-
Ο χρήστης QUEEN έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟ ΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.Καλώς ήρθες, αλλά απ' ότι φαίνεται σε ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ είμαστε.
Εδώ μιλάμε για τα ιστορικά.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ!!!
ΜΟΥΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΣ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΠΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.
ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΟΥ. -
Νεα θελεις μπουμπη μου ?
Ωραια , ακου ....
Πρωτη ημερα νικητης ο Λευτερης Σωτηρχος με σχεδον δυο λεπτα απ'τον δευτερο .....
Δευτερη ημερα χωμα , νικητης ο Αρης Βωβος επισης με κανα δυο λεπτα απ'τον επομενο , που μαθαινει το νεο του αυτοκινητο ......
Αυτα , απο πηγη , μην σου ξεφυγουν στους θεατες γυρο σου εκει στα βουνα και πουνε οτι στηνουμε τους αγωνες , ετσι ?
αν εχω κι αλλα νεα θα σου γραψω εδω .
φιλακια
μουτι μουτι
Α ... και που εισαι , αν την δευτερα διαβασεις στους τιτλους Ο ΚΥΡΚΟΣ ΕΧΑΣΕ , θα ειναι αληθεια να το πιστεψεις , γιατι δεν τρεχει ....
ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΙΤΕΑ , Η ΔΥΟ ΓΙΑ EVO ....
στα 150 ε παει και ερχεται το αγωνιστικο Ιτεα για προλαβατε μην τρεχετε και δεν φτανετε ... -
Σεβόμενος τον thread αυτό (κάλιο αργά παρά ποτέ ) και αφού δεν βλέπω να διαχωρίζεται σε καινούριο θα σταματήσω εδώ αν και έχω πολλά να πω ακόμα.
Η συνέχεια απο μέρους μου με pm.ΥΓ on topic, μάλον έψησα την κυρία μου και το άλλο ΣΚ μας βλέπω οικογενειακώς στην Ιτέα θεατές!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Νεα θελεις μπουμπη μου ?Ωραια , ακου ....
Πρωτη ημερα νικητης ο Λευτερης Σωτηρχος με σχεδον δυο λεπτα απ'τον δευτερο .....
Δευτερη ημερα χωμα , νικητης ο Αρης Βωβος επισης με κανα δυο λεπτα απ'τον επομενο , που μαθαινει το νεο του αυτοκινητο ......
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑPR ΜΟΝΟ 2 ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΠΑ?
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ 70 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ. -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Να κανω μια επισυμανση λιγο εκτος θεματος αλλα αφορα τον αγωνα γιατι αφου οι δοκιμες επιτρεποντε μετα την ληξη συμμετοχων, το σαββατοκυριακο που μας περασε διαφορα εβο πεζω κλιο οργωναν τα βουνα της λαμιας, πηγαινοντας σε ρυθμο αγωνα και μαλιστα φοροντας αγωνιστικα λαστιχα.Πρεπει να βγαινουν εκτος αγωνα αυτοι οι κυριοι και πραγματικα νομιζουν οτι οφελουνται απο αυτο.Ελεος καποιοι αν δεν παρανομησουν στις δοκιμες νομιζουν οτι δεν θα διακριθουν!!!!Καλημερα,
Θελεις να μας πεις τι χρωμα ηταν το κλιο που οργωνε τα βουνα, σε ρυθμους αγωνα και με αγωνιστικα λαστιχα? Αναφερομαι στο κλιο γιατι ηταν μονο δυο εκει και γνωριζω οτι οχι μονο δεν φορουσαν αγωνιστικα λαστιχα, αλλα σιγουρα δεν πηγαιναν σε ρυθμους αγωνα και μαλιστα με φουλ βροχη και ομιχλη...
Φιλικα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχει δημοσιευτεί η διαδρομή, ωράρια κτλ.
Συμμετοχές γύρω στις 70 άσφαλτο και 40-κάτι χώμα.....ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 55 ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 56.....!!!!!
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..........
http://www.elparally.gr/2008/el/participants.php' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
-
Και ειναι πολυ πιθανο να παιζουν και κοντα στα εκατοστα του δευτερολεπτου....
-
pantos moy kanei entiposei den blepo ton kyrio el-em na milaei katholoy gia ta servise opos kanei se alles lesxes mipos theori oti ayto to sustima 4 eidikes (50km) kai servise einai kalytero epeidi einai 30lepto? i epeidi einai agonas tis elpa kai dia magias irthe konta mas as min to sxoliasoyme ayto poy me enoxli eilikrina einai poy oloi exoyme dio metra kai dio statha then yparxei pleon i agapi gia to athlima aplos kai mono to prosopiko mas synferon (genika milontas)
kai den prokite na anoijo thema kai na to synexiso opios katalabe katalabe i alloi to synferon toys
-
Tι να μιλησει αγαπητε , να πει τι? Αφου ολος ο αγωνας ξερει οτι ειναι στημενος απ'το τηλεφωνο ....
