-
Δε νομιζω να θελει ο κοσμος να ανοιξουμε το 'γυναικες για οικογενεια' θεμα!
απορια: οταν βγανει εξω με τη στολη, δεν την πειραζουν τα αγορια? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δε νομιζω να θελει ο κοσμος να ανοιξουμε το 'γυναικες για οικογενεια' θεμα!
απορια: οταν βγανει εξω με τη στολη, δεν την πειραζουν τα αγορια?Κι αυτο το θεμα εδω μια χαρα ειναι για τετοια κουβεντα
Δεν ξερω αν την πειραζουν (υποθετω πως ναι: ειναι ψηλη και συμπαθητικη), αλλα για να την πηγαινοφερνει αυτος, το φοβαται σιγουρα
Ποσο χαμηλα εχουμε πεσει ολοι οι αντρες... -
αυτο ειναι! εχει καλυψει τον φοβο του και κοιμαται ησυχα.. Οπως ασφαλεια κλοπης ενα πραγμα.. μονο που σε περιπτωση απωλειας, παιρνεις αποζημιωση και οχι το ιδιο αντικειμενο που ειχες ασφαλισει...
γουσταρω!
μεμονωμενα περιστατικα ρε συ ειναι αυτα! -
Ναι, μεμονωμενα, εννοειται
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
οποιος κλεβει ιντερνετ, να του παει ο κοφτης στις 9500 σαλ!
Οn topic ιστορια:
Φιλος που μενει Ηλιουπολη, ξεκιναει νωρις το πρωι (5.30πμ), παει... Ανω Πατησια να παρει την γκομενα, να την παει στη δουλεια της (κεντρο) και γυριζει Ηλιουπολη να ετοιμαστει για τη δικια του δουλεια (κεντρο, επισης, αλλα πολυ αργοτερα)! Ολ' αυτα για να μην ταλαιπωρηθει και να μην την πειραξει κανεις στον δρομο
Κατι τετοιοι χαλανε την πιατσαΟ Ιησούς επί της γης ξανά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
οποιος κλεβει ιντερνετ, να του παει ο κοφτης στις 9500 σαλ!
Οn topic ιστορια:
Φιλος που μενει Ηλιουπολη, ξεκιναει νωρις το πρωι (5.30πμ), παει... Ανω Πατησια να παρει την γκομενα, να την παει στη δουλεια της (κεντρο) και γυριζει Ηλιουπολη να ετοιμαστει για τη δικια του δουλεια (κεντρο, επισης, αλλα πολυ αργοτερα)! Ολ' αυτα για να μην ταλαιπωρηθει και να μην την πειραξει κανεις στον δρομο
Κατι τετοιοι χαλανε την πιατσαΝταξ αυτο που λες σταματα να το διαδιδεις. Θα το μαθουν οι υπολοιπες και την μαμησαμε μετα
εμενα μου γκρινιαζει που δεν παω να την παρω απο Ν.σμυρνη για να βγουμε και να την γυρισω σπιτι, αλλα το κανει εκεινη το ταριφιλικη (φυσικα οδηγω εγω το αμαξι της), που να μαθει για τον φιλο σου...
Α και μιας που το θυμηθηκα...σιγα ρε παιδια....με αυτα που διαβασα επιασα τοιχο....εσεις εισαστε πολυ βαρβατοι τελικα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Α και μιας που το θυμηθηκα...σιγα ρε παιδια....με αυτα που διαβασα επιασα τοιχο....εσεις εισαστε πολυ βαρβατοι τελικα
To θέμα είναι με ποια πλευρά έπιασες τοίχο...
Γιατί κάτι μου λέει οτι τον έπιασες με τη λάθος. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To θέμα είναι με ποια πλευρά έπιασες τοίχο...
Γιατί κάτι μου λέει οτι τον έπιασες με τη λάθος. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σίριαλ κανονικό μιλάμε! Κουράγιο
Χαχα ευχαριστώ, προσπαθώ να την παλέψω
η νυν γνωρίζει για την ύπαρξη της πρώην στην κοντινή περιοχή?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
η νυν γνωρίζει για την ύπαρξη της πρώην στην κοντινή περιοχή?Σε ποια περιοχη αναφερεσαι ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όχι και ούτε σκοπεύω να το μάθει Stealth είπαμε
Περιοχές δε λέμε ονόματα δε θίγουμε -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Όχι και ούτε σκοπεύω να το μάθει Stealth είπαμε
Περιοχές δε λέμε ονόματα δε θίγουμενα της το πεις. προτιμά να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να συναντηθείτε όλοι μαζί? μα καλά πώς τα κατάφερες έτσι?
-
Άσε, μετά από 8 μήνες να της πω τι; Θα αρχίσει τα 'μου το έκρυβες τόσο καιρό, δεν σε εμπιστεύομαι πια'
Μόνη λύση είναι να κάνω την πάπια
Άσε παντού και πάντα έτσι τα καταφέρνω, όλα ανάποδα -
Ναι, καλύτερα τώρα να μην το πεις Neos, θα αρχίσει να σου λέει γιατί μου το έκρυβες κλπ γυναικείες αλησμόνητες ατάκες. Άντε εσύ να εξηγήσεις μετά ότι έχεις ευθιξεία κλπ ακατανόητα για γυναίκα πράγματα. Παίξε μπάλα όπως έχεις μάθει και καλά γκολάκια! λολλλλλ
-
εντάξει αφού είναι 8 μήνες τότε αλλάζει το πράμα βρε μπας και το ξέρει αλλά δε το λέει?
-
Λες να έχει προxωρήσει τόσο πολύ το σίριαλ dmitspan?
-
Κωνσταντίνε ναι μόνο έτσι μπορεί να γίνει πια
dmitspan έχει περάσει αυτό από το μυαλό μου άπειρες φορές μήπως το κάρφωσε κανένα ρεμάλι γνωστός Ό,τι να'ναι κατάσταση
Μου αρέσει που δείχνετε ενδιαφέρον πάντως
-
Ο πόλεμος απαιτεί συσπείρωση των δυνάμεων
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μου αρέσει που δείχνετε ενδιαφέρον πάντωςΕνδιαφερον ναι ..
Θα τους πεις τωρα σε ποια περιοχη ειναι ή να συνεχισουν το ενδιαφερον ?
-
Άσε λέμε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
Τελικά πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Φίλος έκανε την καφρίλα να τα έχει με δύο κοπελιές ταυτόχρονα, άσχετες μεταξύ τους. Αποδείχτηκε όμως ότι αυτές είναι από το ίδιο μέρος και μάλιστα από νησί στο οποίο έχει υποσχεθεί και στις δύο να πάει το καλοκαίρι ενώ μένουν σε απόσταση 10 λεπτά η μία από την άλλη
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες