-
Λοιπον, ανοιξα αυτο το theard γιατι μου το προτειναν και μου ειπαν οτι θα βοηθηθω και θα παρω απαντησεις.
Θα ηθελα οποιος εχει δει βιντεοκασετες κατα τη γνωμη του καλυτερες σε ολη την ιστορια της formula1 να μου προτεινει 5,6.
Να πω επισης οτι δεν χρειαζεται να ειδατε βιντεοκασετες για να μου πειτε απλα οτι θυμαστε να ειχατε δει παλαιοτερα που να σας αρεσε ιδιαιτερα
Οτι ερχεται στη μνημη σας πειτε το.
Παραδειγματα
1 Reviews
2 Grand Prix
3 Κασετες για τον Σεννα
και πολλα αλλα
μεχρι και κασετες για τον Αγγλο Παρουσιαστη Murray Walker ειδα. -
Λοιπον, ανοιξα αυτο το theard γιατι μου το προτειναν και μου ειπαν οτι θα βοηθηθω και θα παρω απαντησεις.
Θα ηθελα οποιος εχει δει βιντεοκασετες κατα τη γνωμη του καλυτερες σε ολη την ιστορια της formula1 να μου προτεινει 5,6.
Να πω επισης οτι δεν χρειαζεται να ειδατε βιντεοκασετες για να μου πειτε απλα οτι θυμαστε να ειχατε δει παλαιοτερα που να σας αρεσε ιδιαιτερα
Παραδειγματα
1 Reviews
2 Grand Prix
3 Κασετες για τον Σεννα
και πολλα αλλα
Παραδειγματα
1 Reviews
2 Grand Prix
3 Κασετες για τον Σεννα
και πολλα αλλα
Συστηνω ανεπιφυλακτα
F1 Grand Prix Review seasons απο 84 μεχρι κ 93.
Οι καλυτερες χρονιες της F1 που εγω εχω παρακολουθησει.Racing is in my blood (Ayrton Senna Review απλα καταπληκτικη!)
Αλλη μια, θα γραψω αυριο τον τιτλο παλι αφιερωμενη στον Ayrton
πιο μεγαλη σε διαρκεια κ πιο πολλα για την ζωη του (κ αυτη καταπληκτικη)Μurray Walkers Best F1 Μoments (ή καπως ετσι, πολυ καλη!)
Κ θα κοιταξω στην Videoθηκη μου να σου πω κ αλλους τιτλους που τωρα δεν θυμαμαι.
Δοκιμασε κ στο http://www.dukevideo.com
-
Κάτι παρόμοια συνέστησα και εγώ. Επίσης, άξια αναφοράς είναι και η σειρά Champions με βιογραφικό υλικό για 1 μόνο πιλότο (ανά κασέτα)
Murray's Magic Moments πρέπει να εννοείς αν και έχει βγάλει 2-3 αυτός.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Murray's Magic Moments πρέπει να εννοείς αν και έχει βγάλει 2-3 αυτός.
Εχει βγαλει 2 -3 η μια ειναι με πολλα ατυχηματα απ ολα οχι μονο f1, ενα ειναι αφιερωμενο σε F1, απο τοτε που αρχισε να ειναι εκφωνητης.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Racing is in my blood (Ayrton Senna Review απλα καταπληκτικη!)
Τελικα ποια ειναι καλυτερη η Racing is in my blood ή η A star named Ayrton Senna?
-
Makran to A star...
Pou allou 8a vreis ta ourliaxta ths Vrazilias toy 91 meta thn karo simaia.. Plaka kanoume? Must!!!
-
Kleisj τα review μετά το 1995 (96, 97 , 98 λένε?) εγώ φρόντισα να μαζέψω όλα τα δεκαετίας 80 και 90μισό και κάτι διπλά που υπάρχουν των 70's.
Τα νέα review έχουν καλύτερο θεαματικό υλικό και έτσι? Επίσης του 1993 που δεν έχω είναι καλό ή σαν του 1992 που το βγάλανε βιαστικά από ότι φαίνεται? Ξέρεις τίποτα?
-
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Racing is in my blood (Ayrton Senna Review απλα καταπληκτικη!)
Τελικα ποια ειναι καλυτερη η Racing is in my blood ή η A star named Ayrton Senna?
Eγω θεωρω κ τα 2 εξισου καλα! Το τελος της Racing in my blood με το qualifying lap του Monte!!!! οπως κ τα ουρλιαχτα στην Α star named...
μετα το τελος του GP της Βραζιλιας. Το σκεφτομαι κ ανατριχιαζω...!
Για μενα must κ τα 2! -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Kleisj τα review μετά το 1995 (96, 97 , 98 λένε?) εγώ φρόντισα να μαζέψω όλα τα δεκαετίας 80 και 90μισό και κάτι διπλά που υπάρχουν των 70's.Τα νέα review έχουν καλύτερο θεαματικό υλικό και έτσι? Επίσης του 1993 που δεν έχω είναι καλό ή σαν του 1992 που το βγάλανε βιαστικά από ότι φαίνεται? Ξέρεις τίποτα?
Εγω εχω 83-93 κ το review της 97 που το πηρε ο Villeneuve. Μου λειπει του 89 αλλα απ οτι θυμαμαι την ειχα αγορασει αλλα δεν τη βρισκω πουθενα.Την εχασα... δεν ξερω εχω φαει τον κοσμο!
Του 93 πρεπει να την παρεις οπωσδηποτε, 5 νικες του Senna στην βροχη
κ καταπληκτικες μαχες με Shumacher k me Prost! Τοτε ηταν κ με πιο αδυνατο μοτερ απο τις Benneton αλλα εδωσε παρασταση κανονικοτατη ολη την σεζον τερματιζοντας 2ος!Απο 93 κ μετα δεν εχω κανενα review εκτος του 97. Αρνουμαι να δω του 94, απο τις υπολοιπες δεν εχω καμια. Σκεφτομαι βεβαια να παρω των τελευταιων ετων απλα επειδη υποστηριζω την Scuderia κ Schumi οχι λογω τρελης συγκινησης απο το θεαμα!
Καμια σχεση τοτε κ τωρα, οι παλιοτεροι δεν νομιζω να διαφωνειτε! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μurray Walkers Best F1 Μoments (ή καπως ετσι, πολυ καλη!)Murray Walker s F1 Greats VHS ειδα στο dukevideo.com
-
Μurray Walkers Best F1 Μoments (ή καπως ετσι, πολυ καλη!)
Murray Walker s F1 Greats VHS ειδα στο dukevideo.com
την έχω! Πολύ καλή όντως. Αναφέρει τους 10 καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών (κατά τη γνώμη του)
-
Εγώ πάντως παιδες, στο τέλος του 'A star named Ayrton Senna' έβαλα τα κλάματα..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μurray Walkers Best F1 Μoments (ή καπως ετσι, πολυ καλη!)
Murray Walker s F1 Greats VHS ειδα στο dukevideo.com
την έχω! Πολύ καλή όντως. Αναφέρει τους 10 καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών (κατά τη γνώμη του)
Αυτη ειναι η μοναδικη κασετα του για την φορμουλα1?
Σε αυτη την κασετα syele λες οτι αναφερει 10 καλυτερους οδηγούς όλων των εποχών.Δηλαδη δεν εχει τα καλυτερα στιγμιοτυπα απο τις περιγραφες του? -
Αυτη ειναι η μοναδικη κασετα του για την φορμουλα1?
Σε αυτη την κασετα syele λες οτι αναφερει 10 καλυτερους οδηγούς όλων των εποχών.Δηλαδη δεν εχει τα καλυτερα στιγμιοτυπα απο τις περιγραφες του?Απ' όσο γνωρίζω υπάρχει άλλη μια με motorbikes.