Χεστηκαν αν θα πρεπει να εχεις δυο αυτοκινητα και ανθρωπους σερβις , αν θα κανεις τοσα χιλιομετρα απλης ,αν θα αντεξουν τοσα χλμ τα αγωνιστικα με μικροαβαριες , κουραστικα' και ανοητα , και αλλα πολλα που θα τα δουμε στην πορεια ......
Αφου δεν υπαρχουν ανθρωποι επαγγελματιες που να εχουν τις εναλλακτικες περιπτωσεις-λυσεις ετοιμες τι περιμενεις ?
θελουν να το παιζουν εκσυνχρονισμενοι με τους κανονισμους της fia , και απ'την αλλη να μας τρεχουν σαν την εποχη του 70 ....τι να πει λοιπον , κι εγω τα εχω σιχαθει τα ιδια και τα ιδια .... -
Ο χρήστης clubdim έγραψε:
pantos moy kanei entiposei den blepo ton kyrio el-em na milaei katholoy gia ta servise opos kanei se alles lesxes mipos theori oti ayto to sustima 4 eidikes (50km) kai servise einai kalytero epeidi einai 30lepto? i epeidi einai agonas tis elpa kai dia magias irthe konta mas as min to sxoliasoyme ayto poy me enoxli eilikrina einai poy oloi exoyme dio metra kai dio statha then yparxei pleon i agapi gia to athlima aplos kai mono to prosopiko mas synferon (genika milontas)kai den prokite na anoijo thema kai na to synexiso opios katalabe katalabe i alloi to synferon toys
+1
-
Να κανω μια επισυμανση λιγο εκτος θεματος αλλα αφορα τον αγωνα γιατι αφου οι δοκιμες επιτρεποντε μετα την ληξη συμμετοχων, το σαββατοκυριακο που μας περασε διαφορα εβο πεζω κλιο οργωναν τα βουνα της λαμιας, πηγαινοντας σε ρυθμο αγωνα και μαλιστα φοροντας αγωνιστικα λαστιχα.Πρεπει να βγαινουν εκτος αγωνα αυτοι οι κυριοι και πραγματικα νομιζουν οτι οφελουνται απο αυτο.Ελεος καποιοι αν δεν παρανομησουν στις δοκιμες νομιζουν οτι δεν θα διακριθουν!!!!
Καλημερα,
Θελεις να μας πεις τι χρωμα ηταν το κλιο που οργωνε τα βουνα, σε ρυθμους αγωνα και με αγωνιστικα λαστιχα? Αναφερομαι στο κλιο γιατι ηταν μονο δυο εκει και γνωριζω οτι οχι μονο δεν φορουσαν αγωνιστικα λαστιχα, αλλα σιγουρα δεν πηγαιναν σε ρυθμους αγωνα και μαλιστα με φουλ βροχη και ομιχλη...
ΦιλικαΜΕΓΑΛΕ scudo ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ CLIO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο Stelios C ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ [ΛΕΣΧΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-ΕΛΠΑ] ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΡΓΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΑ.
ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ [ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ] ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ CLIO NA ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΠΜ ΤΟΝ ΑΡ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 20-21/09
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΣ ΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Εγω κυριοι δεν αναφερομαι στο σαββατοκυριακο 20 /21 που μας περασε που ουτος η αλλως δοκιμες ειναι επιτρεπτες και υποτιθεται επιτηρουμενες αλλα αν διαβασετε πιο προσεκτικα για το σαββατοκυριακο πριν την ληξη των συμμετοχων διαστημα που οι δοκιμες δεν επιτρεπονται και ομως καποιοι εκαναν δοκιμες και γρηγορες και μαλιστα με λαστιχα που ακουγονται χαρακτηριστικα.Και μαλλον αφου μιλατε για το σαββατοκυριακο 20 με 21 δεν αφορουσε εσας κυριε Κυριακοπουλε οποτε δεν αφορα και τα γουστα σας
-
Χρωματακια αυτοκινητων ?
-
Εγω κυριοι δεν αναφερομαι στο σαββατοκυριακο 20 /21 που μας περασε που ουτος η αλλως δοκιμες ειναι επιτρεπτες και υποτιθεται επιτηρουμενες αλλα αν διαβασετε πιο προσεκτικα για το σαββατοκυριακο πριν την ληξη των συμμετοχων διαστημα που οι δοκιμες δεν επιτρεπονται και ομως καποιοι εκαναν δοκιμες και γρηγορες και μαλιστα με λαστιχα που ακουγονται χαρακτηριστικα.Και μαλλον αφου μιλατε για το σαββατοκυριακο 20 με 21 δεν αφορουσε εσας κυριε Κυριακοπουλε οποτε δεν αφορα και τα γουστα σας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Εχει δημοσιευτεί η διαδρομή, ωράρια κτλ.
Συμμετοχές γύρω στις 70 άσφαλτο και 40-κάτι χώμα.....ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 55 ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 56.....!!!!!
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..........
http://www.elparally.gr/2008/el/participants.php' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Μαγικό αυτό που έκανε ο Παναγιώτης!!!! Μήπως να μας πεί πως το κατάφερε για να έχουμε και εμείς κλώνους για να δουλεύουμε λιγότερο
-
pantos moy kanei entiposei den blepo ton kyrio el-em na milaei katholoy gia ta servise opos kanei se alles lesxes mipos theori oti ayto to sustima 4 eidikes (50km) kai servise einai kalytero epeidi einai 30lepto? i epeidi einai agonas tis elpa kai dia magias irthe konta mas as min to sxoliasoyme ayto poy me enoxli eilikrina einai poy oloi exoyme dio metra kai dio statha then yparxei pleon i agapi gia to athlima aplos kai mono to prosopiko mas synferon (genika milontas)kai den prokite na anoijo thema kai na to synexiso opios katalabe katalabe i alloi to synferon toys
ΑΓΑΠΗΤΕ clubdim,
ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο APR,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ (ΑΡΘΡΟ 12.1.2) ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ,ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 60 !!!!! ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΠΟ SERVICE ΣΕ SERVICE. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ 'ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ' ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΜΑΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. -
den tha apantoysa opos eipa kai pio epano alla perimena apo enan anthropo tis hlikiasas kai tis ontotita sas na einai pio kosmios kai ama blepo ego fantasmata eseis mallon zeite se allo kosmo!!!!!! kai na min jexnate to ti lete gia alloys agones faskete kai anti fasketai!!!!!!!!
kai sto thed den trexate alla gia ta servise kriniazate synexia me analogia xiliometron kai servise i misi apo oti sto elpa .
loipon tha parakaloysa apo ton kyrio el-em mias kai polla padia ton exoyn san protipo kai ego mesa se aytoys kai epeidi einai apo toys anthropoys poy probaloyn ton xoro pros ta ejo na sumperiferete san alithinos protathlitis!!!
kai ola ayta den tha ta egrafa an den apajionate tin sizitisi me to yg.
-
ΑΓΑΠΗΤΕ clubdim,
ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο APR,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ (ΑΡΘΡΟ 12.1.2) ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ,ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 60 !!!!! ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΠΟ SERVICE ΣΕ SERVICE. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ 'ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ' ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΜΑΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.EL-EM,
Αφου δεν συμμετεχεις στον αγωνα γιατι φαινεσαι στις συμμετοχες της Κυριακης?????
-
den tha apantoysa opos eipa kai pio epano alla perimena apo enan anthropo tis hlikiasas kai tis ontotita sas na einai pio kosmios kai ama blepo ego fantasmata eseis mallon zeite se allo kosmo!!!!!! kai na min jexnate to ti lete gia alloys agones faskete kai anti fasketai!!!!!!!!kai sto thed den trexate alla gia ta servise kriniazate synexia me analogia xiliometron kai servise i misi apo oti sto elpa .
loipon tha parakaloysa apo ton kyrio el-em mias kai polla padia ton exoyn san protipo kai ego mesa se aytoys kai epeidi einai apo toys anthropoys poy probaloyn ton xoro pros ta ejo na sumperiferete san alithinos protathlitis!!!
kai ola ayta den tha ta egrafa an den apajionate tin sizitisi me to yg.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ,ΘΑ ΠΑΡΑΒΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
ΣΤΟ ΔΕΘ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ,'ΦΩΝΑΖΑ' ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ 30ΛΕΠΤΟ SERVICE ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 20ΛΕΠΤΟ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Υ.Γ. ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ clubdim,ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο APR,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ (ΑΡΘΡΟ 12.1.2) ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ,ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 60 !!!!! ΧΛΜ Ε.Δ. ΑΠΟ SERVICE ΣΕ SERVICE. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ.
Υ.Γ. ΑΜΑΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.EL-EM,
Αφου δεν συμμετεχεις στον αγωνα γιατι φαινεσαι στις συμμετοχες της Κυριακης?????
AN ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ FUN,ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ.
ΑΛΛΟΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.'EL-EM'
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .