Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Αγαπητέ φιλε APR,
Το μόνο θετικό στο DVD είναι η χρήση των jerseys.
Όσον αφορά το επίπεδο του δρόμου η οποιαδήποτε οργανώτρια λέσχη, δεν νομίζω ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να σχεδιάσει και να δημιουργήση την τέλεια αναβασιάρικη διαδρομή. Νομίζω ότι είναι αντιληπτό.
Ειλικρινά θα ήθελα αναλυτικά το που υστερεί η μεσαίου οργανωτικού επιπέδου ανάβαση του Ελληνικού πρωταθλήματος από αυτό του Ιταλικού.
Και μην μου πείτε πάλι στο επίπεδο τον χογηγών...........
Με εκτίμηση για την ΦΙΛΜΠΑ
Μάρκος Καπετανάκης
Κυριε Μ. Καπετανακη , οσοι σας γνωριζουν , αναγνωριζουν οτι ειστε ενας εξυπνος και εμπειρος ανθρωπος μεσα στο χωρο του αγωνιστικου .
Οταν σας εστειλαν το dvd απ'τον συνδεσμο , πιστευω οτι δεν εννοουσαν να αντιγραψετε την συγκεκριμενη αναβαση που εδειχνε αυτο ... ουτε και τα τυχον ελατωματα της .
Ειναι πολυ απλο να δειτε μεσα απ'το ιντερνετ αγωνες αναβασεων που δεν θα βρειτε ευκολα ψεγαδι , ουτε σε ακαλυπτα σημεια απο σωστη προφυλαξη , αλλα ουτε και σημεια που εχουν επικινδυνοτητα χωρις μπαριερες .
Το θεμα για εμενα προσωπικα ειναι αλλο ........
Οι περισσοτεροι του χωρου των διοργανωτων , πιστευουν για τον λογο οτι αυτον τον καιρο οι αναβασεις εχουν αρκετες συμμετοχες .... οτι ειναι και ενα επιτυχημενο ειδος αγωνων στην Ελλαδα .
Επειδη εχω μαθει να κοιταω και να μ'ενδιαφερει το μελλον των αγωνων , πιστευω οτι η επιτυχια ερχεται απ'την μεγαλη διαρκεια στον χρονο ....
Ηδη ο κοσμος που παρακολουθει τις αναβασεις εχει , κι οι λογοι ειναι οι εξεις ....
Πρωτα απ'ολα γνωριζουν τους νικητες κλασεων και κατηγοριων ( οπως πριν μερικα χρονια σε αλλους αγωνες) απ'τις συμμετοχες . Οντως δεν μπορειτε εσεις (σαν οργανωτης) να κανετε κατι γιαυτο ... αλλα το συστημα των κανονισμων θα πρεπει να αλλαξει ριζικα , να μην παιδευοντε ορισμενες < ξεχωριστες >διοργανωσεις μεσα στην αγωνιστικη χρονια απ'τις δεκαδες συμμετοχες που μονον ταλαιπωρια και δισανασχετηση φερνουν στον κοσμο , αλλα και σε αλλες συμμετοχες που θα μπορουσαν να ανεβασουν τον συναγωνισμο αλλα για ευνοητους λογους δεν συμετεχουν ...
Μετα αν δεν βρεθουν χωροι που να χρησιμοποιουντε για αναβασεις με την βοηθεια τοπικων φορεων , με διλπες μπαριερες , που να μπορουν να τρεχουν αυτοκινητα αποκλειστικα αναβασεων που θα εχουν την αιγλη των θεατων με πρωτη προτεραιοτητα την εικονα τους ( και απ'τον χωρο των πιτς , που θα πρεπει να αλλαξει ριζικα κι αυτων η αντιμετωπιση , αλλα και της παρακολουθησης του αγωνα ) και συνεπως χορηγων ... συντομα θαρθει κι εδω το τελμα .
Γνωριζετε φυσικα οτι δεν εχουμε πλεον ουτε μια αναβαση που να εχει τα φοντα ... να μπει στο **Ευρωπαικο πρωταθλημα **.
Αυτο εσας σας κανει υπερηφανους σαν εναν εκ των εμπειροτερων διοργανωτων της Ελλαδος ? για σκεφτητε λιγο , αν θα επρεπε να μας μιλατε εσεις , απ'αυτην την θεση διοργανωτου ......