-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εξαλλου οταν ελεγα να συναντηθουμε ολοι καπου μεσα στο πονηρο μου μυαλο ειχα και αυτη την παραμετρο.Καφεδακι και μετα σε καμμια ερημη ειδικη (πχ Κορωπι) να δουμε και πως παει απεξω....Πεσε στα φρενα Μιχαλη γιατι να θα μας κανεις στο τελος να δουμε πως παει και εξω... Ξερεις! Στα δεντρακια, τα χαντακια, τα ρεματακια και μεινουμε με 307 αρ...ακια στο τελος! 'Παλιοξεσκωστρα'...
(που λεμε και στο χωριο μου!) -
Και πολυ καλα θα κανεις takinen που θα πας εκει ,γιατι (εσυ μαλλον το ξερεις)δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μεγαλο σχολειο ειναι η πιστα για να μαθουμε να οδηγουμε σωστα και προπαντως γρηγορα.
Εγω που εχω ολες μου τις εμπειριες απο τον δρομο και τα rally μεσα στην πιστα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.
Οποιοσδηποτε οδηγος με λιγο μυαλο με κανει σκονη εκει μεσα γιατι εχω μαθει στις τιμονιες και τα πλαγιασματα.
Και για να μαθαινετε σας ενημερωνω οτι γρηγορα πας μονο οταν δεν καταλαβαινεις το βαρος του αυτοκινητου οταν παει γρηγορα.
Δηλ οποιαδηποτε μετακινηση εξω απο την ιδανικη γραμμη ειναι χασιμο χρονου και κλαμα οταν βλεπουμε το χρονομετρο.
Θα μου πεις και που τα ξερεις εσυ ρε μεγαλε αυτα και μας κανεις μαθημα???
Μετα απο 20 χρονια ενασχολησης με τους αγωνες και φιλιας με διαφορους κορυφαιους (και πρωταθλητες) Ελληνες οδηγους ολο και κατι με μαθανε!!!!
Και για να μην πουλαμε μουρη απο δω μεσα οτι αλλο ,για τα παραπανω ,στην διαθεση σας μονο με pm.
Kαλη διασκεδαση takinen στο Μεγαρο και με τριτη τις φυστικιες -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Kαλη διασκεδαση takinen στο Μεγαρο και με τριτη τις φυστικιες
Είναι κάτι που το έχω σε απορία για το 307 ... 2η ή 3η;
Ότι πει το χρονόμετρο! -
Πριν δεις το χρονομετρο κανε ενα αλλο τρυκ γιατι μπορει να σε ξεγελασει με την εννοια οτι μπορει καπου αλλου να χασεις η να κερδισεις(εκτος αν απομονωσεις μονο το συγκεκριμενο τμημα πραγμα λιγο δυσκολο νομιζω).Μπες με μια δευτερη σκασμενη και κοιτα στο σημειο των φρενων ποσα χλμ εχεις.
Στον αλλο γυρο μπες με τριτη και ξανακοιτα στο ιδιο σημειο.
Οποτε διαλεγεις και παιρνεις .
Αν εχεις ακριβως τα ιδια χλμ τοτε κανεις η αυτο που σε ευχαριστει περισοτερο η αυτο που ταλαιπωρει το αμαξι λιγοτερο.
Περιμενουμε νεα σου... -
Δεν μου λες samael ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ??????
Και πανω που ειχαμε αρχισει να αγαπιωμαστε!!! .
Καλα ο hiluxboy δικαιολογειται , τι να εβαζε ο δυσμοιρος?????
Την σαυρα????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν μου λες samael ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ??????
Και πανω που ειχαμε αρχισει να αγαπιωμαστε!!! .
Καλα ο hiluxboy δικαιολογειται , τι να εβαζε ο δυσμοιρος?????
Την σαυρα?????Μικρε ανοητε Μιχαλη... Εβαλα το hilux για να μη σου υπενθυμιζω καθε φορα που βλεπεις post μου το ποσο ασχημο χρωμα διαλεξες!!!
-
Ειναι ενα φοβερο και τρομερο EvoVII GTA!!!
Θαυμαστε! -
Πάντως μετά απο email που έστειλα στην Peugeot Γαλλίας μου απάντησαν πως τα μελιτζανί 307 είναι τα πιο γρήγορα Ἐχει να κάνει λἐει με την αγωνιστικἠ υφή που έχει το χρώμα , που σου δίνει 50 άλογα πάνω από τα άλλα 307
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Πάντως μετά απο email που έστειλα στην Peugeot Γαλλίας μου απάντησαν πως τα μελιτζανί 307 είναι τα πιο γρήγορα Ἐχει να κάνει λἐει με την αγωνιστικἠ υφή που έχει το χρώμα , που σου δίνει 50 άλογα πάνω από τα άλλα 307To κρατημα της σαυρας δεν το εχει κανενα και οτι θελετε πεστε! Μη μιλησω για τις εκτος δρομου δυνατοτητες της... Αμφιβιο γαρ!
-
Επειδη σας αγαπαω οοοοοολους εδω μεσα δεν θα σας κανω να νιωσετε ασχημα βαζοντας την φωτογραφια του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ 307.
Σας αφηνω να ζητε στην ευτυχια τηε αγνοιας σας για το τι σημαινει ΤΕΛΕΙΟ(δηλ μπορντω 307 με 17αρες tecnomagnisio).
Απλα μην με ζοχαδιασετε γιατι τοτε εκτος την κλασικη απειλη μου(θα γραψω τα προβληματα που ειχα με το πρωτο 307)τοτε θα δημοσιευσω ΚΑΙ φωτογραφια.
Ενταξει hiluxboy και superbilly και samael και devil και ολοι οι αλλοι εσεις που ξερετε κολπα με το κομπιουτερ και με κανετε να αισθανομαι αβολα???(κρετινος ηθελα να πω αλλα το εγραψα κομψα οπως αρμοζει σε κατοχο γαλλικου αυτοκινητου).
Samael αμα ανεβω Λαρισα σου ορκιζομαι οτι θα ψαξω να βρω το αμαξι σου και θα σου κολησω με ηλεκτροκοληση τα σηματα της Μιτσουμπισι γυρω γυρω απο το Πεζω -
για να καταλαβω mdvq.... ειχες 307 και το πουλησες και ξαναπηρες 307? αν εγω ειχα πολλα προβληματα μ ενα αυτοκινητο, μαλλον θα ξεκολαγα για τα καλα απο το μοντελο, μαλλον κι απο τη μαρκα.... παντως ελπιζω το νεο 307 να μην εχει τοσα προβληματα (οκ, με το ζουαν μπορω να ζησω...)
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
για να καταλαβω mdvq.... ειχες 307 και το πουλησες και ξαναπηρες 307? αν εγω ειχα πολλα προβληματα μ ενα αυτοκινητο, μαλλον θα ξεκολαγα για τα καλα απο το μοντελο, μαλλον κι απο τη μαρκα.... παντως ελπιζω το νεο 307 να μην εχει τοσα προβληματα (οκ, με το ζουαν μπορω να ζησω...)ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ!!!
-
Αλλο εσυ και αλλο εγω nikapos.Νομιζεις οτι εχουμε τον ιδιο καλο στο κεφαλι ολοι οι ανθρωποι???
Το παλιο το αλλαξα γιατι μου πνιγηκε στις πλημμυρες και ξαναπηρα 307 γιατι στα λεφτα του πιστευω οτι ειναι αχτυπητο .Ευτυχως το καινουργιο εκτος του οτι ειναι πιο γρηγορο απο το παλιο δεν εχει βγαλει χαζοπροβληματα .
Το μονο του προβλημα ειναι το σαζμαν που οταν αλλαζω ταχυτητες με τον δικο μου υπεροχο τροπο χτυπαει απο 3 σε 2 αλλα και απο 2 σε 3..
Παντως δυο αλλα που οδηγησα δεν το εχουν αυτο το προβλημα και φυσικα θα μου το φιαξουν δωρεαν απλα βαριεμαι να το παω στο συνεργειο.
Παντως ισως και το δικο σας να το εχει αυτο το προβλημα και να μην το εχετε ανακαλυψει γιατι αλλαζετε ανθρωπινα τις ταχυτητες.
Οταν λεω οτι χτυπανε οι ταχυτητες εννοω σε αγωνιστικους ρυθμους(σιγα ρε μεγαλε θα πεσεις απο το σκαμπω!!!! Κοψε λιγο!!!) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οταν λεω οτι χτυπανε οι ταχυτητες εννοω σε αγωνιστικους ρυθμους(σιγα ρε μεγαλε θα πεσεις απο το σκαμπω!!!! Κοψε λιγο!!!)
