-
Ο χρήστης tm έγραψε:
............- αν βαζεις και στη γλωσσα προφυλακτικο ή στο ... σελοφαν!
- δεν βαζεις τα μουτρα σου σε ... περιεργα μερη...!
ηρθε κανεις??
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
............
- αν βαζεις και στη γλωσσα προφυλακτικο ή στο ... σελοφαν!
ηρθε κανεις??
Μη σου κάνει εντύπωση, στην καλύτερη μπορείς να κολλήσεις έρπη...
-
Δε μου κανει...
Ο 30φ φταιει που γυρναει το μαχαιρι στην πληγη -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
............
- αν βαζεις και στη γλωσσα προφυλακτικο ή στο ... σελοφαν!
ηρθε κανεις??
Μη σου κάνει εντύπωση, στην καλύτερη μπορείς να κολλήσεις έρπη...
μεγαλη μ@λακια αυτο...οτι και να κανεις την εφαγες...η μονη προφυλαξη ειναι να μη κανεις τπτ με καποιον που εχει..
-
δεν φταιω εγω.. ο γειτονας φταιει που εχει δωρεαν ιντερνετ
-
Ενας γνωστος μου εμαθε, οτι θελει να τον γνωρισει η μανα της γκομενας του (; ), γιατι θελει να δει, λεει, με ποιον 'ηρωα' τα 'μπλεξε (;) η κορη της: 'πολυ δυσκολος ανθρωπος, Γιαννη μου'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ενας γνωστος μου εμαθε, οτι θελει να τον γνωρισει η μανα της γκομενας του (; ), γιατι θελει να δει, λεει, με ποιον 'ηρωα' τα 'μπλεξε (;) η κορη της: 'πολυ δυσκολος ανθρωπος, Γιαννη μου'Σε όλες τις μεγάλες σχεσεις μου γνώρισα τους γονείς της κοπέλας.
Αλλά μιλάμε από 2 χρόνια σχεσης και πάνω, έτσι? -
...δε νομιζω οτι αυτο θελει να πει ο ποιητης..
-
Εδω μιλαμε για μικρη (3+ μηνες) σχεση (;).... Ενταξει η πιτσιρικα ειναι κλινικη περιπτωση, οποτε η μανα εχει ενα δικιο ν' απορει E, 30φ;
PS Εγω μια φορα την πατησα και δεν την ξαναπαταω
-
σου την επεσε και η μανα ρε παλιοπαιδο?
-
Για γνωστο μιλαμε
Δε θελει να την πεσει, να θαυμασει θελειΥΓ. Α! Εννοεις παλια Οχι, μια φορα γνωρισα γονεις. Last christmas i gave u my heart... Big mistake
-
εχω γνωρισει τους γονεις απο 3 ή 4...
ολες εχουν γνωρισει τους γονεις μου..
για καποιο λογο οταν γινεται αυτο αισθανονται πιο ωραια..
για μενα παλι, ειναι αδιαφορο! -
Nαι, για καποιον μυστηριο λογο, αισθανονται ωραια
Εμενα παλι θα μου επεφτε βαρυ: 'ο γαμπρος'
Τ' απεφυγα 32 χρονια, αλλα μου το στησανε αριστοτεχνικα: Σκασανε απροειδοποιητα στο μπαρακι που τα πιναμε: 'για μια μπυριτσα αφου περναγαμε' Δε μπορω να πω, η καλυτερη βραδιά μου... Τι κανεις; Σηκωνεσαι και φευγεις; Ή καθεσαι και νιωθεις μονιμως το βλεμμα τους να πλανιεται μπροστα σου και μια στιγμη να σταματα, σαν κατι να ζηταει;
Τωρα, ειπαμε, ειναι ειδικη περιπτωση... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ενας γνωστος μου εμαθε, οτι θελει να τον γνωρισει η μανα της γκομενας του (; ), γιατι θελει να δει, λεει, με ποιον 'ηρωα' τα 'μπλεξε (;) η κορη της: 'πολυ δυσκολος ανθρωπος, Γιαννη μου'μπορω να προτεινω καποιες λυσεις στον γνωστο σου, αλλα θα πρεπει να με κερασει ντονατ απο συγκεκριμενο φουρνο! εκει φτιαχνουν τα καλυτερα! και ειναι κοντα στη δουλεια μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η στραβη μπορει και να σε στειλει σε κασονι. Τεσπα, όπως την βρίσκει κανείς.