Όχι δεν έχει γενικά τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις περιγραφές του. Μερικά υπάρχουν... -
Που θα βρούμε άραγε :
GRAND PRIX/1966 (FRANKENHEIMER)
Έστω και από ευρωπαικό site?
-
sirgu Θα λες για την ταινια..Κ εγω εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν την βρισκω πουθενα...Εχω δει σκηνες αλλα κ απο οτι μου εχει πει ο πατερας μου πρεπει να ειναι τελεια...Αλλωστε ειναι η καλυτερη τανια που αναφερεται σε μηχανοκινητο αθλητισμο..Κ συμμετεχουν πιλοτοι οπως Jackie Stewart,Jim Clark κλπ... Αυτο τα λεει ολα...
-
Λοιπόν: Ακούστ' να διείτ': (που λέει και ένας φίλος μου)..
Τις δύο ταινίες τις έχω αγοράσει από Αγγλία. Τις δύο εννοώ το Grand Prix και το Le Mans. Και οι δύο είναι θεϊκές, αλλά διαφέρουν πολύ.
Στην πρώτη καταρχήν η ταινία είναι κοντά 3 ώρες και κάπου γίνεται βαρετή. Αλλά γίνεται βαρετή μετά την 10η-20η φορά που την δεις, αφού δηλαδή έχεις χορτάσει περίπου 10-15 λεπτά On board και 45-50 λεπτά δράσης στην πίστα. Η υπόθεση είναι ψιλο - ρομαντικού χαρακτήρα, αλλά δεν νοιάζεται κανείς για αυτό.
Το τι όνομα πέφτει στην ταινία δεν παίζεται. Όλοι μα όλοι οι πιλότοι φαίνονται (στα μονοθέσιά τους) ενώ μερικοί δέχτηκαν να πάρουν και λόγο στο έργο.
Π.χ. στο GP του Βελγίου που σκέφτονται να μην τρέξουν γιατί τους φαινόταν επικίνδυνο, τους βλέπεις όλους, McLaren, Gurney, Rindt, Pilette, Ginther, Hill, Bonnier μαζί με τους κανονικούς ηθοποιούς. Έχει πολύ φάση. BTW δεν ξέρω πως το μυρίστηκε το σενάριο ο Frankenheimer και όντως στον αγώνα έγινε Ο χαμός λόγω καταιγίδας (9 μονοθέσια έξω σε ένα γύρο), και όλα αυτά τα δείχνει και η ταινία.
Αν θέλετε να δείτε πώς ήταν στα 60s δεν υπάρχει αναντικατάστατο.
Αντίλογος. έχοντας, όμως, δέι τόσα και τόσα από 60s κάπου τα έχω εντρυφήσει (αν όχι συνηθίσει ή βαρεθεί) πιο πολυ μου αρέσει η ταινία Le Mans. Καλύτερο σενάριο, Ο κατάλληλος ηθοποιός στην περίσταση, ακόμα πιο θεαματικά 'μονοθέσια' και πολύ καλή δράση (όχι βέβαια τόσο εκτεταμμένη σε μέγεθος, διάρκεια) αλλά αρκετά πιο θεαματική. Επίσης, λείπει το πολύ ρομαντικό στοιχείο που γίενται βαρετό στο GP και η υπόθεση επικεντρώνεται στο θέαμα. Porsche 917 vs Ferrari 512 και οι άλλοι και αρκετοί οδηγοί της εποχής επίσης στο προσκήνιο αλλά όχι τόσο εμφανώς όπως στο Grand Prix. Βρείτε τα και τα δύο (χαίρω πολύ θα μου πείτε)...
Εγώ τα πήρα απο http://www.millhousebooks.com
-
Θερμή παράκληση.
Μήπως έχει κάποιος τον χτεσινό αγώνα (CANADA) σε DVD η VIDEO κασέτα γιατί χτες τα έφτυσε το VIDEO μου.
Βιντεοκασετες Formula1