...ωστε οδηγουμε χωρις ζωνη ασφαλειας, ε ???
-
Δεν μου λες Τριανταφυλλε το καναρινι που το εχεις βγαλει φωτογραφια και ειναι σαν να εχεις βγει απο το δρομο???
Α...και κατι αλλο .Αυτο πανω στην οροφη τι ειναι????Κουτσουλια η sunroof
δεν το διακρινω καλα???? .
Ζωνες παντα,οταν παω (οσο μπορω) γρηγορα.. -
-
Λοιπον ξερουμε οτι:
1)ο tm καθαριζει την κουτσουλια απο την οροφη...
2)ο takinen προετοιμαζετε για Μεγαρα....
3)ο hiluxboy ταιζει το χελωνονιτζακι(νεα ονομασια της σαυρας για να μη σε
στεναχωρω).......
4)ο nikapos ισως εχει παει για ακυρωση της προκαταβολης.......
5)ο samael ψαχνει να βρει μερος να κρυψει το 307 μπας και το ανακαλυψω
6)ο nakata κλπ, προσπαθει να συνελθει απο το σοκ του ΤΤ....
7)ο tazz ποσταρει αλλου(σιγα μη μας καταδεχτει)....
8. o frixos δεν λαμβανει ειδοποιησεις.......
9.ο superbilly ποτιζει την μελιτζανα.....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ?????????
-
ποια ακυραωση της προκαταβολης, που εχω τρελαθει που δεν θα εχω αυτοκινητο να μπω στα μεγαρα... κι αν σκεφτεις οτι μεχρι το σεπτεμβρη ειχα το ραλλυ....
αντε κι οσο περναει ο καιρος δεν βλεπω την ωρα να το παραλαβω... απο βδομαδα παω να σκασω και τα υπολοιπα απο τα 16.000 και περιμενω... να δω πως θα περασουν οι μερες...
ή μηπως τωρα που το ξανασκεφτομαι να παρω το γκολφ με τα 19.000... τιμη ευκαιριας...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Samael αμα ανεβω Λαρισα σου ορκιζομαι οτι θα ψαξω να βρω το αμαξι σου και θα σου κολησω με ηλεκτροκοληση τα σηματα της Μιτσουμπισι γυρω γυρω απο το Πεζω
Xααααχαχα!!
Ελα κερναω και καφε τα Σαββατοκυριακα(καθημερινες ειμαι στο ***** την πολη σου....!! )
Ας εβγαζε και η Πεζο ενα αμαξακι υψηλων προδιαγραφων βρε παιδακι μου.....Ολο concept car και @@ ειναι...... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν μου λες Τριανταφυλλε το καναρινι που το εχεις βγαλει φωτογραφια και ειναι σαν να εχεις βγει απο το δρομο???
Α...και κατι αλλο .Αυτο πανω στην οροφη τι ειναι????Κουτσουλια η sunroof
δεν το διακρινω καλα???? .
Ζωνες παντα,οταν παω (οσο μπορω) γρηγορα..Το καναρινι ειναι αραγμενο στη λιμνη πλαστηρα, το πρωι πριν την αναχωρηση, στην πρωτη διαπλανητικη συναντηση του φορουμ!
Η φωτογραφια ηταν μια ευγενικη χορηγεια του chemic!!
Αυτο στην οροφη, ειναι εξοδος κινδυνου!!! Εχω και σφυρακι στην κολωνα και αυτοκολλητακι 'In case of emergency break glass. Penalty for improper use!'Πολυ συντομα, η φωτογραφια αυτη, θα αντικατασταθει απο κατι αλλο, πιο extreme!!
Ζωνες παντα! και αργα και γρηγορα (και δεν εννοουμε ζωνες παντελονιου, ετσι ?? )
Samael αμα ανεβω Λαρισα σου ορκιζομαι οτι θα ψαξω να βρω το αμαξι σου και θα σου κολησω με ηλεκτροκοληση τα σηματα της Μιτσουμπισι γυρω γυρω απο το Πεζω
Να φερω κανα πριονι μαζι να ανοιξουμε αεραγωγους στο καπω ???
PEUGEOT FORUM