-
Μου φαίνεται ότι έχουμε πολύ καιρό νά βρεθούμε.Τί λέτε;Κανονίζουμε καμμιά ταβερνούλα;
Πώς σάς φαίνεται αυτό τό Σάββατο; -
Μου φαίνεται ότι έχουμε πολύ καιρό νά βρεθούμε.Τί λέτε;Κανονίζουμε καμμιά ταβερνούλα;
Οχι το σάββατο ρε Αντρέα, θα είμαι εκτός. Καθημερινή δεν μπορείς? Κάνας άλλος θέλει να ρθει εκτός από τους μόνιμους?
-
αν γίνει η συνάντηση μετά τις 19 του μήνα θα μπορέσω να έρθω και εγώ.
-
Ο.Κ.Κανένα πρόβλημα απο μένα.Ας δούμε άν θά υπάρξει καί άλλος πρόθυμος.
-
hunter σου στέλνω με πμ το κινητό μου μιας και δεν θα μπαίνω στο φορουμ απ'την επόμενη εβδομάδα.αν συναντηθείτε μετά τις 19 του μηνός στείλε μου αν μπορείς ένα sms.ευχαριστώ
-
Αλλος κανένας;
Ελα τώρα που γυρίζει !!! -
Eγώ! Εγώ!
Αλλά παιδιά έχω πολύ περίεργο πρόγραμμα από τότε που ξεκίνησε το μεταπτυχιακό (Σάββατο βράδυ κάναμε εργασία... ) .... οπότε, δεν υπόσχομαι...
Θα είμαι όμως συντονισμένος και θα κοιτάξω να το κανονίσω... -
Άλλος ένας ακόμα θα μπεί στην παρέα !
Καθημερινές καλύτερα πιστεύω.
Μετά το σαβ/κο, κατηφορίζω για Αθήνα -
Κι εγώ εκτός απροόπτου.
-
Παιδιά,οι καθημερινές είναι μέν ψιλο-πρόβλημα,αλλά θά τό κανονίσω,άν μιλάμε γιά αργά τό βράδυ.
Τί λέτε γιά τή Δευτέρα 22 τού μήνα; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,οι καθημερινές είναι μέν ψιλο-πρόβλημα,αλλά θά τό κανονίσω,άν μιλάμε γιά αργά τό βράδυ.
Τί λέτε γιά τή Δευτέρα 22 τού μήνα;Aν μπορείς, πρίν τη Δευτέρα οκ.
Θα κατέβω Αθήνα μετά το σαβ/κο.
Σαββατο, Κυριακή αν γίνεται είναι οκ για μένα.
Ότι πείτε...! -
Είμαι κι εγώ μέσα - περιμένω να καταλήξετε σε κάποια ημερομηνία.
Μήπως πάλι, λέω μήπως, να βρισκόμασταν Σέρρες για ένα αποχαιρετηστήριο της χρονιά που φεύγει ? -
Να πούμε για μεθαύριο Πέμπτη ή Παρασκευή. Ποιοι μπορούνε να ρθουν? Για βράδυ μιλάμε πάντα....Ταβερνείον ή μπαράκιον
-
παρέμβαση σκηνοθέτη
όλο στα μπαράκια και στις ξυπόλητες γκαρσόνες είναι ο νους σας!!!!
(ζηλεύω! Καλά να περάσετε!!!)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
παρέμβαση σκηνοθέτηόλο στα μπαράκια και στις ξυπόλητες γκαρσόνες είναι ο νους σας!!!!
(ζηλεύω! Καλά να περάσετε!!!)
Ζηλιαρααααααα οχι μονο στις ξυπόλητες...
Πάντως κανονισε... στη Λαρισα έχει σκυλαδικο-πιαταδικο...γι αυτο στις γιορτές μια 2η Θεσσαλικη πρέπει να παίξει -
Ο χρήστης manos106 έγραψε:
Είμαι κι εγώ μέσα - περιμένω να καταλήξετε σε κάποια ημερομηνία.
Μήπως πάλι, λέω μήπως, να βρισκόμασταν Σέρρες για ένα αποχαιρετηστήριο της χρονιά που φεύγει ?Μάνο,πολύ θά τό'θελα,αλλά δέν υπάρχει ευκαιρία,δυστυχώς!!!
Απο τό νέο έτος,καί πάλι βλέπουμε. -
Να πούμε για Παρασκευή βράδυ? Μπαρ ή ταβέρνα. Ακούω...
-
Εγώ παρασκευή μάλλον δε θα μπορέσω. Σάκη κανονίστε με τον Αντρέα μια βολική ημερομηνία για εσάς και όσοι μπορέσουν, αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει άκρη.
Συνάντηση Θεσσαλονίκης