-
-
ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ
Πρασσινη φανελα ρε σεις με δουλευετε;Να βαλουμε κι εναν λαγο με ενα καροτο να θυμομαστε το ροζβαζελα. ΕΛΕΟΣ. Ποια σοβαρη ομαδα με κοκκινη φανελα θα μπορουσε να εχει και πρασσινη; OMG θα τρελαθουμε,ειναι ιεροσυλια,σοδομα και γομορα θα καειτε στην κολαση..
Ειπαμε βεβαια,λιβερπουλ ειν αυτη ποιος τη μαμει,ας βγαλει και ροζ φανελα μετα τον ακατανομαστο πελατη.Ετσι κι αλλιως και οι δυο ειναι φλωρικες ομαδες. -
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Άντζας μένει στον πάγκο, γιατί ο Μπελούτσι παίζει μόνο μισό ημίχρονο κτλπ κτλπ...
Ο Ντιόγκο φαίνεται το έχει το τόπι και μπορεί πολύ άμεσα να προσφέρει. Από καθαρή ατυχία δεν χρίστηκε σκόρερ.
Καλά ο Γκαλέτι βγάζει μάτια όπως πάντα. Παίχτης που είναι ηγέτης από την δεξιά πλευρά. Ότι έκανε ο Τζόλε τόσα χρόνια από αριστερά.
Ο Ντούντου ξέρει μπάλα και κάνει πάντα ότι πρέπει χωρίς περιτές ενέργειες.
Ο Λέτο από την άλλη σίγουρα είναι παιχτάρα αλλά πρέπει να γίνει πιο απλός και ουσιαστικός.Νομίζω ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
-
ποιός είπε την Λίβερπουλ φλώρικη ομάδα ??
-
ο κουκ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οριστε???
Το ειδες το ματς???Xαλαρωσε ρε μπαοκι
Οχι δεν το ειδα. Γιατι τι εγινε; Απλα ακουσα για ενα πεναλτι που δεν δωθηκε.Για τη διαιτησία χθες,δεν δόθηκαν 1-2 σφυρίγματα υπερ του ΟΦΗ (ίσως και πέναλτυ,το παραδέχομαι) και 25 κόκκινες στον Κουνενάκη
Αλλά όχι και απο το χεράκι,μίστερ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ο κουκ.θα τον κάνω ΝΤΑ.........
-
Μαζι σου...εγω προτεινω ενα μπαν...
-
παρακολούθησε κανένας την SF στον ALPHA σήμερα το μεσημέρι ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαζι σου...εγω προτεινω ενα μπαν...ποιός θα του το κάνει ????
-
-
Πολύ λίγο. Πρώτο το μονοθέσιο της Σεβίλης, δεύτερη θέση δεν θυμάμαι, 3η θέση το μονοθέσιο της Liverpool, το μονοθέσιο του Ολυμπιακού νομίζω στην 12η θέση τερμάτισε. Πολύ βροχή
-
viewtopic.php?f=2&t=32573
-
άκουσα ότι είχε και χθές αγώνες ?
μοιάζει λίγο πολύ με την F1 ?
υπάρχει κάποιο σχετικό site ? -
viewtopic.php?f=2&t=32573
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=32573' target='_blankευχαριστώ Νικολάκη.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ποιός θα του το κάνει ????
Aμα μαζεψουμε υπογραφες,να δεις για ποτε θα μπανιαριστει απ τον αντμινιστρατορα τον λιβερπουλιστα...
X 2
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ποιός θα του το κάνει ????
Aμα μαζεψουμε υπογραφες,να δεις για ποτε θα μπανιαριστει απ τον αντμινιστρατορα τον λιβερπουλιστα...
X 2
-
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΣΕΡΡΕΣ 0-1........(10 λεπτό)
-
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009