-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
«Έσφαλα, δεν έβλαψα …»
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν την δύναμη να παραδεχθούν το λάθος τους.Ντέμης τέλος, από τον Μάϊο του 2009. Αντε να δούμε τώρα σε ποιόν θα πέσουμε!!!
Μεγαλωσε η λιμνη και ο Ντεμης δεν πατωνει πλεον.....
-
Αγάπη δεν ισούται με βλακώδεις κινήσεις. Και η Original είναι αυτή που τον έβριζε πατόκορφα, και έκανε αποχή από τους αγώνες (μακάρι να μην ξαναπάταγαν, αλλά δεν μπορούν να χάσουν το χαρτζηλίκι τους!).
Όταν έπεσε έξω η ΑΕΚ, δεν είχε κανένα νόημα να κάτσει. Χαμένος θα πήγαινε. Και, στην δεδομένη στιγμή, και ηλικία, ήταν υποχρεωμένος να βρει ομάδα. Δεν πήγε όμως σε μια Ελληνική αλλά στο εξωτερικό.
Το είδα ότι έγραψες οτι ο Ντέμης είναι ΑΕΚτζής. Αυτά που αναφέρεις όμως πιστεύεις ότι θα έπρεπε να τα κάνει κάποιος? Η πιστεύεις ότι οι διάφοροι Πρόεδροι βάζουν λεφτά από την τσέπη τους, για την αγάπη της ομάδας?
Αυτό που λέει ο Karagkounis, είναι σωστό. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε υποβιβασθεί τότε.
-
Καλά αυτό εννοείται. Όπως επίσης και το να μπεί ο Μάκαρος (ως γνήσιος λεβέντης) πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Εγώ προσωπικά όχι μόνο διαφωνώ αλλά αηδιάζω όταν επαγγελματίες παίκτες το παίζουν οπαδοί, ψυχάρες, 'agapo to omada' κλπ. Θυμίζω την περίπτωση του Μινχ που πήγε να το παίξει βάζελος και άρχιζε τις αγαπούλες με την εξέδρα για να το χρησιμοποιήσει και να του δώκει ο Βαρδινογιάννης τα χρήματα που ήθελε.
Γι αυτό είμαι και της άποψης ότι το περίφημο τατουάζ ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό και θέμα marketing.Μεγαλωσε η λιμνη και ο Ντεμης δεν πατωνει πλεον.....
Και αυτό ακόμα πιο σωστό.
-
Το τατουάζ το είχε ο Ντέμης από τον Απόλλωνα. Δεν διαφωνω με αυτό που λες. Αν το είχε ο Τσιάρτας θα ήμουν μαζί σου.
-
Κουκ
-Δεν θέλω συγγνώμες (που δεν τις εννοείς άλλωστε), επιχειρήματα θα ήθελα, αλλά από ότι φαίνεται ή δεν έχεις ή δεν θέλεις να τα μοιραστείς μαζί μας.
-Τα όσα έγραψα δεν αφορούσαν εσένα. Εσύ έκανες την σύνδεση, όχι εγώ.
Το ότι υπάρχει ένα μεγάλο λαμόγιο που ακούει στο όνομα Μελισσανίδης δεν σημαίνει ότι αυτομάτως το αντίπαλόν του δέος και μικρότερο λαμόγιο αγιοποιείται έτσι για να κρατούμε τις ισορροπίες και να μην χωλοσκάμε.
Το ότι ο Ντέμης επίσης αποτελεί μικρό ψαράκι σε σχέση με τους μεγαλοκαρχαρίες του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού δεν τον καθιστά Μεσσία και σωτήρα του ποδοσφαίρου.- -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεγαλωσε η λιμνη και ο Ντεμης δεν πατωνει πλεον.....
Αυτό (ότι η λίμνη είναι βαθιά) το ήξερε ο Ντέμης πριν βουτήξει, αφελής δεν είναι.
Απλά έριξε ζάρια κι έχασε (τουλάχιστον έτσι αφήνει να φαίνεται, δεν με πολυπείθει ότι θα βγει προσωπικά χαμένος στο τέλος...).
-
Τι εγινε ρε γμτ;Ο Ζιβε εριξε μαυρο στον ροζβαζελα;Περιεργο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι εγινε ρε γμτ;Ο Ζιβε εριξε μαυρο στον ροζβαζελα;Περιεργο...Mπασινας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το τατουάζ το είχε ο Ντέμης από τον Απόλλωνα. Δεν διαφωνω με αυτό που λες. Αν το είχε ο Τσιάρτας θα ήμουν μαζί σου.Ιντιντ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Mπασινας
Nαι μονο που στον μπασινα εμεις ριξαμε μαυρο..παλι θα ξαναλεμε τα ιδια;
-
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 6045&Ln=En
-
Ουαουυυ....
Aυτα ο καστιγιο τα ειχε ψωμοτυρι και τα εκανε σε καθε προπονηση και αγωνα.. Πφφ,ηρακλης... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mπασινας
Δεν καταλαβες..εμεις ριξαμε πορτα στον Ζιβε επειδη δεν δεχτηκαμε να δωσουμε οσα ζητουσε
(γαυρολογικη ) -
Πλακα θαχει η χρονια. Αφου θα γελαμε με τον οσφπ στα ευρωπαικα, ο Α θα δειχνει απο την αλλη κυριακη την Σουπερλιγκ Φορμουλα. Αντε και καλες εγκαταλειψεις και γελια, γαβρακια
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Πλακα θαχει η χρονια. Αφου θα γελαμε με τον οσφπ στα ευρωπαικα, ο Α θα δειχνει απο την αλλη κυριακη την Σουπερλιγκ Φορμουλα. Αντε και καλες εγκαταλειψεις και γελια, γαβρακιαEναι για μεγαλες ομαδες αυτο... Εσυ στον καναπε σου για αλλη μια φορα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλακα θαχει η χρονια. Αφου θα γελαμε με τον οσφπ στα ευρωπαικα, ο Α θα δειχνει απο την αλλη κυριακη την Σουπερλιγκ Φορμουλα. Αντε και καλες εγκαταλειψεις και γελια, γαβρακια
Eναι για μεγαλες ομαδες αυτο... Εσυ στον καναπε σου για αλλη μια φορα..
οι αγώνες που θα γίνονται ?????
τι ώρα θα είναι στην TV ? -
Πρεπει να εισαι μελος για να τους δεις...τσαμπα θα σου προσφερουμε θεαμα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mπασινας
επετρεψε μου να σου πω οτι δεν τα ξερεις καλα.Και μιλαω σοβαρα τωρα.Τεσπα χεστηκα βεβαια απλα ετσι ειναι τα πραγματα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πρεπει να εισαι μελος για να τους δεις...τσαμπα θα σου προσφερουμε θεαμα;Ε για να δεις τον εφταρα να τρωει φαπες και στις πιστες, αξιζει παντως
Πηρανε και εναν ασχετο ντε ροσα εκει, και βουρ για εγκαταλειψητι ώρα θα είναι στην TV ?
ο Αλφα θα τους δειξει και πρωτος αγωνας ειναι την αλλη κυριακη στο Ντονιγκτον
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009