-
Σωστός!
Πείτε και μια γνώμη για αυτή την τηλεόραση (Samsung LE32A558P3F LCD TV 32' Full HD )
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1105833
-
δεδομενου οτι δεν βλεπω τιβι, θα προτιμουσα να τα δωσω σε εναν προτζεκτορα και να χαιρομαι πολλες περισσοτερες ιντσες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεδομενου οτι δεν βλεπω τιβι, θα προτιμουσα να τα δωσω σε εναν προτζεκτορα και να χαιρομαι πολλες περισσοτερες ιντσες! -
Μιλάς και εσύ που έψαχνες για 37 ίντσες; Θράσος το λένε αυτό.
-
τς τς τς.. α, να χαθεις, αισχρε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάς και εσύ που έψαχνες για 37 ίντσες; Θράσος το λένε αυτό.εγω ποτε δεν ειπα να τις χαιρομαι και τετοια...ο 30φυλλος εχει ξεφυγει..
-
Personal message: 37 inches of joy.
Σου λέει κάτι; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Personal message: 37 inches of joy.
Σου λέει κάτι;που λες κουκ πολυ καλη η τηλεοραση...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το πόσο 'μεγάλο' είναι το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση με την τάση που πρέπει να βγάζει το UPS.
Πρέπει να κοιτάξεις πόσο ρεύμα χρειάζονται συνολικά τα υποσυστήματα του PC.ουφ..μου βάζετε δύσκολα
Μην αγχωνεσαι...
Ο Μανος εννοει πως ακομα και αν εχεις 1000W τροφοδοτικο, αν τα υποσυστηματα (καρτα γραφικων, επεξεργαστης κτλ) εχουν απαιτηση σε ρευμα 250W , τοσα θα 'τραβανε' απο αυτο .
Ο configurator στη σελιδα της apc δε σε βοηθαει?
Μάλλον καταλήγω εδώ...
-
Τιποτα παραπανω απο αυτο που χρειαζεσαι αγαπητε SirGus.
-
ναι, νομίζω ότι θα είμαι οκ.
εδώ με τους υπολογισμούς που είπατε και μέσω του site, και με τα 600 VA είμαι οκ μάλλον... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εδώ με τους υπολογισμούς που είπατε και μέσω του site, και με τα 600 VA είμαι οκ μάλλον...Μην ξεχνας οτι πρεπει να σηκωνει και την οθονη για να βλεπεις τι κανεις μεχρι να το σβησεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εδώ με τους υπολογισμούς που είπατε και μέσω του site, και με τα 600 VA είμαι οκ μάλλον...Μην ξεχνας οτι πρεπει να σηκωνει και την οθονη για να βλεπεις τι κανεις μεχρι να το σβησεις.
Σηκωνει και την οθονη ανετα.
Ο ups selector στο site της apc προτεινει 800VA, για περιπου 10 λεπτα αυτονομια. (Με τα δεδομενα που εχει ενα μεσο συγχρονο pc) -
Πάρε 800ρι να μη το χεις συνέχεια με full load το 600ρι
-
ναι νομίζω ότι με το 800άρι θα είμαι οκ, και το 1000άρι θα είναι υπερβολή.
Ευχαριστώ παιδιά!
-
εγώ 1000ρι έχω
-
1500 διπλά καρμπυρατέρ(με έχουν ταράξει τα τέλη)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ 1000ρι έχω520αρι με νεα μπαταρια εδω και λιγους μηνες.
http://www.dealtime.com/xPF-Minuteman-MBK-520-MBK520 -
Χοχοχο... εμενα ηταν MGE 800VA και το καγκουρεψα... το εκανα 1500αρι
-
Μετά την χθεσινή επέμβαση, ο υπολογιστής δεν βλέπει πιά τον δίσκο!!!!
Θα τον στείλω στο Πλαίσιο και βλέπουμε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]