-
Ενα παραξενο 'οχημα', πώς να το περιγραψω; Καταρχην ηταν Renult. Επισης ηταν επαγγελματικο ή κρατικό. Μια κλάση μεγαλυτερο απο τα αγροτικα. Το πισω μερος του ηταν σαν καροτσα ή κατι τετοιο αλλα το περιεργο ηταν το μπροστινο μερος. Ηταν κατι σαν εξεδρα περιπου τετραγωνη σχεδον επιπεδη.
-
Μήπως ήταν peugeot?
-
Οχι ειχε το σηματακι της Ρενο μπροστα.
-
ανοιχτή καρότσα ή κλειστό βαν?
Μακρυμούρικο? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μακρυμούρικο?Ειχε καροτσα, μακρια μουρη χαμηλη/επιπεδη
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παλιό μοντέλλο,καινούριο?
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Παλιό μοντέλλο,καινούριο?
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω?Εδω ξερω τί 'αμαξι' ηταν θα ξερω αν ηταν παλιό ή καινουργιο;
-
Ε φαίνετε ρε συ αν είναι παλιό το αμάξι.
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα peugeot απο τα renault μαλλον
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Καμμια σχέση. Ειπαμε ηταν μεγαλυτερο απο τα αγροτικα του 1 - ,15 τονου. Το μπροστινο μερος ηταν πολυ πιο χαμηλό απο αυτο που μου δειχνεις.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα peugeot απο τα renault μαλλον
[edit mod drdino- Σεμνά Μάκη]....
-
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Καμμια σχέση. Ειπαμε ηταν μεγαλυτερο απο τα αγροτικα του 1 - ,15 τονου. Το μπροστινο μερος ηταν πολυ πιο χαμηλό απο αυτο που μου δειχνεις.
για να ειδώ
-
-
Ενα παραξενο 'οχημα', πώς να το περιγραψω; Καταρχην ηταν Renult. Επισης ηταν επαγγελματικο ή κρατικό. Μια κλάση μεγαλυτερο απο τα αγροτικα. Το πισω μερος του ηταν σαν καροτσα ή κατι τετοιο αλλα το περιεργο ηταν το μπροστινο μερος. Ηταν κατι σαν εξεδρα περιπου τετραγωνη σχεδον επιπεδη.Πιο παράξενο από αυτό εδώ;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... quertt.jpg -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ενα παραξενο 'οχημα', πώς να το περιγραψω; Καταρχην ηταν Renult. Επισης ηταν επαγγελματικο ή κρατικό. Μια κλάση μεγαλυτερο απο τα αγροτικα. Το πισω μερος του ηταν σαν καροτσα ή κατι τετοιο αλλα το περιεργο ηταν το μπροστινο μερος. Ηταν κατι σαν εξεδρα περιπου τετραγωνη σχεδον επιπεδη.
Πιο παράξενο από αυτό εδώ;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... quertt.jpg' target='_blank -
Αυτό;
http://www.chrishodgephotos.co.uk/funpi ... 4iwm19.jpg -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;
Τα ματια δεν συνηθίζουν αμεσα απο το φως στο σκοταδι (και αντιστροφα).Και ειδικα τα φωτα του αυτοκινητου δεν βοηθουν καθολου σε αυτη την περιπτωση.
Τα φώτα δεν τα ανάβεις μόνο για να βλέπεις εσύ αλλά για να σε βλέπουν και οι άλλοι. Επιχείρησ σε τούνελ της ΑΟ να αλλάξω λωρίδα (προβλεπόμενα με φλας κλπ) και τελευταία στιγμή είδα το μαύρο όχημα που εμφανίστηκε πλακωνένο χωρίς φώτα.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
-
- φανταστείτε να γίνει διακοπή ρεύματος.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Τα φώτα δεν τα ανάβεις μόνο για να βλέπεις εσύ αλλά για να σε βλέπουν και οι άλλοι.Aυτό δεν μπορεί να το εμπεδώσει ακόμα ούτε το 98% του ραγιά.
Θα ακούσεις άπειρες ηλιθιότητες ως δικαιολογίες,ενώ απ την άλλη τα φώτα ομίχλης είναι πλέον αναμένα κάθε βράδε και σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστούν και τα πορείας.
Εναν [@υστη να πιάσω απ το σβέρκο και να τον καρφώσω το μάτι στο προβολάκι ομίχλης -
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;
Τα ματια δεν συνηθίζουν αμεσα απο το φως στο σκοταδι (και αντιστροφα).Και ειδικα τα φωτα του αυτοκινητου δεν βοηθουν καθολου σε αυτη την περιπτωση.
Τα φώτα δεν τα ανάβεις μόνο για να βλέπεις εσύ αλλά για να σε βλέπουν και οι άλλοι. Επιχείρησ σε τούνελ της ΑΟ να αλλάξω λωρίδα (προβλεπόμενα με φλας κλπ) και τελευταία στιγμή είδα το μαύρο όχημα που εμφανίστηκε πλακωνένο χωρίς φώτα.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Το πρωτο ποστ ειναι αυτο ,πριν την απαντηση του stam69,
Eδώ και μερικές μέρες όλα μα ΟΛΑ τα φώτα στο τούνελ του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής είναι κλειστά. Μπαίνεις με ήλιο και ξαφνικά είσαι μέσα στα σκοτάδια .... και μετά παραπονιόμαστε για τα φωτόμετρα της ΑΟ.
Μαλλον δεν το διαβασες και εβγαλες λαθος συμπερασμα.
Στο συγκεκριμενο το θεμα ηταν το πως βλεπει ο οδηγος οταν απο τον ηλιο μπαινει στο σκοταδι.
Τα περι σοβαροτητας ......
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]