-
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον υπάρχει νέα διοίκηση η οποία θα τηρήσει τις υπάρχουσες κρατήσεις-συμφωνίες.
Αν έτσι είναι τα πράματα η πίστα δεν έκλεισε και μπορούμε στο σύντομο μέλλον να ελπίζουμε για το καλύτερο...
(το καλύτερο είναι να παραμείνει ως πίστα αλλά και να βελτιωθεί σε ποιότητα, στις παροχές και στον τομέα της διαθεσιμότητας για βόλτες/track days από ιδιώτες με λογικές τιμές....) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έτσι είναι τα πράματα η πίστα δεν έκλεισε και μπορούμε στο σύντομο μέλλον να ελπίζουμε για το καλύτερο...Για να καθαρίσει λίγο το τοπίο με τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε [αν κάνω λάθος διορθώστε με]:
Από 1/6/2008 η πίστα άλλαξε διαχείριση και έκλεισε για το κοινό. Λίγες μέρες μετά αναφέρθηκε και σε αντίστοιχη ανακοίνωση από την ΕΘΕΑ ότι τα Μέγαρα δε διατίθενται πλέον για αγώνες.
Επίσης ισχύει ότι όσοι είχαν ήδη κανονίσει με την προηγούμενη διαχείριση κάποιο event μία μέρα μέσα στο 2008 [ίσως και μέχρι λίγο νωρίτερα, αυτό δεν το ξέρω ακριβώς], τότε το event αυτό θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτός είναι και ο λόγος που το Open Day του TARMAC πχ. [το ανέφερε λίγα posts παραπάνω ο Jimmy Caesar] θα πραγματοποιηθεί [και θα είναι μία σπάνια πλέον ευκαιρία για οδήγηση στα Μέγαρα, τουλάχιστον για φέτος].
Αυτό για εμάς [ως ερασιτέχνες χομπίστες] σημαίνει ότι ούτε ελεύθερες μέρες μπορούμε πια να βρίσκουμε, ούτε καν να κανονίζουμε να μισθώνουμε την πίστα για trackdays. Η πίστα είναι κλειστή για εμάς, και όταν ολοκληρωθούν και όλα τα προσυμφωνημένα events, θα είναι κλειστή για όλους, έως ότου έχουμε νεότερα.
Αυτά εγώ γνωρίζω...και δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναδούμε την πίστα έτσι όπως ήταν, αν και αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και μακάρι να κάνω λάθος.
-
Tόσο καιρό προετοίμαζα την Ε30 για να την δοκιμάσω στα Μέγαρα....φοβάμαι οτι αυτό θα αργήσει να γίνει....θα πρέπει να ανέβω Σέρρες για να χαρώ το αυτοκίνητο...
Κρίμα που έγιναν όλα αυτά....εμένα πάντα μου άρεσε η πίστα των Μεγάρων....ας την έλεγαν 'χωράφι'.. -
παντως καποια κανονισμενα απο πριν events
Οπως π.χ ενα του αλφα ρομεο κλαμπ αν θυμαμαι καλα πριν 10+μερες ακυρωθηκε τελευταια στιγμη...εχω την αισθηση οτι ΟΥΤΕ τα προσυμφωνηθεντα events πλεον εκτελουνται
και αυτο εχει μια λογικη. γιατι αν αλλαξε το ιδιοκτησιακο καθεστως σε ποιον κοβονται οι αποδειξεις?
ποιος μισθωνει ποιος πληρωνει ποιος παιρνει τα λεφτα? αφου δεν υπαρχει τιποτα ξεκαθαρο...αρα?????
-
Τέλος πάντων, πέραν των events, που κι αυτά θα τελειώσουν κάποια στιγμή σύντομα, από εκεί και πέρα μένει να δούμε. Το θέμα είναι ότι μέχρι να έχουμε νεότερα, Μέγαρα τέλος
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τέλος πάντων, πέραν των events, που κι αυτά θα τελειώσουν κάποια στιγμή σύντομα, από εκεί και πέρα μένει να δούμε. Το θέμα είναι ότι μέχρι να έχουμε νεότερα, Μέγαρα τέλοςΗ μονη πιστα που μπορουν να απολαυσουν πλεον οι κατηκοι της αττικης μαλλον ειναι τα Αστερια, το Ποσειδωνιο κλπ
-
...μετα λυπης μου,παρακολουθω -και μαθαινω απο εδω μεσα- κι εγω τα τεκταινομενα σχετικα με τα Μεγαρα...
ελπιζω να ξεκαθαρισει συντομα το τοπιο,και να μπορει ΠΑΛΙ οποιος θελει να 'παιξει' & να μαθει με ασφαλεια,για να μην αναφερθω στο πρωταθλημα (ποιο...?) ταχυτητας,που εχει τιναχθει φετος στον αερα .
μια 'πιστα' ειχαμε διπλα μας,παει...
Β. -
και τόσα χρόνια.... μιλάμε για κατασκευή
πίστας προδιαγραφών F1 ....last year !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
και τόσα χρόνια.... μιλάμε για κατασκευή
πίστας προδιαγραφών F1 ....Προσωπική μου άποψη: καλύτερα πολλές και 'μικρές' πίστες [επιπέδου Σερρών], παρά μία προδιαγραφών F1.
Τέλος πάντων, είναι κυριολεκτικά μάταια η όποια ελπίδα κατασκευής νέας πίστας. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπιστέψω ό,τι κι αν ακούσω, όσο σίγουρο κι αν είναι, αν δεν το δω να υλοποιείται [μέχρι τέλους].
-
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
Β.Ειδες που τελικα,τιποτα δεν ειναι τοσο κακο ωστε να μη γινεται χειροτερο;
Δεν ηταν καλή η πίστα με τη μορφη που ειχε,αλλα ηταν καλύτερη απο το καθόλου.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Β.Ειδες που τελικα,τιποτα δεν ειναι τοσο κακο ωστε να μη γινεται χειροτερο;
Δεν ηταν καλή η πίστα με τη μορφη που ειχε,αλλα ηταν καλύτερη απο το καθόλου.
Αυτη ειναι η πικρη αληθεια...
-
ποιός την πηρε την πίστα και για ποιο λόγο την κλείνει; Το καφέ μουσείο που φτιαχνανε;
Λέτε να την πήρε αυτός που είχε το δίπλα χωράφι, αντί να του πάρει η πίστα το χωράφι για επέκταση όπως ελπίζαμε; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ποιός την πηρε την πίστα και για ποιο λόγο την κλείνει; Το καφέ μουσείο που φτιαχνανε;
Λέτε να την πήρε αυτός που είχε το δίπλα χωράφι, αντί να του πάρει η πίστα το χωράφι για επέκταση όπως ελπίζαμε;.. το ποιο ?!?!?!?!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ποιός την πηρε την πίστα και για ποιο λόγο την κλείνει;Κανείς δεν την πήρε. Η διαχείριση πέρασε στον ιδιοκτήτη.
-
Και τι άλλη χρήση μπορεί να της κάνει εκτός από πίστα; Ή θα πάει για κλείσιμο;
-
Και τώρα, μέχρι να κάποιος που να ξέρει να μας πει, μπορούμε να αρχίσουμε θα φτιάχνουμε σενάρια....
Λοιπόν εγώ λέω ότι ο ιδιοκτήτης ψάχνει για συνεταίρο/χορηγό για να την βελτιώσει και ξανανοίξει. -
Εγώ λέω να αφήσουμε το thread στην ησυχία του, αν δεν υπάρχει επισήμως κάτι νεότερο. Αν θέλουμε σενάρια, έχουμε και τις ειδήσεις των 8
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λέτε να την πήρε αυτός που είχε το δίπλα χωράφι, αντί να του πάρει η πίστα το χωράφι για επέκταση όπως ελπίζαμε;.. το ποιο ?!?!?!?!
καφετέρια ρε!
σιγά το ευαίσθητο θέμα ρε παιδιά που δεν 'σηκώνει' σενάρια.
Κανείς δεν την πήρε. Η διαχείριση πέρασε στον ιδιοκτήτη.
Ο Μανιατόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης;
όποιο μαγαζί κλείνει εξηγεί αν θα ξανανοίξει, πότε κτλ ολοκληρη επιχείρηση και δεν δίνει κάποια εξήγηση;
ΚΟΥΦΟ -
o Αναστασιαδης ειναι ιδιοκτητης...
-
viewtopic.php?t=15613&start=120
εδω δε βγηκε τοτε ακρη θα βγει τωρα?
Παμε Μεγαρα;