-
Θ' ανοίξει κανείς θέμα 'CHAMPIONS LEAGUE 2008-2009' για να γράψουμε για την κλήρωση και τα παιχνίδια του ΠΑΟ στους προκριματικούς γύρους ή είναι υπερβολή;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θ' ανοίξει κανείς θέμα 'CHAMPIONS LEAGUE 2008-2009' για να γράψουμε για την κλήρωση και τα παιχνίδια του ΠΑΟ στους προκριματικούς γύρους ή είναι υπερβολή;Ch.L. πρεπει αν θεωρειται απο τους ομιλους και μετα.
Παντως δεν χρειζεται να κανουμε ξεχωριστο θεμα για καθε ομαδα.
Ενα 'Ευρωπαικα Κυπελα 2008-09' αρκει, για ολες τις διοργανωσεις.Αντε μωρη Ρουναβικ
-
Ε οχι δα και για ολες τις διοργανωσεις..δε μπορουν οι φιλαθλοι του οσφΠειραιως να γραφουν ποστ αναμεσα σε εκεινα των φιλων βαζελων που θα παιζουν στο ουεφα...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε οχι δα και για ολες τις διοργανωσεις..δε μπορουν οι φιλαθλοι του οσφΠειραιως να γραφουν ποστ αναμεσα σε εκεινα των φιλων βαζελων που θα παιζουν στο ουεφα...Αχ βρε ΠΑσχΟ, λιγο ατυχος να εισαι και να κληρωθεις πχ. με καμια Ατλετικο, μετα θα καλοπερασεις ολη την χρονια
-
εμενα παντως μαρεσει η υπογραφη του πασχου. Ολο τριφυλλακια ειναι..
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
εμενα παντως μαρεσει η υπογραφη του πασχου. Ολο τριφυλλακια ειναι.. -
Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία του Άρη θα αποτελέσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση. Ο λόγος που οδήγησε τον Σερβοέλληνα τεχνικό στην παραίτησή του απ’ τους «κίτρινους» ήταν η εντολή που έλαβε απ’ τον πρόεδρο του συλλόγου, Λάμπρο Σκόρδα, έπειτα από συνάντηση που είχαν, ώστε να μην χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο σε κανένα παιχνίδι της ομάδας την προσεχή σεζόν. «Δεν μπορούσα να μη χρησιμποποιήσω τον Αβραάμ. Δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Εύχομαι οι παίκτες να έχουν μια καλή χρονιά στη συνέχεια. Η απόφασή μου είναι οριστική, οτιδήποτε άλλο θελήσετε να μάθετε επικοινωνήστε με τον κύριο Σκόρδα», δήλωσε βουρκωμένος ο έμπειρος προπονητής.
-
Απρόβλεπτες συνέπειες έχει στον Αρη η υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά την παραίτηση-σοκ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αρνήθηκε να δεχθεί την απαίτηση της διοίκησης να μη χρησιμοποιεί τον παίκτη όσο μένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Η διοίκηση του Αρη δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη (02/07).
Συγκεκριμένα, ο Σερβοέλληνας προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης και τόνισε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του.
'Έθεσα σήμερα (Τρίτη) το πρωί την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης. Ούτε σαν προπονητής, ούτε σαν παλιός παίκτης δεν θα μπορούσα να μην υπολογίζω τον Αβραάμ, να μην είναι μαζί μας και να μην παίζει στα παιχνίδια όπως μου ζήτησαν από την διοίκηση. Είναι λυπηρό και για τον κόσμο και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα. Εύχομαι στους παίκτες να οδηγήσουν όλοι τον Αρη ακόμη πιο ψηλά', τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς για να προσθέσει: 'Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να λειτουργήσω και να προσφέρω αυτά που ήθελα πάρα πολύ. Η απόφασή μου είναι οριστική, οτιδήποτε άλλο θελήσετε να μάθετε επικοινωνήστε με τον κύριο Σκόρδα'.
-
αυτα παθαινουν οσοι απερριψαν τον ΠΑΟ
-
Παραίτηση Μπαγεβιτς επειδή δε συμφωνεί με το φύτεμα του Αβραάμ στον πάγκο
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
Αν αληθεύει ρισπεκτ -
Εκλεισε και ο Χερναν Πεγερανο
-
Αφορμη εψαχνη ο Μπαγιεβιτς για να την κοπανησει, αλλα οπως και να χει μεγαλο ταρακουνημα!
Ολο ηττες τρωει τωρα τελευταια ο 'πολυς' Σκορδας..
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Εκλεισε και ο Χερναν Πεγερανοhttp://www.sport-fm.gr/article/136935' target='_blank' target='_blank' target='_blank
μαζεύετ-αι πολύ παλτό φέτος εις την Ελλάδα....
ο Ντούσαν καλά έκανε...πολύ ψηλά την είδε ο Κρομμύδας...
-
Κοιτα να δεις Σαββα που ο βαο ηθελε τυπους σαν τον μπαινοπουλο και τον παππου για να παρει παικτες στυλ Φεγερανο,λαζαρου κλπ....
Μαζευουν παλτα που θα τα χρησιμοποιησουν κανα δυο σεζον και μετα θα ρθει το απορριματοφορο η Αεκ να τα μαζεψει για να ξεχειμωνιασει..Επισης στην υπογραφη δεν προκειται για τριφυλλι... Και φυσικα ο σκοπος που μπηκε ηταν ψαρωτικος...καλα τσιμπατε οπως βλεπω..
Τελος να ευχηθω να δωσει ο Σκορδας τον Αβρααμ στον Βαο να ησυχασουμε γιατι προκειται περι ενος ακομα παλτου που αγοραζει ο βαο.. plz θεε μου... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαζευουν παλτα που θα τα χρησιμοποιησουν κανα δυο σεζον και μετα θα ρθει το απορριματοφορο η Αεκ να τα μαζεψει για να ξεχειμωνιασει..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκλεισε και ο Χερναν Πεγερανο
http://www.sport-fm.gr/article/136935' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
μαζεύετ-αι πολύ παλτό φέτος εις την Ελλάδα....
ο Ντούσαν καλά έκανε...πολύ ψηλά την είδε ο Κρομμύδας...
Kαλα ετσι και βγει παλτο ο Πεγερανο, μετα απο ατελειωτες μερες ψαξιματος του Χουαν Ραμον στην Αργεντινη, τα 3+ μυρια και τις απειρες διαπραγματευσεις, θα πρεπει να βαλουν τον Ροτσα να κανει την μπουγαδα της ομαδας για 5 χρονια...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
:yikes:
Αφορμη εψαχνη ο Μπαγιεβιτς για να την κοπανησει, αλλα οπως και να χει μεγαλο ταρακουνημα!Ολο ηττες τρωει τωρα τελευταια ο 'πολυς' Σκορδας..
καλά να πάθει.......
-
Την Τρίτη (1/7) το πρωί ο Μπάγεβιτς πήγε στην ΠΑΕ και ζήτησε μιλήσει στον Λάμπρο Σκόρδα.
**- «Ακούω και διαβάζω διάφορα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τι συμβαίνει;» του είπε ο Μπάγεβιτς.
- «Μην τον υπολογίζεις» ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος.
- «Τι εννοείς να μην τον υπολογίζω; Δεν μπορώ να τον έχω και να μην τον υπολογίζω».
- «Μπορεί να τον έχεις, μπορεί και να μην τον έχεις. Σε κάθε περίπτωση μην τον υπολογίζεις. Εχουμε πάρει άλλο ποδοσφαιριστή για την θέση του».
- «Σε μένα το λες αυτό; Δεν ξέρεις σε ποιόν προπονητή μιλάς; Βρες κάποιον που να μπορείς να του τα λες αυτά. Όχι σε μένα. Εγώ ξέρεις πολύ καλά πως όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός τίμησα το συμβόλαιο μου».
**
ο διάλογος.......
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8489&subid=2&tag=6112&pubid=1168628
-
Ρε μπας και έχει μείνει καμιά ομάδα της Μπουντεσλίγκα χωρίς προπονητή; Μπας και πάρει το Χερ Όττο (και γλιτώσουμε) και αναλάβει κανάς Μπάγεβιτς την εθνική;;;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009