-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός επί της κλωτσοπατινάδας για να αναλύσω τα της Εθνικής είδα ότι παίχτες όπως πχ ο Σαμαράς είχαν περισσότερη όρεξη από άλλους. Γενικά δεν υπήρχε καμμία σύνδεση με το '04 που κυριολεκτικά τρώγαν σίδερα. Μπορεί να μην παίζαν φοβερή μπάλα αλλά κυνηγούσαν όλες τις φάσεις.
Ο Καραγκούνης χτες ήταν απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ μόνο και μόνο για τις επανειλημμένες απόπειρες να πάρει όσκαρ πεσίματος.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Εθνική ο βάτραχος (αφού δεν έκατσε στον πολυμετοχικό) και να πάρουν όλο το χρόνο νέοι παίχτες όπως ο Νίννης.Ο Δέλλας τώρα έγινε ρεζίλι. Αν παρατηρήσετε ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που κατέληξαν σε γκολ (δλδ ξεκίνησαν από αυτόν), τον πέρναγαν σαν σταματημένο, το παλικάρι δε μπορεί.-

Ένα γκολ με τους Σουηδούς, ένα με τους Ρώσους και ένα με τους Ισπανούς...
αυτοί οι κώλοι τι είναι ?????
αυτούς που στησαμε...
πάντως....αν κρνω....
καλοί κώλοι...... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κατα τ' άλλα, φοβερή εμφάνιση από τους Ρώσσους, κυριολεκτικά έβαζαν μέσα στην περιοχή τους τους Σουηδούς όποτε ήθελαν, απίστευτα γρήγορη και δουλεμένη ομάδα (Χίντινγκ) και βρίσκονταν με κλειστά ματια. Έβαλαν και δύο γκολάρες, έχασαν και άλλα τόσα, αν ήταν μαζί με τον Αρσάβιν (τρελή παιχτούρα) και ο άλλος ο επιθετικός τους που τραυματίστηκε (δε θυμάμαι πως τον λένε τώρα) θα μοίραζαν 4άρες. Δίκαια πήγαν στους 8 και αμφιβάλλω κατά πόσο θα μπορέσουν να τους αποκλείσουν οι Ολλανδοί.
Πογκρεμπνιακ. 'Η εστω να ειχε παρει τον Κερζακοφ.
Οι Ρωσοι ειναι λαος ψυχολογιας και μονο η παρουσια του Αρσαβιν εκανε και τους υπολοιπους να ανεβουν μια κλαση.Φοβεροι χασογκοληδες ομως και τρωνε ευκολα γκολ. Οι Ολλανδοι βαζουν πανευκολα γκολ για κανενα 5-3 παει ο προημιτελικος
A μπράβο! Αυτόν.
Και είχα σπάσει το κεφάλι μου ρε παιδί μου.
Χασογκολης είναι το ξύλο που έχουν στην επίθεση! Γι' αυτό λέω για τον Πογκρεμπνιακ.
Η αλήθεια είναι ότι παρασύρθηκα λίγο από τη μπάλα που έπαιξαν κατά διαστήματα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσουν.
Όσο για το σκορ που λες, μακάρι! -
Moναδική 'μας' ελπίδα σήμερα, με βάση αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, είναι να αρχίσουμε τα σουτ από όποιο σημείο του γηπέδου έχουμε μπάλα το τέρμα της Πορτογαλιας είναι για γέλια.
Ετσι και δε γίνει αυτό, μας βλέπω να μετράμε καμια 3αρού. Πάντως στο Μουντιάλ που έγινε αυτό, με τρεις φωτοβολίδες του Σβάινστάιγκερ, ο Ρικάρντο μάζεψε τρεις φορές τη μπάλα.
-
'Τελικά το πιο βαρύ όργανο του τσολιά ήταν η γλώσσα του'
-
έλα μωρή ομαδάραααα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός επί της κλωτσοπατινάδας για να αναλύσω τα της Εθνικής είδα ότι παίχτες όπως πχ ο Σαμαράς είχαν περισσότερη όρεξη από άλλους. Γενικά δεν υπήρχε καμμία σύνδεση με το '04 που κυριολεκτικά τρώγαν σίδερα. Μπορεί να μην παίζαν φοβερή μπάλα αλλά κυνηγούσαν όλες τις φάσεις.
Ο Καραγκούνης χτες ήταν απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ μόνο και μόνο για τις επανειλημμένες απόπειρες να πάρει όσκαρ πεσίματος.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Εθνική ο βάτραχος (αφού δεν έκατσε στον πολυμετοχικό) και να πάρουν όλο το χρόνο νέοι παίχτες όπως ο Νίννης.Ο Δέλλας τώρα έγινε ρεζίλι. Αν παρατηρήσετε ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που κατέληξαν σε γκολ (δλδ ξεκίνησαν από αυτόν), τον πέρναγαν σαν σταματημένο, το παλικάρι δε μπορεί.-

Ένα γκολ με τους Σουηδούς, ένα με τους Ρώσους και ένα με τους Ισπανούς...
αυτοί οι κώλοι τι είναι ?????
αυτούς που στησαμε...
Όχι αυτοί που στήνονται στον Δέλλα
-
Μαμώ τη Μέρκελ μου μέσα! Χάνουν ευκαιρίες οι Πορτογάλοι και το βάζει ο (du bist ein swein)Ζβάινστάιγκερ.
Επεξεργασία
Οι Πορτογάλοι εάλω... 0 - 2. Προτείνω καμιά παραγγελία για Γιουροφάιτερ! -
γέρνει το γήπεδο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε
έλα μωρή ομαδάραααααααααα πάρτους το σκαλπ
-
Παμε ομαδαραααααααααααααααααααααα
-
den έπρεπε να φάμε γκολ πριν το ημίχρονο γμτ
-
Γαμωτο...
-
Λοιπον για 2ο ημίχρονο προτείνω: μέσα Μπορόβσκι, έξω Χιτζμπεργκερ και μετακίνηση του Σβαϊνστάιγκερ αριστερά για να συγκλίνει και να αμολάει καμια φωτοβολίδα.
Το θέμα είναι ότι ο Μποροβσκι είναι πιο αργός και από το Δέλλα και τα χαφ της Πορτογαλίας γρήγορα.
Μήπως να πήγαινε στα δεξιά ο Λαμ;; εκείνος ο Φρίντριχ...
-
Πάντως, πολύ ωραίο παιχνίδι!
-
Αναμένεται καλό β΄ημίχρονο
-
άιντααααααααααααααα
Ρικάρντο
-
http://www.youtube.com/watch?v=DR4QSrgQ ... 0.msg23048
Περιεχει δυο-τρεις ασχημες λεξουλες αλλα πεθανα στο γελιο!
-
που να δειτε και το κρασάκι του τσου
-
Δε μιλαει για το εουρο.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=DR4QSrgQJIg&eurl=http://coltpower.gr/forum/index.php?topic=2580.msg23048' target='_blankΠεριεχει δυο-τρεις ασχημες λεξουλες αλλα πεθανα στο γελιο!
-
trav τους φαγαμε σημερα λεμε
Eθνικη Ελλαδος-Euro 2008