-
Ο χρήστης nass έγραψε:
O Hirvonen υπόγραψε στη Subaru.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η SUBARU ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
O Hirvonen υπόγραψε στη Subaru.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η SUBARU ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!Δεν ξερω παντως με τον McRae σιγουρα θα πουλουσαν πολυ merchandising (μπλουζακια κλπ κλπ), θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα special edition 'McRae' Ιmpreza να χτυπησουν το EVO VIII κ αρκετα αλλα + οτι οτι αμφιβαλλω ποσο το ενδιαφερον τον Αγγλων θα κρατηθει ψηλα μην εχοντας εναν απο τους αγαπημενους τους οδηγους (Colin Richard) στο παιχνιδι (κι αυτο ισως σημαινει λιγοτερα λεφτα κ προβολη απο τηλεοραση).
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
O Hirvonen υπόγραψε στη Subaru.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η SUBARU ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!Εσύ το λες αυτό για τον οδηγό που ανακάλυψες παλιότερα.Νομίζεις ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εσύ το λες αυτό για τον οδηγό που ανακάλυψες παλιότερα.Νομίζεις ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος;ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ 2Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ WRC!
O ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ SUBARU ANAΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
Ο ΜΙΚΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ DUVAL ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ FORD...ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 8ΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΝ ΙΣΩΣ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ PODIUM... -
και χειροτερα απο ντιβαλ θα ειναι....το πιθανοτερο ειναι να τρεχει κατω απο τιμ ορντερς και να μαζευει βαθμους οταν το ποσοστο εγκαταλειψεων ειναι μεγαλο....με 2 αμαξια για καθε κατασκευαστη δυσκολα αφηνεις εναν οδηγο με τη λιγοστη εμπειρια του μικο να πιεσει στο φουλ. Θα δουμε ομως....
-
Μπραβο ΜΙΚΚΟ ειναι καλο να μπει μεσα νεο αιμα γιατι ετσι οπως εξελισεται το WRC χωρις να γινω απαισιοδοξος τα βλεπω λιγο χλωμα τα πραγματα,απ την αλλη ομως ειμαι πολυ πικραμενος για τον Colin και ειδικα για τον τροπο που του φερθηκαν.Ποτε δεν τον ηθελαν πισω στη Subaru εξαλλου θα τον ειχαν διαλεξει αντι του Burns,καποιοι τον θελουν εξω απο το WRC οπως γραφει και η Παπαμιχαηλ(Drive)εδω και καιρο.Ο Richards ειναι μεγαλη κου..... δειτε και την συνεντευξη του Ζακ Βιλνεβ.
-
Ο COLIN ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΥ LEMAN ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΙΑ FERRARI 550 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΕ. ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ RYDYLL (GO FOR POLE EINAI ΚΑΛΟΣ AYTOΣ?) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο COLIN ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΥ LEMAN ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΙΑ FERRARI 550 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΕ. ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ RYDYLL (GO FOR POLE EINAI ΚΑΛΟΣ AYTOΣ?) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.Αν είναι ο Σουηδός Rickard Rydell , είναι πολύ καλός !!!
Πρώην BTCC - VOLVO και τώρα νομίζω οδηγεί γιά τη SEAT στο ETCC -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ο COLIN ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΥ LEMAN ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΙΑ FERRARI 550 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΕ. ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ RYDYLL (GO FOR POLE EINAI ΚΑΛΟΣ AYTOΣ?) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Αν είναι ο Σουηδός Rickard Rydell , είναι πολύ καλός !!!
Πρώην BTCC - VOLVO και τώρα νομίζω οδηγεί γιά τη SEAT στο ETCCNAI AYTOΣ ΕΙΝΑΙ...
OI ΧΡΟΝΟΙ BEBAIA ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ! -
Ο Rydell ειναι πρωταθλητης του BTCC και αυτο τα λεει ολα. Συν το οτι εχει οδηγησει πολλες φορες τη Ferrari και τη ξερει καλα.
Αν οντως ο Colin επιασε το χρονο του, τοτε ειναι κορυφαια επιδοση. Και λεω αν γιατι οπως ολοι ξερουμε σε τετοιες περιπτωσεις τα δελτια τυπου ειναι κομματακι αισιοδοξα. Παντως οπως και να εχει οι επισημες δοκιμες για το φετινο Mans ειναι κοντα και εκει θα εχουμε πληρη εικονα. Προβλεψη μου παντως ειναι οτι ο Colin θα τα παει μια χαρα απο αποψη ταχυτητας, ειναι γεννημενος γρηγορος.
Βεβαια το Mans απαιτει πολλα παραπανω απο ταχυτητα. Χρειαζεται αυτοσυγκρατηση, σταθερο ρυθμο, φιλικους χειρισμους στα μηχανικα μερη, εξυπνες επιλογες στα ντουμπλαρισματα και φυσικα πανω απο ολα τυχη. Αυτα θα ειναι παραλογο να τα περιμενουμε στον υπερθετικο απο τη πρωτη προσπαθεια.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ο COLIN ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟΥ LEMAN ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΙΑ FERRARI 550 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΕ. ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ RYDYLL (GO FOR POLE EINAI ΚΑΛΟΣ AYTOΣ?) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Αν είναι ο Σουηδός Rickard Rydell , είναι πολύ καλός !!!
Πρώην BTCC - VOLVO και τώρα νομίζω οδηγεί γιά τη SEAT στο ETCCO Richard Rydell Σουηδος ηταν μαζι με την Volvo κ την TWR απο το 1994 στην προσπαθεια τους στο BTCC. Απο την αρχη ultra fast κ διεκδικησε απο τον πολυπειρο Clealand που οδηγουσε για την Vauxhall. Τελικα στεφθηκε πρωταθλητης το 1998 με Volvo S40. Μετα οδηγησε κ για Ford κ ειναι πολυ εμπειρος κ γρηγορος στον χωρο αυτο. Οδηγησε κ περυσι για την Ferrari κ πηγε καλα.
Aν ο McRae ειχε χρονους κοντα στου Rydell νομιζω οτι ειναι ενα που θετικο δειγμα! -
ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Ο MCRAE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΑΣ FERRARI 550 ΤΗΣ PRODRIVE. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ RICKARD RYDELL KAI DARRAN TUNER. ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ENGE, COX, MENU.
Colin ΞΑΝΑ!