-
rantaplan σε εχουν βαλει στη μεση και σε βαρανε η μου φαινεται? Συμφωνω παντως με αυτα που ειπες για το κλιο,εκπληκτικο αμαξακι κανει τα παντα αλλα του λειπει η αισθηση που σου δινει το 106.Τωρα για ευθεια επειδη εκανα μια δοκιμη με ενα τετοιο στο 400αρι εμεινε ελαχιστα πισω,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως ειναι χειροτερο απο το δικο μου,ειναι μακραν πιο ποιοτικο και ασφαλες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαλιστα...και αλλος στροφακιας πλακωσε, ρε παιδια κοψτε την καραμελα, μολις καποιος πει οτι τον ενδιαφερει η επιδοση στην ευθεια ειναι ευθειακιας κλπ. Δλδ για ονομα του θεου, αν εσενα απλα σε ενδιαφερει το στριψιμο και οχι το γκαζι παρε ενα μινι κουπερ 1600 125 αλογα και στριβε ταπα με αυτο.
Ξαφνικα ξεχασαμε οτι τις στροφες τις ενωνουν ευθειες, και πρεπει και εκει να πηγαινεις γρηγορα!
Δεν ειδα τι με ρωτησες και δεν απαντησα αν θες κανε ενα c/p
σε ρωτησα το εξης:
γιατι τοτε δεν παιρνεις μια παλια πισωκουνα BMW με αρκετα αλογακια?
μη μου πεις οτι δε θα σου δινει καλη αισθηση...οχι τιποτε αλλο, αλλα θα πηγαινει και καλα στις ευθειες...
Παλια πισωκουνα BMW που να μπορει να βγαλει γουστα ειναι μια Ε36 απο 25ρι και πανω....ΑΝ βρεις γνησιο (εκτος αν θες να πεσω σε μετατροπες) πες μου ποσα θα χρειαστεις για μαζεματα κα ιπες μου μετα και για κοστος συντηρησης, sorry κιολας δλδ αλλα δεν εχω καμια ορεξη να τα σκαω στους μπαρμπαμητσους (καλα για επισημο συνεργειο δνε το συζηταω) να μου φτιαχνουν το αμαξι.
Εκτος αυτου (τελειως υποκειμενικο) δεν ψαχνω για αμαξι τετοιας κατηγοριας, ενα roadster καλοβλεπω, και αυτο που εχω καταληξει εκτος απο θεμα οδηγησης ειναι το ΜΧ5 λογω αξιοπιστιας, ευκολια ευρεσης ανταλακτικων αλλα και μεταπωλησης. Σε καλυψα?
Αν δεν το εχεις ξεχασει...μιλαω για καινουριο αμαξι και οχι για μεταχειρο.
jim...τι το ψαχνεις ρε φιλε, λες 5 πραγματα και νομιζουν οτι μιλανε με αλφα ρομεακια ή με χοντακια που φοραει παροπιδες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαταλαβα ρε αλανι τι τονισες να ουμ, αν παλι δεν πιστευεις οτι μπορει να γινει συγκριση....μονο ο καρτοδρομος ειναι διαθεσιμος πλεον....οργανο μετρησεων υπάρχει....αλλα μετα θα αρχισουμε τα....εγω μιλουσα για εργοστασιακο 106 και λοιπες ιστοριες. Αν παλι εχεις προχειρο καποιο γυρολογιο σου απο τα μεγαρα ευχαριστως να ακουσω το θαυμασιο αυτο νουμερο που ειναι ετη φωτος μπροστα μου. Εχω και χρονο απο μεγαρα τοτε που το αμαξι ειχε μονο σκουπα και ενα ζευγαρι μεταχειρα semi. Για πες να γελασουμε λιγο.σου ειπε κανεις οτι εχω 172;;;σου ειπε κανεις οτι με νοιαζει τι χρονους κανεις στα Μεγαρα και στο καρτοδρομιο;;;εε κοκορι;;;στριμωχτηκες και βγαζεις τον υπεροχο εγωισμο σου;;;για γελια εισαι εσυ...αλανι...
-
Ε πες μας οτι εχεις ενα κλιο ΙΙ phase I 1200 MTV και εισαι τοσο τρελαμενος με το 172 που κανενα αλλο αμαξι δεν μπορει καν να το πλησιασει!
Εινα ιτο δευτερο ποστ που ξεφευγεις και την γλιτωνεις χωρις καντηλια και λοιπες ιστοριες στο επομενο θα λαβεις απαντησεις αναλογες του υφους σου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε πες μας οτι εχεις ενα κλιο ΙΙ phase I 1200 MTV και εισαι τοσο τρελαμενος με το 172 που κανενα αλλο αμαξι δεν μπορει καν να το πλησιασει!Εινα ιτο δευτερο ποστ που ξεφευγεις και την γλιτωνεις χωρις καντηλια και λοιπες ιστοριες στο επομενο θα λαβεις απαντησεις αναλογες του υφους σου.
clio phase I εχω...μαζι με ενα τροπετο που περιμενει!δεν ειμαι τρελλαμενος μονο με το 172 αλλα και με το 182 RS CUP,197 R27, Megane R26, clio V6,clio V6 trophy...οπως βλεπεις διαθετω τρελλη γκαμα μοντελων!αν δε σου αρεσουν τα ποστ μου μην διαβαζεις και μην απαντας!και περι καντηλιων και λοιπων ιστοριων μην μου λες εμενα πολλα γιατι δεν χαμπαριαζω και πολυ απο νταηλικια!κοψτο εδω και μην δωσεις και συνεχεια...
-
Ούτε το Max Power Φορουμ να διάβαζα
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Ε πες μας οτι εχεις ενα κλιο ΙΙ phase I 1200 MTV και εισαι τοσο τρελαμενος με το 172 που κανενα αλλο αμαξι δεν μπορει καν να το πλησιασει!
Εινα ιτο δευτερο ποστ που ξεφευγεις και την γλιτωνεις χωρις καντηλια και λοιπες ιστοριες στο επομενο θα λαβεις απαντησεις αναλογες του υφους σου.
clio phase I εχω...μαζι με ενα τροπετο που περιμενει!δεν ειμαι τρελλαμενος μονο με το 172 αλλα και με το 182 RS CUP,197 R27, Megane R26, clio V6,clio V6 trophy...οπως βλεπεις διαθετω τρελλη γκαμα μοντελων!αν δε σου αρεσουν τα ποστ μου μην διαβαζεις και μην απαντας!και περι καντηλιων και λοιπων ιστοριων μην μου λες εμενα πολλα γιατι δεν χαμπαριαζω και πολυ απο νταηλικια!κοψτο εδω και μην δωσεις και συνεχεια...
Oτι δεν χαμπαριαζεις και πολλα δεν χρειαζοταν να το διευκρινησεις!
-
Σταματείστε τα προσωπικά, και οι 2 σας.
-
Κατσε ρε Ντινο, μιλαει και στα 2 ποστ του σα να με ξερει και απο χτες, και συνεχιζω να μην κανω χαρακτηρισμους κλπ, και την βλεπει και μαγκας?? Ελεος δλδ!
Ο ΘΑ εχω γρηγορο αμαξι οταν ΘΑ βαλω το τροπετο. Για ονομα δλδ, λες και αν ελεγε οτι απλα εχει ενα 1200ρι 1400ρι θα του ελεγε κανεις οτι δεν μπορει να εχει αποψη. -
Σωστά. Κι εσύ εξάλλου ένα απλό 1600αρι έχεις.
-
Ετσι ετσι
Αναβάθμιση VW Fsi 1.6 κινητήρων από 115---> 127 hp