-
μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου όντας χρήστης αυτού εδώ και πολύ καιρό....από τις αρχές του σχεδόν.
μιλάω για τα windows mobile για ppc. Oχι γενικά για Windows.
-
Συμφωνώ με τον elteo.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
WM 6.1 (?!)Το έχει εγκαταστήσει κανείς? Είναι, όντως, ταχύτερο και σταθερότερο από το 6? Συμβατότητα εφαρμογών?
Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι θετική, ποιος θα με βοηθήσει να το εγκαταστήσω?
τη Δευτερα το παιρνω στα χερια μου ξανα...
μου ειπαν οτι επι 2 ημερες το δοκιμαζαν και το ακουστικο δουλευε!
παρολαυτα αλλαξαν το ακουστικο προληπτικα! Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ αλλωστε οτι αν το επαιρνα στα χερια μου ετσι, ΔΕΝ θα δουλευε το ακουστικο
για τα 6.1 περιμενω να τα βαλουν αλλοι πρωτα...
-
Πάλι καλά, Σπύρο.
Όταν έχεις νέα, ειδοποία!
-
Τα 6.1 ειναι σε official rom; Από όσο βλέπω πάντως, δεν είναι και το υπόδειγμα σταθερότητας. Τι διαφορές έχουν από τα 6; Σημαντικές;
Εγώ περιμένω να βγει το 7.Μπιλλ, τα WM για PPC ειναι ο,τι καλύτερο, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία. Σταθερά ειναι σε γενικές γραμμές, ενώ αν προσέχεις τι εφαρμογές ρίχνεις, είναι απολύτως ακλόνητα.
-
κανα κινητο της προκοπης παιζει? σε κουβεντα να βρισκομαστε, δηλαδη...
-
Παίζει!
-
ακομα?!
-
Oh yes!!!
-
σας εκανα αθρωπους ρε!
τελικα ο αλλος θα παρει κανενα αμαξι της προκοπης? -
ΤΣου! Δήλωσε παραμένων!
-
Θελω να παρω το 6220c αλλα πολυ αργει
Τι τα ανακοινωνουν τοσο νωρις γ@μωτο ?
-
Όταν είναι ενεργοποιημένο το GPRS, υπάρχει κίνηση δεδομένων έτσι κι αλλιώς, ή μόνο όταν επιλέγεις εσύ?
Υπάρχει προγραμμα για την μέτρηση των δεδομένων που διακινήθηκαν?
-
μονο οταν χρειαζεται
μετρητη Kb, εχουν τα SE by default! -
μονο οταν χρειαζεται (πχ ανανεωση καιρου) ή οταν το επιλεγεις.
υπαρχει, http://www.spbsoftwarehouse.com/product ... nitor/??en
νομιζω οτι υπαρχει και μεσα στο αρχικο cd.το πηρα το κινητο, ολα μια χαρα. Αλλαξαν προληπτικα το ηχειο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μονο οταν χρειαζεται
μετρητη Kb, εχουν τα SE by default!Kαι τα Νοκια.Τα Κρουζ δεν;
-
ο πισωκουνας πιο γρηγορος απο μενα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο οταν χρειαζεται (πχ ανανεωση καιρου) ή οταν το επιλεγεις.υπαρχει, http://www.spbsoftwarehouse.com/product ... nitor/??en' target='_blank
νομιζω οτι υπαρχει και μεσα στο αρχικο cd.το πηρα το κινητο, ολα μια χαρα. Αλλαξαν προληπτικα το ηχειο.
Thanks!
Μπράβο Σπύρε! Τέλος καλό, όλα καλά!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο πισωκουνας πιο γρηγορος απο μενα?σε πετυχα πανω στην αλλαγη, απλα...
-
Κιντ, πας καλά ρε συ; Η έννοια του Χ ποσού +συμβόλαιο έχει την έννοια της επιδότησης. Άρα;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]