-
Πες μας ρε πασχο κατι για τον οφη
Ελα ξεφτιλισου λιγο ακομα
Ρενα αρμυ,εσυ θα πεις κατι?Αντε παιδακια δεν θα πειτε καμια λαλακια ακομα περι οφη?
-
Δεν πιστευα ποτε μου οτι θα το έλεγα: **4 ΚΙ ΑΛΑΤΙ **
-
Ο ΠΑΟ τρώει 4?!?!?!?!?!
-
πωπω ρε ειχαμε τον ρενταρμυ και τον πασχο να μας λενε για τεσσαροαλατακια, τωρα θαχουμε και τους Ηρακλιωτες; Ε ρε γλεντια χαχαχα
-
Μπαράζ Ολυμπιακού - ΑΕΚ λοιπόν....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Tesseiro rocks χααχαχχαχαΕσενα και καποιων αλλων παναθηναικων εδω μεσα δεν σας εκανε το 4-5-1 και τα παιχνιδακια που παιρναμε με 1-0
Θελατε 4-4-2 3-4-3 και επιθετικο ποδοσφαιρο,ετσι δεν ειναι?
Λουστειτε τα τωρα.
Τα ιδια και για τον εκι και τις δηλωσεις του -
Σε ισοβαθμία η ΑΕΚ είναι πρωτη, λόγω 4άρας!
-
Νομίζω ότι μετράνε μόνο τα αποτελέσματα και όχι η διαφορά τερμάτων.
edit: Ο Μπακαγιόκο εκεί πίστεψε ότι είναι ο Ζιντάν.
-
Από μία νίκη. Άρα μετράει η διαφορά τερμάτων, Βαγγέλη.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Tesseiro rocks χααχαχχαχα
Εσενα και καποιων αλλων παναθηναικων εδω μεσα δεν σας εκανε το 4-5-1 και τα παιχνιδακια που παιρναμε με 1-0
Θελατε 4-4-2 3-4-3 και επιθετικο ποδοσφαιρο,ετσι δεν ειναι?
Λουστειτε τα τωρα.
Τα ιδια και για τον εκι και τις δηλωσεις τουφιλε μου, εγω δεν ασχοληθηκα ποτε με τα συστημα του Τεσσειρο
Ασχολουμαι μονο με το ποτε θα φυγουν τα καρκινακια απο την διοικηση -
Μη βιαζεστε. Εχεο ακομα 2 αγωνιστικες. Ασε που κατι μου λεει οτι η ΑΕΛ δεν θα αντεξει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από μία νίκη. Άρα μετράει η διαφορά τερμάτων, Βαγγέλη.Μα αυτό λέω, νομίζω ότι η διαφορά τερμάτων δεν υπολογίζεται σαν κριτήριο και πάνε κατευθείαν σε μπαράζ.
Ο Ολυμπιακός έχει ανύπαρκτη φυσική κατάσταση, παρ' όλο που για 40 λεπτά είχε παίκτη παραπάνω.
-
Πρωτάθλημα που παίρνει κάποιος άλλος πλην γαύρου-βάζελου θεωρείται ως μη γενόμενο._
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πες μας ρε πασχο κατι για τον οφη
Ελα ξεφτιλισου λιγο ακομα
Ρενα αρμυ,εσυ θα πεις κατι?Αντε παιδακια δεν θα πειτε καμια λαλακια ακομα περι οφη?
Αντε ακομα?περιμενω τις θεωριες συνομωσιας οφη-παο
Α πασχο πες μας και κατι για το πρωταθλημα που ειναι ηδη στην παιανια για τα 100 χρονια -
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ
ΤΠ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ Η ΚΟΥΦΑΛΑ -
telos.-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΠΑΟ τρώει 4?!?!?!?!?!14 πρέπει να φάει.......
αποδεικνύεται ότι είναι όλοι τους....ΑΣΧΕΤΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ και πρώτα από όλους ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΖΙΓΓΕΡ........ -
2-1 με Μήτρογλου
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μη βιαζεστε. Εχεο ακομα 2 αγωνιστικες. Ασε που κατι μου λεει οτι η ΑΕΛ δεν θα αντεξει.Το μέντιουμ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρωτάθλημα που παίρνει κάποιος άλλος πλην γαύρου-βάζελου θεωρείται ως μη γενόμενο._δεν σας είπα να μην αγχώνεστε;;; RIP και φέτος με 4αρα από τα δευτερα
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--