Nαι ρε δεν βαραμε παντου αερα...
Τα σταθερα που εχουμε κανει πρωτα εξεταση ελευθερα και ολα τα ''τυχερα'' με μπαλονετοΚάνετε εξετάσεις κάθε μέρα δηλαδή εσείς;
Οχι ρε συ αλλα εχεις εμπιστοσυνη στη σχεση σου...
Ειδικα αν ειναι 2 χρονια πχ
κανεις εξετασεις στην αρχη... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι δηλαδή σίγουρος ότι θα μάθεις κάθε στραβοπάτημα;Γιατί έχεις σίγουρο ότι θα γίνει στραβοπάτημα;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Nαι, για καποιον μυστηριο λογο, αισθανονται ωραια
Εμενα παλι θα μου επεφτε βαρυ: 'ο γαμπρος'
Τ' απεφυγα 32 χρονια, αλλα μου το στησανε αριστοτεχνικα: Σκασανε απροειδοποιητα στο μπαρακι που τα πιναμε: 'για μια μπυριτσα αφου περναγαμε' Δε μπορω να πω, η καλυτερη βραδιά μου... Τι κανεις; Σηκωνεσαι και φευγεις; Ή καθεσαι και νιωθεις μονιμως το βλεμμα τους να πλανιεται μπροστα σου και μια στιγμη να σταματα, σαν κατι να ζηταει;
Τωρα, ειπαμε, ειναι ειδικη περιπτωση...εδώ ούτε ένα μήνα έχουμε κλείσει και πέτυχα τους γονείς της στο δρόμο φυσικά κρύφτηκα αμέσως
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ενας γνωστος μου εμαθε, οτι θελει να τον γνωρισει η μανα της γκομενας του (; ), γιατι θελει να δει, λεει, με ποιον 'ηρωα' τα 'μπλεξε (;) η κορη της: 'πολυ δυσκολος ανθρωπος, Γιαννη μου'
μπορω να προτεινω καποιες λυσεις στον γνωστο σου, αλλα θα πρεπει να με κερασει ντονατ απο συγκεκριμενο φουρνο! εκει φτιαχνουν τα καλυτερα! και ειναι κοντα στη δουλεια μου!
Ασε εχει δοκιμασει τα παντα, μεχρι και με ultrex λουστηκε
Τα ξερω τα ντονατ που λες, αλλα θα δυσκολευτει. Για εναν επιπλεον λογο οτι η φουρναρισσα παρατησε τ' αρτοσκευασματα και τρεχει στα μαιευτηρια -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είσαι δηλαδή σίγουρος ότι θα μάθεις κάθε στραβοπάτημα;
Γιατί έχεις σίγουρο ότι θα γίνει στραβοπάτημα;
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Πιθανότητα όμως υπάρχει, όπως και να το κάνουμε.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μπορω να προτεινω καποιες λυσεις στον γνωστο σου, αλλα θα πρεπει να με κερασει ντονατ απο συγκεκριμενο φουρνο! εκει φτιαχνουν τα καλυτερα! και ειναι κοντα στη δουλεια μου!
Ασε εχει δοκιμασει τα παντα, μεχρι και με ultrex λουστηκε
Τα ξερω τα ντονατ που λες, αλλα θα δυσκολευτει. Για εναν επιπλεον λογο οτι η φουρναρισσα παρατησε τ' αρτοσκευασματα και τρεχει στα μαιευτηριαεννοουσα ο φιλος μας, να παει ΤΟ ΠΡΩΙ απο εκει και να μου παρει donut.. το πρωι ειναι φρεσκα...
παει το παιρνει και ερχεται εδω για καφεδακι!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες