-
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ.
ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΩ WEB ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ''ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ''. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. -
ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΩ WEB ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ''ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ''. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. -
Σημαντικότερη αλλαγή, εκτός από την αντικατάσταση της οκτάδας με την τριάδα, η συμμετοχή όλων όσων συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Μάλλον την αλλαγή αυτή την υπαγόρευσε όλη η φιλολογία για την αξιοπιστία του διαγωνισμού. Τουλάχιστον έτσι δεν θα υπάρχει ουσιαστικά λόγος (εκτός αν πρόκειται για πραγματικά άρρωστη περίπτωση) για να προσπαθήσει κάποιος με αθέμιτα μέσα να επικρατήσει των υπολοίπων. Θα είναι περίπου σαν τον διαγωνισμό του forum.
-
Η πρόκριση στον τελικό όλων όσων θα παίξουν και στους 16 αγώνες του WRC είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει.Θα απελευθερώσει και τους πιο ρίσκους από εμάς να παίζουν πιο ελεύθερα!*****
Είναι κάτι ανάλογο με τους καινούργιους κανονισμούς του WRC που θα δίνουν πολλές δυνατότητες και σ' αυτούς που θα εγκαταλείπουν!Καλή διασκέδαση σε όσους θα πάρουν μέρος
***** Πχ εγώ.Αν συνέχιζε και φέτος ο AURIOL, θα μπορούσα να τον παίζω πάντα μέσα στους πρώτους, για να βγάλω το άχτι μου και δεν θα είχα κανένα κόστος στην βαθμολογία
-
Μέσω internet , θα υπάρξουν συμμετοχές ή μόνο με αποστολή του αποκόμματος του περιοδικού , με fax?
-
καλή η ερώτηση boxer!!!Γιατι όχι ΚΑΙ μέσω internet?
-
Έχω την εντύπωση πως θα υπάρξουν συμμετοχές και μέσω internet. Απλά δεν έχει ετοιμαστεί η σελίδα ακόμα. Άλλωστε στους όρους συμμετοχής γράφει: 'Παρατήρηση: Για τη βελτίωση του διαγωνισμού έχει αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του μέσω του web.'
Αλλάξει λέει. Όχι καταργηθεί!
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας ενημερώσει!
Ευχαριστώ! -
Φυσικά θα μπορούμε να συμμετάσχουμε μέσω internet!
-
Στο διαγωνισμό μπορείτε να συμμετάσχετε και μέσω internet (σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη η σελίδα) και μέσω fax.
Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι τα γράμματα που από φέτος καταργούνται. -
Από σήμερα μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό 'Προβλέψτε και Κερδίστε' και on-line!!!
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/
Καλή επιτυχία!
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Από σήμερα μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό 'Προβλέψτε και Κερδίστε' και on-line!!!http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/
Καλή επιτυχία!
Απ'ότι βλέπω πρέπει να ξαναγραφτούμε, σωστά?
( -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Απ'ότι βλέπω πρέπει να ξαναγραφτούμε, σωστά?
Σωστά !
-
Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω log in με τον παλιό κωδικό, αλλά όταν μπήκα στην διαδικασία υπενθύμισης του κωδικού μου μου εστάλη στο mail μου ο περσινός κωδικός. Θα ξαναγραφτούμε τελικά ή όχι;
-
Εκ πρώτης όψεως αυτό που θα πω ίσως φανεί άσχετο με το topic, αλλά για μένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον διαγωνισμό και το WRC. Και εξηγούμαι:
Στο τεύχος Ιανουαρίου των 4Τ υπάρχει ένθετο ημερολόγιο του 2004. Όλα καλά κι όλα ωραία, μόνο που από πρακτικότητα, μηδέν! Και ρωτώ λοιπόν:
Τι απέγινε εκείνο το ωραίο 4φυλλο αγωνιστικό ημερολόγιο που έδιναν οι 4Τ κάθε Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, που απεικόνιζε σε κουτάκια όλες τις ημέρες του χρόνου και τόνιζε με χρώματα τα σαββατοκύριακα των αγώνων WRC, F1, Πανελληνίου Πρωταθλήματος?
Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να ζητήσει κανείς και τα τελευταία 3-4 χρόνια το έχω μόνιμα αναρτημένο πάνω από το γραφείο μου, αντικαθιστώντας το με το καινούριο κάθε χρονιά.Ελπίζω ότι ένα παρόμοιο είναι ήδη προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει με τους 4Τ του Φεβρουαρίου... Αν όχι, τότε υπάρχει περίπτωση να σας πείσουμε για τον Μάρτη??? Προσωπικά, μου είναι απολύτως απαραίτητο.
-
Eδω και μια βδομαδα εχω κανει login αλλα ο κωδικος ακομη να ενεργοποιηθει και το mail ακομα να ερθει...
Απο τον 1ο αγωνα εκτος τελικου. Ωραια... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Eδω και μια βδομαδα εχω κανει login αλλα ο κωδικος ακομη να ενεργοποιηθει και το mail ακομα να ερθει...
Απο τον 1ο αγωνα εκτος τελικου. Ωραια...To πιο πιθανο είναι να έβαλες λάθος e-mail, επείδη το confirmation έρχεται αμέσως. Μπορείς πάντως μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα να στείλεις τα στοιχεία σου και τις προβλέψεις με φαξ μέχρι σήμερα το βράδυ.
-
Μπερδεύτηκα με το διαγωνισμό του φόρουμ και νόμιζα πως ήταν μέχρι σήμερα το βράδυ...
Οπότε αφου πρέπει να συμμετάσχω ΚΑΙ στα 16, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
-
Κι εγώ το ίδιο έπαθα. Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στο διαγωνισμό φέτος θα είμα απλά παρατηρητής!
Κρίμα ...του χρόνου πάλι! -
Ρε παιδιά, εγώ που δήλωσα χτες, έλεγε ότι το deadline είναι σήμερα 22/01. Τώρα δεν ξέρω αν σχύει αλλά έχετε περίπου 20 λεπτά ακόμα...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004