-
Αυτό είναι μία άποψη και σωστότατη αλλά μη ξεχνάμε ότι πρέπει να γεμίσει το μάτι του εκδρομέα για τα έργα που γίνονται στους δρόμους, άσχετα αν αυτός που κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική τα τελευταία χρόνια τα τρώει στη μάπα κάθε καλοκαίρι με αποτέλεσμα μόνο σε καλό να μη τους βγαίνει! Δε γίνεται να αρχίζουν τα έργα τις μέρες του καλοκαιριού με τη περισσότερη κίνηση και να σταματούν μερικές μέρες μετά το Σεπτέμβρη, κοροϊδία είναι! Αν αναλογιστούμε και την επικινδυνότητα που υπάρχει λόγω αυτών των κατασκευών θα περάσουμε και στη δολοφονικότητα μερικών μερικών...αλλά τι να πεις!
Εναλλακτικές διαδρομές παιδιά όπου τουλάχιστον θα μπορείς να κρατήσεις μια Α ταχύτητα, έστω και χελώνας, πάντα ηρεμία και καθαρό κεφάλι! -
Eίπαμε, οι ψηφοφόροι πρέπει να βλέπουν τα έργα να γίνονται.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όσο βλάκες και να είναι αυτοί που προγραμματίζουν τα έργα καλοκαιριάτικα, δεν γίνεται τυχαία. Το έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα.Επίτηδες γίνονται τα έργα το καλοκαίρι. Να μη μπορεί ο Θεσσαλονικιός να πάει και να γυρίσει γρήγορα στη Χαλκιδική. Έτσι, αντί να ταλαιπωρηθεί στη διαδρομή για μια ημερήσια βουτιά, θα προτιμήσει να πληρώσει το δωμάτιο στον Χαλκιδικιώτη.
Ποιοι δεν θέλουν η Θεσσαλονίκη να είναι 45 λεπτά μακριά από τη Χαλκιδική;
Πλακα - πλακα, εχω ακουσει χαλκιδικιωτη να λεει επι λεξη: 'Δεν θελουμε αλλο κοσμο'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τόσο έτοιμοι για βρισιές και οτιδήποτε άλλο, είμαστε όλοι μας που το βρισίδι και οι χειρονομίες γίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη με το παραμικρό χωρίς καν να ακούσουμε τι μας λέει ο άλλος ή να καταλάβουμε πότε κάτι γίνεται χωρίς να το θέλουμε και πότε εσκεμμένα;
Τι στο καλό αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο αντί για καλημέρα θα ρίχνει ο ένας στον άλλο μπουκέτα. Ναι ο καθένας μας μπορεί να έχει τα προβλήματά του αλλά εδώ πλησιάζουμε την άλλη άκρη ρε γμτ.-Χωρίς να θελω να δικαιολογήσω κανέναν- η κατάσταση στους δρόμους (ειδικά στην Αθήνα, φαντάζομαι και στη Θεσσαλονίκη) καταστρέφει το νευρικό μας σύστημα. Τέτοιες ζωώδεις αντιδράσεις, όσο πάνε και αυξάνονται. Ευτυχώς που δεν είναι νόμιμη η οπλοκατοχή...
(Δεν τολμάς, όχι να σου ξεφύγει το χέρι και να κορνάρεις κατά λάθος, όπως είπες, ούτε να κοιτάξεις στο διπλανό αυτοκίνητο πλέον.)Πληρωμένη απάντηση:
σήμερα (χτες) κατά τις 8μιση στεκόμουν δίπλα σε διασταύρωση 'Τ' έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ και παρακολουθώ το εξής σκηνικό. Από τον κάθετο δρόμο έρχεται ένα αμάξι που το οδηγεί γυναίκα, ελέγχει τη διασταύρωση και στρίβει δεξιά, κάπως προσεκτικά γιατί τα παρκαρισμένα δεν άφηναν πολύ χώρο. Δεν καθυστέρησε, απλά πέρασε προσεκτικά. Το επόμενο αυτοκίνητο όμως το οδηγούσε επίσης γυναίκα αλλά ανυπόμονη. Κορνάρει και φωνάζει από το παράθυρο 'ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ!'. Στρίβει αριστερά και ...κολλάει πίσω από σκουπιδιάρικο! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όσο βλάκες και να είναι αυτοί που προγραμματίζουν τα έργα καλοκαιριάτικα, δεν γίνεται τυχαία. Το έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα.
Επίτηδες γίνονται τα έργα το καλοκαίρι. Να μη μπορεί ο Θεσσαλονικιός να πάει και να γυρίσει γρήγορα στη Χαλκιδική. Έτσι, αντί να ταλαιπωρηθεί στη διαδρομή για μια ημερήσια βουτιά, θα προτιμήσει να πληρώσει το δωμάτιο στον Χαλκιδικιώτη.
Πλακα - πλακα, εχω ακουσει χαλκιδικιωτη να λεει επι λεξη: 'Δεν θελουμε αλλο κοσμο'
προφανώς θα εννοούσε άλλο κόσμο που πηγαινοέρχεται αυθημερόν.
η μια διάσταση είναι αυτή που δίνει ο leonp
η άλλη είναι οτι η ημερήσιοι εκδρομείς είναι η κοντινότερη εκδοχή της επιδρομής των βαρβάρων. θεωρούν τα πάντα επιτρεπτά και αναλώσιμα. βρωμίζουν-ποδοπατάνε-ροδοπατάνε-κάνουν απίστευτη φασαρία και μετά γυρίζουν στο 80τμ διαμέρισμα τους απλά έχοντας μεταφέρει για 1 ημέρα τις συνήθειες που θέλουν να γλιτώσουν σε άλλο background. αυτό είναι το 95% και είναι παραπάνω απο αρκετό για να χαρακτηριστεί το 100% -
Στην παλιά εθνικη οδο Ηρακλειου - Χερσονησου 1 περίπου χιλιομετρο πριν τη Χερσονησο, υπαρχει ενα μαγαζι που πουλάει γουνες - απο τα δεκάδες που εχουν ξεφυτρωσει τελευταια.
Στο μαγαζι αυτο λοιπον ειναι παρκαρισμένες 2 Infiniti SUV.Μα καλά τέτοια τρέλα; Οπου κι αν εχω παει στο νησι εχω δει μόνο 2 απο αυτες. Είναι δυνατον να τις εχει ο ίδιος;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στην παλιά εθνικη οδο Ηρακλειου - Χερσονησου 1 περίπου χιλιομετρο πριν τη Χερσονησο, υπαρχει ενα μαγαζι που πουλάει γουνες - απο τα δεκάδες που εχουν ξεφυτρωσει τελευταια.Για τους Ρώσσους είναι...τα αγοράζουν για τις ρωσίδες μον@ρες που κουβαλάνε μαζί τους.
-
Στην παλιά εθνικη οδο Ηρακλειου - Χερσονησου 1 περίπου χιλιομετρο πριν τη Χερσονησο, υπαρχει ενα μαγαζι που πουλάει γουνες - απο τα δεκάδες που εχουν ξεφυτρωσει τελευταια.
Στο μαγαζι αυτο λοιπον ειναι παρκαρισμένες 2 Infiniti SUV.Μα καλά τέτοια τρέλα; Οπου κι αν εχω παει στο νησι εχω δει μόνο 2 απο αυτες. Είναι δυνατον να τις εχει ο ίδιος;
Εκ των έσω μου ήρθανε κάποια νούμερα τζίρων εκεί μέσα και αναρωτιέμαι πότε θα δούμε παρκαρισμένες απ' έξω 2 Veyron...
-
Στην παλιά εθνικη οδο Ηρακλειου - Χερσονησου 1 περίπου χιλιομετρο πριν τη Χερσονησο, υπαρχει ενα μαγαζι που πουλάει γουνες - απο τα δεκάδες που εχουν ξεφυτρωσει τελευταια.Και στη Καστοριά τι θα πουλήσουν ύστερα; Μαγιώ;
Στα σοβαρά: δείτε το πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο στο Άργος Ορεστικό... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Όσο βλάκες και να είναι αυτοί που προγραμματίζουν τα έργα καλοκαιριάτικα, δεν γίνεται τυχαία. Το έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα.
Επίτηδες γίνονται τα έργα το καλοκαίρι. Να μη μπορεί ο Θεσσαλονικιός να πάει και να γυρίσει γρήγορα στη Χαλκιδική. Έτσι, αντί να ταλαιπωρηθεί στη διαδρομή για μια ημερήσια βουτιά, θα προτιμήσει να πληρώσει το δωμάτιο στον Χαλκιδικιώτη.
προφανώς θα εννοούσε άλλο κόσμο που πηγαινοέρχεται αυθημερόν.
η μια διάσταση είναι αυτή που δίνει ο leonp
η άλλη είναι οτι η ημερήσιοι εκδρομείς είναι η κοντινότερη εκδοχή της επιδρομής των βαρβάρων. θεωρούν τα πάντα επιτρεπτά και αναλώσιμα. βρωμίζουν-ποδοπατάνε-ροδοπατάνε-κάνουν απίστευτη φασαρία και μετά γυρίζουν στο 80τμ διαμέρισμα τους απλά έχοντας μεταφέρει για 1 ημέρα τις συνήθειες που θέλουν να γλιτώσουν σε άλλο background. αυτό είναι το 95% και είναι παραπάνω απο αρκετό για να χαρακτηριστεί το 100%Να παν στα διαλα ολοι οι χαλκιδικιωτες,λερες σκετες ειναι,μονο με ταξιτζιδες μπορουν να συγκριθουν(και να χασουν τελικα),δε μιλαω για τους απλους κατοικους αλλα για αυτους που εχουν σχεση με τον τουρισμο.Μεχρι πριν λιγα χρονια συμπεριφερονταν στον Ελληνα χειροτερα απο Αλβανο,τους ακουγες μονο με γερμανο και αγγλο δουλευω εγω,ειδαν χρημα οι αρχοντοβλαχοι και νομιζουν πιασαν τον παπα απο τα αρχ*δια,τωρα περνουν την φαση βουλγαριας-γιουγκοσλαβιας,τυχεροι ειναι γιατι ειναι φραγκατοι,αλλα και παλι δεν την πολυβγαζουν,θα χαρω να νεκρωσει ΤΕΛΕΙΩΣ η χαλκιδικη να την απολαμβανουμε οπως πρεπει ολοι μας
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και στη Καστοριά τι θα πουλήσουν ύστερα; Μαγιώ;
Στα σοβαρά: δείτε το πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο στο Άργος Ορεστικό...Αυτές οι πτήσεις έχουν ανεβάσει λιγάκι την ψυχολογία των γουναράδων (εκτός απο πολλά φράγκα φέρνουν και κάτι μααανννούλες μαζί τους )
-
Γμ τη γκαντεμιά μου!
4και κάτι τα χαράματα, γυρνάω απ το διάβασμα και σε άδειο δρόμο μέσα στην πόλη πετίουνται 2 σκυλιά. Σταματάω τελείως (με 30 πήγαινα), σταματάνε κι αυτά. Ξαναξεκινάω για να φύγω και ακούγω ένα γκντουπ από πίσω! Το ένα το ηλίθιο με χτύπησε!
Απολογισμός: γρατσουνιές στο πίσω φτερό και τον προφυλακτήρα + στράβωμα του φτερού με αποτέλεσμα να έχει φύγει η ακριανή βάση του προφυλακτήρα!Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
4και κάτι τα χαράματα, γυρνάω απ το διάβασμα και σε άδειο δρόμο μέσα στην πόλη πετίουνται 2 σκυλιά. Σταματάω τελείως (με 30 πήγαινα), σταματάνε κι αυτά. Ξαναξεκινάω για να φύγω και ακούγω ένα γκντουπ από πίσω! Το ένα το ηλίθιο με χτύπησε!
Απολογισμός: γρατσουνιές στο πίσω φτερό και τον προφυλακτήρα + στράβωμα του φτερού με αποτέλεσμα να έχει φύγει η ακριανή βάση του προφυλακτήρα!Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@
Ατυχία Χαρη.
-
Kαι είναι ο ίδιος προφυλακτήρας που πριν λίγο μου κλεψαν ένα πλαστικό διακοσμητικό από πάνω του
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@σβηστο καλυτερα αυτο,ατυχια το καταλαβαινω οπως και την οργη σου καταλαβαινω αλλα καποιοι απο μας εχουμε σκυλο η ειμαστε γενικοτερα φιλοζωοι
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Γμ τη γκαντεμιά μου!
Ελπίζω να με χτύπησε με το κεφάλι και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από αιμορραγία το %$#@%@σβηστο καλυτερα αυτο,ατυχια το καταλαβαινω οπως και την οργη σου καταλαβαινω αλλα καποιοι απο μας εχουμε σκυλο η ειμαστε γενικοτερα φιλοζωοι
+1
Ατυχια η ζημια, ατυχεστατος ομως ο τροπος που εκφραστηκες στην τελευταια φραση. -
Nαι, η πολιτική ορθότητα μας μάρανε, όχι ότι υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα, πολλές φορές μάλιστα επικίνδυνα, που τα παράτησαν οι πολιτικά ορθοί ιδιοκτήτες τους...
-
Τώρα που μου πέρασαν τα πρώτα νεύρα...ας πεθάνει όποτε και όπως θέλει, δεν θ αργήσει έτσι κι αλλιώς, η φυσική επιλογή είναι αμείλικτη.
Το φτερό φαίνεται τελικά να τη γλίτωσε μόνο με γρατσουνιές. Ο προφυλακτήρας κάπου δεν εφαρμόζει καλά στην άκρη, έχει γρατσουνιές κι έχει σπάσει ένα κομμάτι από το εσωτερικό γείσο του. Τι διάολο, πόσο χαζό; -
εγω εχω πάθει το ιδιο από μαλ@#$%%* με μηχανακια. Στο φαναρι
επειδη ημουν σταματημενος με τα αλλα αυτοκινητα κοντα μου, ενα #%&^%$ βαρεσε κλοτσια στον πίσω προφυλακτηρα!!!! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Nαι, η πολιτική ορθότητα μας μάρανε, όχι ότι υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα, πολλές φορές μάλιστα επικίνδυνα, που τα παράτησαν οι πολιτικά ορθοί ιδιοκτήτες τους...Δεν ειναι καθολου θεμα πολιτικης ορθοτητας,τουλαχιστον απο τη μερια μου,καθως λατρευω τα σκυλια,θα ηθελα να ξερω που ειναι αυτα τα επικινδυνα σκυλια παντως,επικινδυνο ειναι μονο ενα σκυλι φυλακας που εχει 'εκπαιδευτει' γιαυτο(ξερεις χχτυπημα με αλυσιδες,ωμο κρεας κλπ),το οτι καποιοι τα παραταν δεν εχει καμμια σχεση με τα σκυλακια
αυτα καθε αυτα,τεσπα οφτοπικ
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]