-
Μέρμηγκας είναι ή ψύλλος; Ή μήπως τσιμπούρι;
ΥΓ. Thx για τα καλά λόγια παιδια!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Χαρη μου ... πραγματικα δεν εχω λογια .Kudos to Χαρης για την τεραστεια προσπάθεια για τηνν ελληνικη κοινότητα του LFS ( παραληγω να γραψω του 'LSD' .... )
Υπηρξα προ 3 ετιας mod σε λιγκα racing sim και ξερω ποσο δυσκολο ειναι ... ευγε και για το site και για το φορουμ.
[snip]Αντωνη ευχαριστώ, τώρα συνειδητοποίησα πως αναφέρεσαι στην ειδική αναφορά των 4 Τροχών στην GVRteam, στο τεύχος του Απριλίου 2008 (σήμερα το αγόρασα και μάλιστα κατόπιν προτροπής )
Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα...
Καταρχήν παρόλο που η όλη προσπάθεια/οργάνωση συντονίζεται, συντηρείται, εξελίσσεται και προωθείται από μια ολιγομελή ομάδα (migf1, kaynd, falcon1, jrixm8, makinen, ceasar, harogeo) εντούτοις οι περισσότερες υπηρεσίες που παρέχει η GVRteam είναι εθελοντικές προσφορές μελών της ευρύτερης κοινότητάς μας.
Συγκεκριμένα:
α) το web/forum hosting παρέχεται από την Royalnetworκs και ειδικότερα τον ramtech.
β) οι LFS servers παρέχονται από τους avel (4tf/GVR S2 server), Royalnetworks (ένας demo κι ένας S2 server), ceasar (ένας demo κι ένας S2 server) και Vrachos (demo server)
γ) ο ventrilo server αρχικά ήταν προσφορά της Royalnetworks (μέσω του ramtech) και πλέον του http://www.giapraki.com (μέσω του glf).Εκτός των παραπάνω υπάρχουν πολλά μέλη της κοινότητας με πείρα και γνώσεις που τις μοιράζονται απλόχερα, κυρίως μέσω του φόρουμ της GVRteam
H εστίαση είναι σαφής προς το Live For Speed, αλλά σιγά-σιγά γίνονται δειλά βήματα και προς άλλους προσομοιωτές (κυρίως gtr2 και rfactor). Το πρόβλημα με τους άλλους προσομοιωτές, πλήν δλδ του LFS, είναι το μειωμένο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν στην κοινότητά μας και κυρίως η έλλειψη παιδιών που να έχουν τη διάθεση και τον χρόνο να αναλάβουν την οργάνωση, τον συντονισμό και την συντήρηση ξεχωριστού τμήματος (στα πρότυπα δλδ του τμήματος του LFS).
Τέλος να σημειώσω πως βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο μερικής αναδιοργάνωσης της δομής λειτουργίας της GVRteam, μιας και σε αρκετά από τα παιδιά που ασχολιόντουσαν ενεργά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες στην πραγματική ζωή τους.
Πολλά 'ευχαριστούμε' στο περιοδικό για την ξεχωριστή αναφορά!
-
πολλά συγχαρητήρια στον προκαθήμενο Χάρη κ σε όλα τα παιδιά για την βοήθεια προσπάθεια κ τελικά την επίτευξη όλων αυτών.Ε όπως το βλέπω θα συνεχίσουμε!
-
Ένα μεγάλο μπράβο στο περιοδικό για την αναφορά στην GVR!
-
Μετά από 10 χρόνια αγόρασα νέο pc...
Αφήνω το GPL λοιπόν και σύντομα σας έρχομαι!!!!
-
Σε περιμένουμε!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μετά από 10 χρόνια αγόρασα νέο pc...Αφήνω το GPL λοιπόν και σύντομα σας έρχομαι!!!!
Και πολύ άργησες!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά από 10 χρόνια αγόρασα νέο pc...
Αφήνω το GPL λοιπόν και σύντομα σας έρχομαι!!!!
Και πολύ άργησες!
LFS παίζετε κυρίως?
-
Ναι, LFS αλλά στο παίζουμε και κάνα rFactor-GTR2 καμιά φορά. Συνήθως όποτε μαζευόμαστε για rFactor γράφουμε στο forum με ποιό Mod και σε ποιά πίστα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι, LFS αλλά στο παίζουμε και κάνα rFactor-GTR2 καμιά φορά. Συνήθως όποτε μαζευόμαστε για rFactor γράφουμε στο forum με ποιό Mod και σε ποιά πίστα.GTL κανένας ε?
-
Μπα, είμαστε του σύγχρονου (εσύ του κλασσικού ε;)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μπα, είμαστε του σύγχρονου (εσύ του κλασσικού ε;)ε...όσο να΄ναι....
-
Έχει χαρακτηριστεί λίγο 'αρχαίο', όχι βέβαια ότι δεν είναι καλό..!
-
που βρίσκω extra πίστες για το GTL?
βλέπω στο multiplayer πολλού τρέχουν στο nurburgring -
ένα από τα καλύτερα forum για αυτά τα παιχνίδια είναι όντως το
http://forum.racesimcentral.com/forum.php
?Ψάχνω γενικώ πληροφορίες για το GTL
πρωταθλήματα-αddons κλπ(ψάχνω γιατι το έχω original)
-
Βασικά όλο το ενδιαφέρον στην αγωνιστική προσομοίωση έχει μετατοπιστεί πια στο online. Και για online σήμερα δυο είναι οι δημοφιλέστεροι σοβαροί προσομοιωτές: το Live For Speed (μακράν) και το rfactor. ΜΙλάω πάντα για δικτυακή δημοφιλία, με ότι αυτό συνεπάγεται (από αριθμό διαθέσιμων πρωταθλημάτων μέχρι πλήθος και οργάνωση κοινοτήτων).
-
Παίδες έχω το GTL original και θέλω με κάποιο τρόπο να το έχω εγώ και ο αδερφός μου για να παίζουμε online.
Γίνεται κάπως?
-
Δυστηχώς απο GTL είμαι άσχετος. Ο opterios σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει.
-
το GTR2 πόσο έχει στην Ελλάδα?
-
Χμ.. δεν γνωρίζω.. Εμείς (οι περισσότεροι δηλαδή) δεν το έχουμε 'αγόρασμένο'
Αγορασμένο έχω το LFS εννοήτε και το rFactor. Ε κάνα 30-35ρη € θα κάνει υπολογίζω, όσο τα υπόλοιπα 2.
F1 Games/Simulators