-
Αφού του είπα, να ΜΗΝ πασχίζει!
-
-
Η δικιά μου με πήρε προ λεπτού στο κινητό: Γειαααα, θα είσαι σπίτι σε λίγο; Για να σε πάρω λίγο τηλέφωνο να τα πούμε...
Ντιριντης: Μμμμ, ναι, φαντάζομαι, πάρε όποτε θες...
Εκείνη: Α, καλά, έτσι ευχαριστώ, δεν παίρνω. Τσαο.
Ντιριντης: End call.Δεν πάμε καλά.
-
ό,τι να ναι... την πείραξε το μμμ ναι και όχι το σίγουρο ναι, έλεος
-
Ντάξει, θα μπορούσα και εγώ να είμαι πιο θερμός, αλλά γενικά με τα τηλέφωνα και τα μηνύματα για σοβαρά πράγματα δεν τα πάω και πολύ καλά. Aπό κοντά.
-
Στατιστικά, αν ήσουν -και καλά- πηγμένος και 'τσαντιζόσουν' που σε διέκοψε από το ο,τιδήποτε σημαντικό έκανες εκείνη τη στιγμή, αντί να το παίξεις ψιλο-χαλαρός (='πάρε όποτε θες') μπορεί και να είχε ηρεμήσει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η δικιά μου με πήρε προ λεπτού στο κινητό: Γειαααα, θα είσαι σπίτι σε λίγο; Για να σε πάρω λίγο τηλέφωνο να τα πούμε...
Ντιριντης: Μμμμ, ναι, φαντάζομαι, πάρε όποτε θες...
Εκείνη: Α, καλά, έτσι ευχαριστώ, δεν παίρνω. Τσαο.
Ντιριντης: End call.Δεν πάμε καλά.
-
Ζέστη στη Θεσσαλονίκη, ε?
-
Κωνσταντίνε, πάρε την τηλέφωνο και πες την 'Ευτυχώς δεν πήρες τηλέφωνο πριν, ήμουν στο σπίτι. Τώρα θα πάω καμιά βόλτα, οπότε πάρε όποτε θες, τσάο'!
Θα την φρικάρεις εντελώς!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...Στη Σουηδία και στη Σκοτία να σου πω τι γινόταν, που το έζησα από πρώτο χέρι? Εκεί που χόρευαν όλοι μαζί, **άρπαζες **την κοπελίτσα που γούσταρες, χόρευες μαζί της και αν γούσταρε, πήγαινες στα... περεταίρω...Ειναι γνωστο οτι εκει ειναι πρωτογονοι οι ανθρωποι, γουσταρουν οι γκομενες να τις αρπαζεις (ακομα καλυτερα απο τα μαλλια) και να τις σερνεις μεχρι την πιο κοντινη πετρα...
Να σου πω και κατι; Αν δεις εδω γυναικα να συμπεριφερεται οπως περιεγραψες θα την πεις (τουλαχιστον) π@υτανα, θα το πεις κ σ οποιον γνωριζεις κ (αν ζεις σε μικροτερη πολη) δεν προκειται να κανει σοβαρη σχεση ποτε. Με το που θα κυκλοφορησει με αντρα ολο κ καποιος καλοθελητης θα του τα πει, βαζοντας μαλιστα κ μπολικη σαλτσα.
Εγω, ας πουμε, ειχα βγει καποτε να τα εχω καμποσο καιρο με εναν που ... ουτε θυμομουν να τον εχω γνωρισει ποτε! Αυτο δεν εμποδισε φιλο του (τοτε) φιλου μου να του . Η σχεση μας τελειωσε αδοξα κι εγω βρεθηκα να ψαχνομαι ποιος με πηδουσε κ δεν το χα καταλαβει...
Πως κολλατε οι αντρες εδω; Μα πανε χρονια που εχω να ακουσω κατι εξυπνο γι αρχη γνωριμιας. Μονο απο παρεες και μισο-προξενια γινεται παιχνιδι. Ευρωπη μπορει να μιλας με καποιον για ωρες για 1000 ενδιαφεροντα κ μπορει να προχωρησει μπορει κ οχι. Αλλα μενει η φιλικη σχεση. Εδω αν δωσεις σημασια εισαι σχεδον υποχρεωμενη να του κατσεις.
Τεσπα, για να μην ξανααρχισετε, υπαρχουν κ εξαιρεσεις, ενθεν κ ενθεν. Ευτυχως, δλδ. -
Eμένα δεν με χαλάει καθόλου το πώς είναι τα πράγματα στην Αμερική, ή στην Γερμανία (για να μην πω για την Ρωσία ) όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Και έχεις εντελώς λανθασμένη εντύπωση αν νομίζεις ότι έξω στήνεται η γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια στο σταντ και έρχεται ο πρωτόγονος ούγκα-μπούγκα έχοντας πάρει φόρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα δεν με χαλάει καθόλου το πώς είναι τα πράγματα στην Αμερική, ή στην Γερμανία (για να μην πω για την Ρωσία ) όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Και έχεις εντελώς λανθασμένη εντύπωση αν νομίζεις ότι έξω στήνεται η γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια στο σταντ και έρχεται ο πρωτόγονος ούγκα-μπούγκα έχοντας πάρει φόρα.Ετσι ειναι, ετσι ειναι..
-
Kαι έχουμε συνέχεια από την μεσημεριανή μ@λακία. Τέσπα, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
...Στη Σουηδία και στη Σκοτία να σου πω τι γινόταν, που το έζησα από πρώτο χέρι? Εκεί που χόρευαν όλοι μαζί, **άρπαζες **την κοπελίτσα που γούσταρες, χόρευες μαζί της και αν γούσταρε, πήγαινες στα... περεταίρω...
Ειναι γνωστο οτι εκει ειναι πρωτογονοι οι ανθρωποι, γουσταρουν οι γκομενες να τις αρπαζεις (ακομα καλυτερα απο τα μαλλια) και να τις σερνεις μεχρι την πιο κοντινη πετρα...
Να σου πω και κατι; Αν δεις εδω γυναικα να συμπεριφερεται οπως περιεγραψες θα την πεις (τουλαχιστον) π@υτανα, θα το πεις κ σ οποιον γνωριζεις κ (αν ζεις σε μικροτερη πολη) δεν προκειται να κανει σοβαρη σχεση ποτε. Με το που θα κυκλοφορησει με αντρα ολο κ καποιος καλοθελητης θα του τα πει, βαζοντας μαλιστα κ μπολικη σαλτσα.
Εγω, ας πουμε, ειχα βγει καποτε να τα εχω καμποσο καιρο με εναν που ... ουτε θυμομουν να τον εχω γνωρισει ποτε! Αυτο δεν εμποδισε φιλο του (τοτε) φιλου μου να του . Η σχεση μας τελειωσε αδοξα κι εγω βρεθηκα να ψαχνομαι ποιος με πηδουσε κ δεν το χα καταλαβει...
Πως κολλατε οι αντρες εδω; Μα πανε χρονια που εχω να ακουσω κατι εξυπνο γι αρχη γνωριμιας. Μονο απο παρεες και μισο-προξενια γινεται παιχνιδι. Ευρωπη μπορει να μιλας με καποιον για ωρες για 1000 ενδιαφεροντα κ μπορει να προχωρησει μπορει κ οχι. Αλλα μενει η φιλικη σχεση. Εδω αν δωσεις σημασια εισαι σχεδον υποχρεωμενη να του κατσεις.
Τεσπα, για να μην ξανααρχισετε, υπαρχουν κ εξαιρεσεις, ενθεν κ ενθεν. Ευτυχως, δλδ.Ε ναι ρε κοπελια, απο παρεες και απο 'κονε' φιλων με φιλη της κοπελας τους γινονται τα σκηνικα πλεον.
Αφου νομιζεται οτι
α) Εχετε πιασει τον παπα απο τα @@
β) Ετσι και παμε να σας πιασουμε λιγο την κουβεντα, φοβαστε οτι μπορει να πιασετε παιδι, χωρις καν να μυρισετε τον κρινο!
γ) Παιζει λιγο παιχνιδι στην αρχη με καρφωματα εξαποστασεως, και χασκογελατε με τις φιλες σας και ψουψουριζεται σαν 17χρονα μαλακισμενα, ε που να ερθουμε να σας μιλησουμε.
δ) Αν καταφερει η ποταπη μουτσουνα μας να εχει την προσοχη σας (Ω ευχαριστουμε πολυ -ακολουθει υποκλιση υποτακτικου προς το μελος Βασιλικης οικογενειας-) για 1-2 λεπτα, περιμενεται να ακουσετε ενα καρο αστεια, χωρις να γινουμε γελοιοι αλλα να χεστητε πανω σας απο το φοβερο χιουμορ μας. Να σας δειξουμε οτι ειμαστε και πολυ αντρουα βαρβατιλε να ουμ, αλλα και ευαισθητα αγορια και 2-3 ακομα που βαριεμαι να γραφω τωρα γιατι ειναι αργα και νυσταζω
Ρε γμτ ωρες ωρες νιωθω πως η σχεση των αντρων με τις γυναικες εινα ιοπως με τα ναρκωτικα. Κυλας στα ναρκωτικα....γινεσαι ζαμπονιαρης τελειως, και λες φτανει μαλακα, θα ξεκοψω...πανω που κανεις μια προσπαθεια, ξανακυλας. και εδω βαζουμε μια επαναληψη χωρις τελος.
Να διευκρινησω, οτι συνηδητοποιεις οτι εχεις κυλησει στο βουρκο λιγο μετα το σεξ.....πας να ξεκοψεις....δεν αντεχεις την αποχη απο το σεξ, και ξανακυλας στο βουρκο. Αν εστω και ενας εχει καταφερει να μην ξανακυλισει, Ή φοραει ρασα. ή εχει αρχισει κυριολεκτικα τα ναρκωτικα και οχι μεταφορικα.....ή..................δεν θελω να βάλω μπρα ντε φερ μαζι του
ΥΓ....Στα διαλα βλαμμενες
-
Δεν περίμενα οτι θα το έγραφα ποτέ αυτό στο φόρουμ...
... αλλά respeKt στον σκύλο!!!
-
Post επιπέδου skye, (κορυφή).
-
Eτσι ειναι, δεν εχει και αδικο ο σκυλος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα δεν με χαλάει καθόλου το πώς είναι τα πράγματα στην Αμερική, ή στην Γερμανία (για να μην πω για την Ρωσία ) όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Και έχεις εντελώς λανθασμένη εντύπωση αν νομίζεις ότι έξω στήνεται η γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια στο σταντ και έρχεται ο πρωτόγονος ούγκα-μπούγκα έχοντας πάρει φόρα.Δεν το νομιζω εγω αγαπητε, ο αλλος αγαπητος το νομιζει, ο taurus.
...Ε ναι ρε κοπελια, απο παρεες και απο 'κονε' φιλων με φιλη της κοπελας τους γινονται τα σκηνικα πλεον.
Αφου νομιζεται οτι
α) Εχετε πιασει τον παπα απο τα @@
β) Ετσι και παμε να σας πιασουμε λιγο την κουβεντα, φοβαστε οτι μπορει να πιασετε παιδι, χωρις καν να μυρισετε τον κρινο!
γ) Παιζει λιγο παιχνιδι στην αρχη με καρφωματα εξαποστασεως, και χασκογελατε με τις φιλες σας και ψουψουριζεται σαν 17χρονα μαλακισμενα, ε που να ερθουμε να σας μιλησουμε.
δ) Αν καταφερει η ποταπη μουτσουνα μας να εχει την προσοχη σας (Ω ευχαριστουμε πολυ -ακολουθει υποκλιση υποτακτικου προς το μελος Βασιλικης οικογενειας-) για 1-2 λεπτα, περιμενεται να ακουσετε ενα καρο αστεια, χωρις να γινουμε γελοιοι αλλα να χεστητε πανω σας απο το φοβερο χιουμορ μας. Να σας δειξουμε οτι ειμαστε και πολυ αντρουα βαρβατιλε να ουμ, αλλα και ευαισθητα αγορια και 2-3 ακομα που βαριεμαι να γραφω τωρα γιατι ειναι αργα και νυσταζω
Ρε γμτ ωρες ωρες νιωθω πως η σχεση των αντρων με τις γυναικες εινα ιοπως με τα ναρκωτικα. Κυλας στα ναρκωτικα....γινεσαι ζαμπονιαρης τελειως, και λες φτανει μαλακα, θα ξεκοψω...πανω που κανεις μια προσπαθεια, ξανακυλας. και εδω βαζουμε μια επαναληψη χωρις τελος.
Να διευκρινησω, οτι συνηδητοποιεις οτι εχεις κυλησει στο βουρκο λιγο μετα το σεξ.....πας να ξεκοψεις....δεν αντεχεις την αποχη απο το σεξ, και ξανακυλας στο βουρκο. Αν εστω και ενας εχει καταφερει να μην ξανακυλισει, Ή φοραει ρασα. ή εχει αρχισει κυριολεκτικα τα ναρκωτικα και οχι μεταφορικα.....ή..................δεν θελω να βάλω μπρα ντε φερ μαζι του
ΥΓ....Στα διαλα βλαμμενες
Εχει πλακα, αρχικα.
Επι της ουσιας ειναι λυπηρο... -
Εγώ δεν το βρίσκω κακό να γίνονται κονέ μέσω παρέας ή φίλων. Δηλαδή τι, θα πάω στο κλαμπ, που λέω στον μπαρμαν 'μια mcfarland φίλε' και μου απαντάει 'ναι ναι τα σπάει ο dj σήμερα'; Δεν σφάξανε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν το βρίσκω κακό να γίνονται κονέ μέσω παρέας ή φίλων. Δηλαδή τι, θα πάω στο κλαμπ, που λέω στον μπαρμαν 'μια mcfarland φίλε' και μου απαντάει 'ναι ναι τα σπάει ο dj σήμερα'; Δεν σφάξανε.Αυτό ούτε γω το κατάλαβα ποτέ. Βασικά νόμιζα ότι οι γνωριμίες στο μπαρ, που κάθεται αυτή -η θεά- ολομόναχη και δίπλα της έχει άδειο κάθισμα και παίζει μουσική αρκετά χαμηλά για ν΄ακούς και πνίγει τον πόνο της στο ποτό και πετιούνται οι κορυφαίες ατάκες, γίνονται μόνο στις ταινίες.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες