-
Σας παρακαλώ εάν μπορείτε να με βοηθήσετε.
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης του πίνακα οργάνων στο αυτοκίνητό μου μάρκας AUDI A3 & μοντέλο 2002.Πέφτει απότομα ο δείκτης βενζίνης μπορεί ακόμα να πάει στο κόκκινο της ένδειξης βενζίνης στη συνέχεια αργά-αργά ανεβαίνει και φτάνει εκεί που έπρεπε να είναι.Μετά από λίγο μπορεί να ξαναπέσει 2 γραμμούλες να ξανανέβει ή να κάθομαι στο φανάρι και ξαφνικά να ξαναπέφτει, αλλά μετά από λίγο να επανέρχεται.Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και να με συμβουλέψει τι να κάνω?Η αντιπροσωπεία λέει ότι πορεί να φταίει ο πίνακας οργάνων και στοιχίζει περίπου 600€.Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα φλοτέρ ή φίλτρο βενζίνης?Φοβάμαι να αλλάξω τον πίνακα και να μου ανοίξουν το ταμπλό, αφήστε που στοιχίζει και ακριβά. -
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης του πίνακα οργάνων στο αυτοκίνητό μου μάρκας AUDI A3 & μοντέλο 2002.Πέφτει απότομα ο δείκτης βενζίνης μπορεί ακόμα να πάει στο κόκκινο της ένδειξης βενζίνης στη συνέχεια αργά-αργά ανεβαίνει και φτάνει εκεί που έπρεπε να είναι.Μετά από λίγο μπορεί να ξαναπέσει 2 γραμμούλες να ξανανέβει ή να κάθομαι στο φανάρι και ξαφνικά να ξαναπέφτει, αλλά μετά από λίγο να επανέρχεται.Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και να με συμβουλέψει τι να κάνω?Η αντιπροσωπεία λέει ότι πορεί να φταίει ο πίνακας οργάνων και στοιχίζει περίπου 600€.Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα φλοτέρ ή φίλτρο βενζίνης?Φοβάμαι να αλλάξω τον πίνακα και να μου ανοίξουν το ταμπλό, αφήστε που στοιχίζει και ακριβά. -
Eγω θα ελενχα απο την μερια του φλοτερ αν ειναι καλα συνδεμενο και μετα στο ταμπλο.
-
Ή πίνακας οργάνων ή φλοτέρ... Κατά 80% φλοτέρ μιας και συνήθως οταν φταίει ο πίνακας οργάνων ο δείκτης απλά κολλάει σε κάποιο σημείο...
-
Είναι μεγάλη διαδικασία το ξεκόλλημα του φλοτέρ; Θέλει άνοιγμα του ρεζερβουάρ; Γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχει ένα θέμα το α4 μας με αυτό.
-
Συνήθως σηκώνονται/βγαίνουν τα πίσω καθίσματα για να αποκτήσει πρόσβαση ο μηχανικός στην πάνω μέρος του τεπόζιτου βενζίνης. Στα καινούρια αμάξια το σύνολο 'φλοτέρ/αντλία' ειναι εννιαίο και βγαίνει σχετικά εύκολα (βιδώτό απο πάνω).
-
Πόσο περίπου στοιχίζει το φλοτέρ/αντλία? Ελπίζω να μην τα αλλάξω και να παραμείνει το πρόβλημα οπότε να χρειαστεί στη συνέχεια να αλλάξω και πίνακα οργάνων? Με λίγα λόγια ρωτώ εάν μπορούν να καταλάβουν τι ευθύνεται ή τυχαία θα αλλάζουν φλοτέρ ή πίνακα και ότι κάτσει?
-
Η αντλία γύρω στα 300 με τα εργατικά.
-
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης του πίνακα οργάνων στο αυτοκίνητό μου μάρκας AUDI A3 & μοντέλο 2002.Πέφτει απότομα ο δείκτης βενζίνης μπορεί ακόμα να πάει στο κόκκινο της ένδειξης βενζίνης στη συνέχεια αργά-αργά ανεβαίνει και φτάνει εκεί που έπρεπε να είναι.Μετά από λίγο μπορεί να ξαναπέσει 2 γραμμούλες να ξανανέβει ή να κάθομαι στο φανάρι και ξαφνικά να ξαναπέφτει, αλλά μετά από λίγο να επανέρχεται σιγά-σιγά.Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και να με συμβουλέψει τι να κάνω?Η αντιπροσωπεία λέει ότι πορεί να φταίει ο πίνακας οργάνων και στοιχίζει περίπου 600€.Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα φλοτέρ ή φίλτρο βενζίνης?Φοβάμαι να αλλάξω τον πίνακα και να μου ανοίξουν το ταμπλό, αφήστε που στοιχίζει και ακριβά.
-
viewtopic.php?f=6&t=32392
-
Έχω ένα 406..2000 μοντέλο με 57.000χλμ πάνω.
Η αλήθεια είναι ότι ο δείκτης μπορεί να μη τρελένεται αλλά κάνει ανεβοκατεβάσματα της τάξης όσο το μισό μεταξύ 2 γραμμών.Μπορεί να δείχνει τη μία μέρα ότι είναι κάτω από τη γραμμή και την άλλη να ανέβει.Όπως έχει τύχει να βάλω μισό τέπόζιτο,να κάνω 100χλμ και να πέσει μηδαμινά...και την άλλη μέρα μετά απο λίγα χλμ να πέσει αρκετά. -
Ο χρήστης Dvou έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης του πίνακα οργάνων στο αυτοκίνητό μου μάρκας AUDI A3 & μοντέλο 2002.Πέφτει απότομα ο δείκτης βενζίνης μπορεί ακόμα να πάει στο κόκκινο της ένδειξης βενζίνης στη συνέχεια αργά-αργά ανεβαίνει και φτάνει εκεί που έπρεπε να είναι.Μετά από λίγο μπορεί να ξαναπέσει 2 γραμμούλες να ξανανέβει ή να κάθομαι στο φανάρι και ξαφνικά να ξαναπέφτει, αλλά μετά από λίγο να επανέρχεται.Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και να με συμβουλέψει τι να κάνω?Η αντιπροσωπεία λέει ότι πορεί να φταίει ο πίνακας οργάνων και στοιχίζει περίπου 600€.Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα φλοτέρ ή φίλτρο βενζίνης?Φοβάμαι να αλλάξω τον πίνακα και να μου ανοίξουν το ταμπλό, αφήστε που στοιχίζει και ακριβά.Μηπως,λεω,μηπως παρκαρεις σε δρομο με κλιση???Την εχω πατησει γι'αυτο στο λεω...
edit:...το ειχα διαβασει βιαστικα και δν ειχα καταλαβει -
Ο χρήστης Dvou έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης του πίνακα οργάνων στο αυτοκίνητό μου μάρκας AUDI A3 & μοντέλο 2002.Πέφτει απότομα ο δείκτης βενζίνης μπορεί ακόμα να πάει στο κόκκινο της ένδειξης βενζίνης στη συνέχεια αργά-αργά ανεβαίνει και φτάνει εκεί που έπρεπε να είναι.Μετά από λίγο μπορεί να ξαναπέσει 2 γραμμούλες να ξανανέβει ή να κάθομαι στο φανάρι και ξαφνικά να ξαναπέφτει, αλλά μετά από λίγο να επανέρχεται σιγά-σιγά.Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και να με συμβουλέψει τι να κάνω?Η αντιπροσωπεία λέει ότι πορεί να φταίει ο πίνακας οργάνων και στοιχίζει περίπου 600€.Σκέφτομαι μήπως είναι κανένα φλοτέρ ή φίλτρο βενζίνης?Φοβάμαι να αλλάξω τον πίνακα και να μου ανοίξουν το ταμπλό, αφήστε που στοιχίζει και ακριβά.Ακριβώς τo ίδιο πρόβλημα είχα και γω σε vw transporter,εβγαλαν το τιμόνι και στην συνέχεια τον πίνακα οργάνων, πίσω από αυτό υπάρχει μια αντιστασουλα η πυκνωτής δεν θυμάμαι καλά, κάτι τέλος πάντων ηλεκτρονικό, το αντικατέστησε και τέλος, η δουλειά έγινε στην καρεντα και δεν μου πήραν ούτε χρήματα, τόσο απλό ήταν.
-
Μια φίλη έχει πρόβλημα με το δείχτη βενζίνης σε Ibiza 1.4 - είναι κολλημένος στο μηδέν εδώ και κάτι μήνες και δεν το έχει φτιάξει ακόμα (μετράει χλμ και μόλις κάνει μια 300άρα πάει και φουλάρει). Καμιά ιδέα πόσο θα της πάρουν για κάτι τέτοιο (best case scenario / worst case scenario)?
Πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης