει να σας δώσω κλήση και για το πίσω φως που είναι σπασμένο.
Άνδρας: Ποιο σπασμένο φως; Έχω εγώ σπασμένο φως;
Γυναίκα: Πώς δεν έχεις, Κώστα μου; Κι εσύ το είδες και μου το είπες εδώ και δυο βδομάδες![Νέο δολοφονικό βλέμμα από τον άνδρα.]
Τροχονόμος: Και, για να τελειώνουμε, θα σας δώσω επίσης κλήση επειδή δεν έχετε φορέσει τη ζώνη ασφαλείας.
Άνδρας: Μα τώρα δα την έβγαλα, όταν κατεβαίνατε από τη μοτοσικλέτα!
Γυναίκα: Καλέ τι είναι αυτά που λες στον άνθρωπο, Κώστα μου! Εσύ ποτέ δε τη φοράς τη ζώνη!
Πάνω εκεί ο άνδρας γυρνά στη γυναίκα και της φωνάζει: 'Για όνομα του θεού, δεν μπορείς να βγάλεις το σκασμό;'
Ο τροχονόμος κοιτάζει τη γυναίκα και τη ρωτά: 'Με συγχωρείτε, κυρία μου, έτσι σας μιλάει πάντα;'
Και η γυναίκα: 'Όχι, κύριε τροχονόμε. Μόνο όταν είναι πιωμένος...'
...
.
BONUS ατάκα ανεκδότου: Και τότε ακούγεται μια φωνή από το πορτ μπαγκάζ: 'Τι έγκινε, περάσαμε το σύνορα;'
Ανεκδοτα [#6]